Nybygg, hjem & interiør

SEES ALDRI IGJEN

29. september 2015

I dag har jeg vært i leiligheten min for siste gang. Hentet sykkelen, skrudd ned postkassa og sjekket at vaskedamen har gjort en god jobb. Det var egentlig det siste som gjensto, så det betyr vel at jeg aldri skal tilbake. Litt rart, men ikke så trist som jeg hadde trodd at det skulle bli. Nå er det jo over en måned siden jeg flyttet ut, så jeg følte vel at jeg tok farvel da. Er det ikke rart at en leilighet føles mye mindre når den er helt tom for møbler og interiør? I dag skjønte jeg nesten ikke at jeg hadde fått plass til alle tingene mine i den leiligheten. Ah, jeg gleder meg allerede til å kjøpe min neste leilighet. Da håper jeg at jeg kan oppgradere til gjesterom, kontor og walk in closet – om de tre så må dele ett rom eller to, hehe. Men for denne gang, hade fine leiligheten min 

9 Comments

 • Reply Jenny 29. september 2015 at 17:34

  Hei Ida!

  Litt ut av kontekst, men uansett; hvem har ordnet håret ditt? synes stripene er så fine! Jeg er på jakt etter en frisør i Oslo som ikke missfarger det blonde håret mitt totalt da jeg ønsker å gå mer mørk blond! 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. september 2015 at 17:37

  Jenny: Hei 🙂 Jeg drar til Tønsberg for å farge håret, siden jeg er så fornøyd med frisøren min der. Hun heter Ida Emilie Kronen og jobber på Rockhair, inne på Farmandstredet. Det ligger rett ved togstasjonen, så om du vil ha samme farge, anbefaler jeg deg en togtur dit for å bli fornøyd med fargen!

 • Reply Jenny 29. september 2015 at 18:55

  Tusen takk for tipset! Det kan hende det blir en liten tur til Tønsberg nå:-)

 • Reply Ingri 29. september 2015 at 19:07

  Er ganske så vemodig å flytte, spesielt om stedet er fylt med minner. Da vi skulle flytte nå sist visste jeg jo at vi kom til å få det ti ganger finere, men likevel, tanken på at noen andre skulle bo i «vår» leilighet (som vi faktisk bare leigde) var ganske uutholdelig..

 • Reply Lill Falch 29. september 2015 at 19:11

  Kjenner meg igjen, flyttet selv i sommer, veldig rart det siste besøket til leiligheten. Men såå deilig med et nytt sted! 😀

 • Reply theresekristina 29. september 2015 at 20:07

  Det er en så rar følelse! Gleda meg til å sjå korleis di neste leilighet blir 🙂

 • Reply Linn Eliassen 29. september 2015 at 20:54

  Hei! Vil bare si at jeg elsker bloggen din. Mange fine bilder og veldig inspirerende:)) Ha en fin kveld vider!

 • Reply Kamilla 29. september 2015 at 23:07

  Jeg flytter inn i min første leilighet nå til helgen og har gjesterom med kontorkrok OG walk-in closet! Det er virkelig drømmeleiligheten! Håper du finner din snart, Ida <3

 • Reply anchor fastener manufacturers 25. mars 2024 at 15:19

  wow, awesome blog article.Thanks Again. Cool.

 • Leave a Reply