Uncategorized

HJEMMEKONTOR UNDER PLEDDET

2. oktober 2015

Sponset pleddFerdig med filming! Hadde jeg visst hvor lite stress det var, hadde jeg aldri giddet å bruke kalorier på å grue meg. Men er det ikke alltid sånn? At man gruer og gruer, og så ler man i etterkant fordi det var helt unødvnedig. Eller, ikke alltid. Jeg kan tenke meg at det ikke er sånn å føde. Da tenker man sikkert at man burde ha gruet seg mer. 

Nå sitter jeg i sofakroken, pakket inn i pledd og har litt hjemmekontor. Det vil si, jeg veksler på å svare på mail og lese i boka «Bedriftsøkonomi kort og godt». Sånne dummie-bøker må være sendt fra himmelen. Er det noen av mine lesere som kun har brukt denne boka, og likevel fått en glimrende karakter? Hadde vært fint med et «ja», så jeg kan holde meg til den, haha. 

Ellers har jeg lyst til å vise dere et pledd som kom på døren min med bud for litt siden. Altså sponset, hvis vi skal kalle det det. Jeg syns det var en såpass fin greie at jeg har lyst til å nevne det for dere. Det har seg nemlig slik at for hvert pledd man kjøper hos Viga, så gir de bort et pledd til noen som trenger det. De samarbeider med Plan, så det er slik hjelpen deres kommer fram. Pleddene er varme, supermyke og er laget av bambus. Dessuten kommer de i en kjempefin eske, så det kan være den perfekte julegaven! Vet ikke med deg, men om høsten handler livet mitt om pledd. Stort sett. Vel, nå er det slutt på dette lille hjemmekontoret, for nå skal jeg på IKEA med Stian og Kjetil! Håper de har kommet seg over at jeg knuste dem i Ligretto i går. Jeg er best. 

16 Comments

 • Reply Marianne 2. oktober 2015 at 16:35

  Jeg hadde Bedøk på MH ifjor og jeg fikk en A ved å gjøre gamle eksamensoppgaver om og om igjen. Leste egentlig veldig lite i bøkene, annet enn å finne formler + svar på spm osv . Så det er et godt tips 🙂

 • Reply emmajk 2. oktober 2015 at 17:00

  Jeg spilte alltid Ligretto med nabojentene da vi var små!

 • Reply Elisabeth 2. oktober 2015 at 18:03

  Linken fungerer ikke 🙂

 • Reply Julie 2. oktober 2015 at 23:12

  …hvorfor synes du, og alle andre bloggere, at det er så urettferdig og urimelig at du/dere må forholde deg/dere til regelverket? R-E-K-L-A-M-E. I toppen av innlegget. La oss være ærlige; innlegget ditt foruten informasjonen om teppet var jo blottet for innhold. Mot normalt, altså. Yawn.

 • Reply Kristin 2. oktober 2015 at 23:26

  Jeg går siste året på Markedshøyskolen, når vi hadde bedøk i fjor var jeg kun i forelesning og leste ved å regne ut gamle eksamensoppgaver, fikk A – så det er ikke så vanskelig som mange skal ha det til. Terje er veldig rutinemenneske, ut i fra de gamle eksamensoppgavene! 🙂 masse lykke til

 • Reply Emilia 3. oktober 2015 at 09:00

  Tips til hvor man kan handle interiør generelt?:-)

 • Reply Steven 3. oktober 2015 at 16:59

  VIGA linken linker til viga.no, det er feil nettadresse, riktig link er viga.com.

 • Reply Eirin K 3. oktober 2015 at 20:06

  Hei! Vil bare «tipse» deg om å dobbeltsjekke linker før du publiserer innlegg, hehe – den virker hvertfall ikke hos meg. Nettsiden til Viga er viga.com, ikke .no 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2015 at 23:32

  Eirin K: det er rettet på nå, takk! 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2015 at 23:34

  Emilia: room21.no, ellos.no, millaboutique, zara home, h&m Home, kremmerhuset, Ilums Bolighus… ja, det er vel de stedene jeg har handlet mest bortsett fra ikea 🙂

 • Reply Stine Merete 4. oktober 2015 at 01:51

  Jeg brukte «kort og godt» boka, og sto med glans 🙂 Lykke til 😀

 • Reply Anonym 4. oktober 2015 at 20:23

  Haha, du er som meg og bruker brikker under alt, kanskje ikke alt, men det meste, jeg fikk faktisk kjeft forrige gang når jeg hadde besøk og satte en brikke under et pappbeger med kaffe… Men det er jo noe de fleste vet, kaffeflekker, foruten tomat og rødbet er så jævlig vanskelig å få vekk, så derfor bruker jeg brikker.. Nå blir jeg bare kalt rar og sær, men heller det enn flekker på bord som ikke forsvinner…

 • Reply LO 4. oktober 2015 at 20:43

  Jeg går andreåret på MH selv, så det er så praktisk for meg når du stiller spørsmål angående de fagene vi har felles. Fortsett med det! Ser nå at det er gamle eksamensoppgaver som gjelder. Takk, til både deg og dine lesere! Ha en fortsatt fin søndag:)

 • Reply Ida Wulff 5. oktober 2015 at 10:17

  LO: hehe, så bra 😀 lykke til med studiet!

 • Reply Ida Wulff 6. oktober 2015 at 20:24

  Anonym: hehe, brikker for life!! 🙂

 • Reply a 9. oktober 2015 at 03:54

  så hvis man kjøper et pledd, gir de bort et gratis til en blogger? Hah

 • Leave a Reply