Hverdagsliv

TURIST FOR EN DAG

6. oktober 2015

Et lite bildedryss fra lørdagen, da jeg hadde besøk av mami, og vi lekte turister her i Oslo. Kunstinteresserte som vi er, måtte vi selvfølgelig gå og se på utstillingen til Damien Hirst på Astrup Fearnley Museet. Jeg skal ikke avsløre for mye av hva som møter en der, men jeg rakk både å brekke meg og bli fascinert et par ganger. Håper dere tåler et penisbilde, den er ikke ekte selv om jeg var i tvil en liten stund. Ellers har mammaen min aldri vært i Vigelandsparken, så det ble en spasertur gjennom den også. Og det var virkelig riktig dag å gjøre det på. Himmelen var knallblå, kun med et par skyklatter, og det var så varmt og deilig. En helt fantastisk dag i Oslo-byen! Det er egentlig bedre å være turist her enn å bo her – så lenge man ikke tråler Karl Johan opp og ned, så klart 🙂 Jeg gleder meg allerede til neste helg, skulle tro denne uken hadde vart i to uker allerede. I dag trillet jeg ut av senga klokken 6, bælmet to kopper kaffe og løp på skolen for å sitte der i noe som føltes som tre uker. Takk og lov for gode forelesere i dag, ellers hadde jeg nok sovnet sittende på stolen. Over og ut! 

27 Comments

 • Reply Geriatriks 6. oktober 2015 at 20:11

  Flotte bilder 🙂 Frognerparken med statuer i sol er et flott syn 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. oktober 2015 at 20:14

  Geriatriks: tusen takk 🙂 Ja, det er den virkelig!

 • Reply Malin Kathinka 6. oktober 2015 at 20:37

  Alltid like herlig å lese bloggen din 🙂

 • Reply Linn 6. oktober 2015 at 20:47

  Ida, du er så flott og inspirerande. Når eg tar ein bloggrunde startar eg alltid med din. Ynskjer deg alt godt, og lukke til med eksamenslesinga. 🙂

 • Reply Ida 6. oktober 2015 at 20:47

  Så fin du er! Veldig fine bilder av deg 🙂

 • Reply Ida 6. oktober 2015 at 21:49

  Kan du skrive 1 innlegg om hvordan det er å bo i Oslo? Hvor er det best å bo? Hvordan er det å bo i Oslo/Frogner – hvor mye koster det? Hva er det å gjøre i Oslo?

  Jeg skal flytte til Oslo snart, og vet at mange av vennene mine hadde også settet pris på om du kunne skrive litt om det 🙂 Takk!!

 • Reply Anonym 6. oktober 2015 at 21:55

  Du er skikkelig pen, Ida!

 • Reply Ida 6. oktober 2015 at 23:10

  Du er alltd så fin på håret 🙂 Hvilke hårprodukter/hårspray bruker du på å få en slik perfekt hestehale/flette?

 • Reply Trude 7. oktober 2015 at 00:46

  Du er så fin Ida! Lurer på om det er ettervekst eller om du kun har farget hodebunnen mørk? Syntes håret ditt er så fint, elsker at det er litt spill i det! Hver gang jeg har prøvd det der har jeg endt opp med ensfarget topp og resten blondt, med andre ord – ikke så fint som det der *frustrert*

 • Reply Anonym 7. oktober 2015 at 04:05

  Hei Ida! Nydelige bilder og masse fine innlegg som alltid! Jeg har nylig startet en magasin-style blogg som du kanskje kan like! Sjekk den gjerne ut på http://www.bralemedia.com God høst videre!

 • Reply LisaLDN 7. oktober 2015 at 09:07

  Var turist i Oslo i helga eg og! Har hatt besøk, då må man trå til med Vigelandsparken, slottet og Akershus – ingen vei utenom 🙂

  Blei ikkje Astrup Fearnley på oss da, men det virker veldig interessant, haha! 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. oktober 2015 at 09:55

  Trude: hei 🙂 jeg har alltid litt ettervekst, men har også lagt inn en del mørke striper + tatt mini Color i hele håret etter all stripingen. Nå vet jeg ikke hvor du bor, men Ida Emilie kronen på Rock Hair i Tønsberg kan garantert hjelpe deg!

