Konkurranser

KONKURRANSE: TRULY BLOND

28. september 2015

AnnonsePå tide med en ny konkurranse! I samarbeid med Garnier Nutrisse Truly Blond, får jeg nå lov til å dele ut et gavekort på Nelly til en verdi av 1200 kroner, i tillegg til ett års forbruk av Truly Blond hårfarge 🙂 Først litt info om produktet; Truly Blond er en helt ny serie med hårfarger fra Garnier Nutrisse, som inneholder forskjellige nyanser, alt etter hvilken type blondine du har lyst til å være. Hårfargene skal være pleiende, og det som vekket min oppmerksomhet; den er UTEN gulfarge! Serien inneholder en conditioner som sørger for at håret ikke blir gult, så man kan få den kalde, blonde looken. Ingen tvil om at det har skjedd mye bra med hjemmefarging siden den gangen jeg stod på badet og strevet med å gjøre etterveksten min knallgul. Disse fargene ser bare hel fab ut. 

♥ Her er en video som viser steg for steg hvordan man bruker fargen: 

Det finnes mange typer blond! Garnier Nutrisse opererer med fire kategorier; platinum blonde, soft & natural blonde, classic highlights og beach blonde. Vil du finne ut hvilken du er? Prøv «The blond finder» HER, testen som finner ut hvilken blondfarge som passer til din livsstil og smak. Veldig fornøyd med å bli en «classic highlights», da det faktisk er den jeg er mest lik per dags dato. Har aldri vært så mørk som jeg er nå, men er likevel blond. Kjenner faktisk at jeg gleder meg til å bli helt lys igjen til sommeren… 🙂 INSTAGRAM-KONKURRANSE: Som nevnt kan du nå vinne gavekort på Nelly og et års forbruk av Truly Blond! SLIK GJØR DU: Ta et bilde din favoritt blondfarge (bildet trenger ikke å være av deg), og post det på Instagram. Husk å hashtagge med og hashtag også med det som passer best til bildet av disse; . Hvis du vil se hvordan jeg har gjort det, kan du se på Instagrammen min; @Idawu 🙂 Hvis du vil lese mer om konkurransen, kan du gjøre det herHvis du vil kan du like Garnier på Facebook her for å holde deg oppdatert, og ellers gjenstår det vel bare å si; LYKKE TIL i konkurransen! 

6 Comments

 • Reply Ida 29. september 2015 at 13:03

  Har du prøvd?

 • Reply Anonym 29. september 2015 at 17:08

  Regner med du bruker dette selv da når det er så fantastisk.

 • Reply Ida 29. september 2015 at 17:16

  Setter pris på at du tipser om litt billigere alternativer og, ikke bare dyre frisør og hårprodukter 🙂 Selv er jeg brunette men høres bra ut at man ikke får gulskjær.

 • Reply Ingrid 1. oktober 2015 at 08:00

  Har du prøvd denne hårfargen? Det går litt på troverdigheten din løs om du reklamerer for produkter du ikke ville brukt selv.

 • Reply Ida Wulff 1. oktober 2015 at 16:57

  Ingrid: nei, jeg har ikke prøvd hårfargen. Jeg liker å ha konkurranser for leserne mine, og syns i tillegg appen hvor man kan finne ut hvilken blondfarge man passer til var en morsom greie, så derfor valgte jeg å skrive innlegget. Dessuten er mange av mine lesere studenter som ikke har så god råd, så å skrive om billigere alternativer (til foreksempel et frisørbesøk hvor det koster 2000 kroner å få stripet håret) har jeg ingen betenkeligheter med. Hadde jeg skrevet at jeg har prøvd fargen når det ikke stemmer, skjønner jeg at det ville vært et problem, men det er altså ikke caset her. Ha en fin dag 🙂

 • Reply Renate 1. oktober 2015 at 19:36

  Reklamere for billigfarge? Skuffende..

 • Leave a Reply