Serietips og musikk

LOOKING TOO CLOSELY

11. oktober 2015

Jeg må bare dele denne sangen med dere. Noen ganger kommer jeg over sånne sanger som jeg kan høre på døgnet rundt i flere uker. Denne sangen har fått sin egen oppgave, og det er å fylle ørene mine med lyd når jeg går til skolen eller tar bussen et eller annet sted. Syns den er så fin Ellers sitter jeg fortsatt og jobber med eksamen, så dette innlegget er forhåndspostet. Det blir en heldags i dag, for vi skal levere eksamen i forhandling og påvirkning senest i morgen tidlig. Og når den er levert, har vi nøyaktig én uke på å gjøre ferdig eksamen i bedriftsøkonomi. Jeg liker forresten ikke bedriftsøkonomi likevel, foreløpig har jeg fortrengt det og ikke gjort en eneste oppgave hjemme. Så der har dere skolelyset deres! Hva skjedde… 

Vel, lykke til Ida. 

5 Comments

 • Reply Ingvild :) 12. oktober 2015 at 00:16

  Tusen takk for sangtips, nok en gang!! Føler du er sånn reddende engel på sangfronten ;D Jeg er litt som deg føler jeg, finner jeg først en sang jeg liker veldig godt så går den på repeat stort sett hele dagen og kvelden i ukesvis. Glad for at jeg ikke er alene om det :p

  Og Ida, lykke til med innlevering av eksamen i morgen tidlig, og lykke til med arbeidet på den som skal leveres uka etter!

 • Reply Ida Wulff 12. oktober 2015 at 17:21

  Ingvild :): tusen takk, søte du! <3 hyggelig at du likte sangtipset!

 • Reply Elisabeth 13. oktober 2015 at 00:50

  Hei Ida, du burde sjekke ut Nieves 🙂 De er en liten skotsk gruppe som har to EPer ute, men de har helt nydelig musikk! Og Seafret 🙂

 • Reply Ingrid (mh) 13. oktober 2015 at 13:11

  Skjønner så sykt godt det med bedøk. Det krever masse arbeid altså! Gøy når man skjønner det da, kan en trøste seg med. Hvem har dere? Han vi hadde var veldig flink og hadde sarkastisk humor iallefall. Et spm, har du tips til hvordan en kan koble av? Jeg prøver å finne ut hvordan. Jeg er litt lik deg med alenetid og sånn. Hadde vært supert med tips ☺️

  Klem fra Ingrid

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 23:57

  Ingrid (mh): er det Terje han heter, montro?! Jeg skjønner ikke bæret. Men fortrenger det vel litt og prøver ikke så hardt heller. Jeg elsker å koble av med serier, det er det eneste som gjør at jeg zoomer heeelt ut. Og så et ganske SYKT tips, men har du hørt om ASMR? Det er videoer man skal høre på med headset, med forskjellige lyder som skal være behagelig for hjernen. Det gjorde ikke så mye annet for meg, enn at jeg sovnet som en STEIN! Haha. Håper du har det bra <3

 • Leave a Reply