 • Reply Ida Wulff 7. oktober 2015 at 09:57

  Ida: Hei 🙂 Så hyggelig at du syns det! Du trenger ikke noen spesielle hårprodukter for å få til en fin hestehale. Jeg bruker mye tid på å gre hestehalen på plass, så vil anbefale en god hårbørste (helst naturbørste). Jeg pleier også å legge ned småhår med vann, eventuelt med rester av håndkrem på hendene før jeg sprayer med en spray. Trenger ikke å være en dyr eller spesiell hårspray, akkurat nå tester jeg en stylingspray fra Define som funker utmerket. Klem

 • Reply Ida Wulff 7. oktober 2015 at 09:57

  Anonym: takk, så hyggelig at du syns det <3

 • Reply Ida Wulff 7. oktober 2015 at 09:59

  Ida: Hei 🙂 Tenkte å ha en spørsmålrunde veldig snart – men kan jo svare deg fort og gæli her! Jeg har ikke bodd så mange forskjellige steder i Oslo, har for det meste bodd på Frogner/Majorstuen og nå på Tjuvholmen. Jeg syns Frogner er litt kjedelig, det skjer ikke så mye, men veldig deilig og rolig for oss som foretrekker det. Har mange venner som bor på Grunerløkka også, der er det litt mer som skjer og mange flere av de mindre stive spisestedene og kaféhjørnene. Å bo på Frogner koster vel fra 5-6000 hvis du bor i kollektiv, og fra 10-11.000 hvis du skal ha en liten leilighet for deg selv. Syns det er veldig fint og sentralt å bo på Tjuvholmen nå, men det er veldig dyrt og jeg ville i hvert fall ikke anbefalt det til en som skal studere. Klem

 • Reply Ida Wulff 7. oktober 2015 at 10:00

  Ida: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 7. oktober 2015 at 10:00

  Linn: ååå, så hyggelig kommentar! 🙂 Tusen takk! <3

 • Reply Line 7. oktober 2015 at 10:41

  Hei Ida 😉

  Eier du på Tjuvholmen ? Eller leier du? Kunne du laget en video hvor du viser leiligheten ?

 • Reply Ida Wulff 7. oktober 2015 at 10:46

  Line: Hei 🙂 Jeg leier bare. Kan vurdere video! Klem

 • Reply Elisabeth 7. oktober 2015 at 17:29

  Hvor er genseren din fra? <3

 • Reply Kristin 7. oktober 2015 at 20:50

  Du er altså så fantastisk nydelig! Kanskje den jeg vet om som kler hestehale best!

 • Reply Vilde 7. oktober 2015 at 21:00

  Hvor er genseren fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. oktober 2015 at 21:26

  Vilde: Gestuz, fra butikken Seven i Tønsberg! 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. oktober 2015 at 21:27

  Kristin: tusen takk <33

 • Reply Ida Wulff 7. oktober 2015 at 21:27

  Elisabeth: Gestuz, fra butikken Seven i Tønsberg 🙂

 • Reply Helene 8. oktober 2015 at 07:26

  Åååh, damien hirst er så fantastisk!! Ikke nødvendigvis fordi kunsten hans er så vakker (hehe), men han er tidenes mest fascinerende kunstner.. haha 🙂 Jeg fordypet meg i han og kunsten hans når jeg tok faget engelsk litteratur og kultur, og det er såååå mye rare greier han har sagt og gjort! Også er kunsten hans egentlig veldig meningsfull, hvis man klarer å se bort fra det ekle aspektet ved den 🙂 🙂

  Hilsen Helene, ny fast leser! 🙂

 • Reply Rosalie Fox 25. mars 2024 at 05:28

  trimoxazole syrup uses sulfameth trimethoprim 800 160 tb

 • Leave a Reply