Uncategorized

VINTERHUDEN MIN ER REDDET

11. oktober 2015

AnnonseSom dere kanskje har fått med dere, er jeg helt avhengig av kroppsolje. Jeg har i lang tid brukt en lavendelolje fra Ole Henriksen, men nå har jeg fått noen nye herligheter fra Dr. Hauschka, så Mr. Henriksen er pensjonert på ubestemt tid. Alle produkter fra Dr. Hauschka er jo økologiske, og i tillegg er disse flaskene litt mer solide enn OH-oljen. Malin og jeg smørte oss inn med begge oljene da vi la oss i går kveld, og Malin sin reaksjon var som følger; NÅ vet jeg hva jeg ønsker meg til jul! Haha, så skjønn. ♥ Oljen til venstre heter Moor Lavender Calming Body Oil. Jeg har jo tidligere anbefalt dere å spraye lavendel på puta for å sove bedre, men må si det funker like bra å smøre seg selv med noe som dufter lavendel. Skikkelig beroligende og deilig. Jeg har denne stående på nattbordet fra nå av, slik at jeg kan smøre meg inn rett før jeg går til sengs. 

♥ Den andre oljen heter Lemon Lemongrass Vitalising Body Oil. Dette er da også en kroppsolje, og jeg vil si at den er mye friskere enn den med lavendel. Den dufter av ingefærrøtter, sitron og sitrongress, og må jo bare være den perfekte oljen hvis man liker å smøre seg om morgenen. 

Lavender Calming Body Oil er min soleklare favoritt. Jeg smører meg med olje hele håret, men selv for de som ikke orker det, er det spesielt viktig å gi huden fuktighet nå som det begynner å bli kaldt og surt ute. Det er kanskje flere som har merket at både hud og hår tørker ut av å fly rundt om dagen? Det finnes ingen mirakelkur mot det, men man får gjøre så godt man kan 🙂 I tillegg til de to oljene har jeg fått to andre nye produkter. De heter Lavender Sandalwood Calming Body Cream og Lemon Lemongrass Vitalising Body Milk.Begge lukter helt himmelsk! Linkene er forresten bare til nettsiden til Dr. Hauschka hvor dere kan få mer informasjon om produktene, hvor de kan kjøpes skriver jeg nederst i innlegget.Så, dette blir ny kveldsrutine nå; Lemongrass-produktene på morgenkvisten og lavendel-produktene på kveldstid. Denne vinteren skal jeg kjempe som en kriger mot tørr og flassete hud – det er jo så ufresht. Så krysser jeg bare fingrene for at det ikke blir så kaldt at jeg får sånn rød kuldeeksem under nesa, så det ser ut som jeg har mørkerød bart… Hvis du vil finne ut hvor du kan kjøpe Dr. Hauschka-produkter i en butikk nær deg, kan du finne ut det HER. Om du ønsker å kjøpe produktene på nett, kan det gjøres i følgende nettbutikker; Life.no, Sunkost.no, Bodyglow.no, Vita.no og Arnika.no 🙂

10 Comments

 • Reply Frida 11. oktober 2015 at 21:46

  Hei Ida!

  Jeg lurte bare på en ting. For når høsten nærmer seg går jeg som regel inn i depresjonsmodus hvor alt er slitsomt, jeg overtenker, har null energi, føler meg ensom og selvtilliten er helt på bunn. Jeg føler meg stygg og jeg vet ikke helt hvem jeg er og hva jeg liker .. Hva burde jeg gjøre?

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2015 at 22:01

  Frida: Hei kjære du! Det er du ikke alene om. Jeg føler det ofte slik om høsten/vinteren, men gjerne i korte perioder om gangen. Da jeg var yngre og det var ekstremt ille, pleide jeg å sitte foran en lyslampe som ga meg «sollys» en halvtime om dagen. Det kan sikkert ha effekt for noen, så kanskje det kan være verdt et forsøk? Ellers vil jeg bare anbefale deg å lytte til kroppen din og slappe av. Jeg liker å gjøre noe hyggelig ut av hverdagslige ting, som for eksempel å tenne lys, ha dempet belysning og høre på musikk når jeg steller meg på badet om morgenen/kvelden. Å føle seg uthvilt og velpleid syns jeg hjelper en god del. Og ikke minst å ha noe å se fram til, om så ikke en reise til Karibien, bare at det snart blir lyst og varmt ute igjen? 🙂 Stor klem til deg!

 • Reply Amanda 11. oktober 2015 at 23:40

  Hei!

  For ca et år siden skrev du om en puppeteip som du også prøvde og var veldig fornøyd med, hvor var denne fra? Jeg har prøvd å søke det opp i arkivet ditt, men det står at akkurat det innlegget ikke finnes lenger?

  Puppeteipen virker helt genial og jeg trenger den virkelig om ikke så lenge, men finner ikke så mye om det på nettet og vet ikke hvor det er «trygt» å kjøpe fra, håper du husker hvor du kjøpte dine! 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. oktober 2015 at 23:50

  Amanda: hei! 🙂 har prøvd fra både BuyHelse.no og Nelly.no. Husker dessverre ikke hva merket heter. Men håper du finner noen du er fornøyd med! Klem

 • Reply Inga 12. oktober 2015 at 15:53

  Fresh morgenkåpe! Hvor har du fått tak i den? 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. oktober 2015 at 17:17

  Inga: den er fra Victorias Secret 🙂

 • Reply Mathilde 12. oktober 2015 at 18:02

  Arnika.no kan jeg anbefale! her er det mange gode produkter å velge mellom, og alt narurlig og sunt for kroppen 😀

 • Reply Synnøve 13. oktober 2015 at 16:12

  Som den tilhengeren jeg er av Dr. Hauschka (takket være deg!), så lurer jeg på om du har kåret en vinner av konkurransen som var for litt siden? 🙂

 • Reply Hilde 16. oktober 2015 at 13:45

  Hvorfor og hvordan bruker du olje??som en lotion liksom,bare smører på litt? Føles det ikke veldig…oljete?fett?hehe!! Digger deg forresten.

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 23:52

  Hilde: jeg bruker olje for å gi huden fuktighet 🙂 Jeg smører meg som regel rett før jeg legger meg, og føler meg ikke fettete i det hele tatt, bare litt fuktig på huden. Oljene jeg bruker og har brukt føles ikke spesielt fete. Men jeg har ikke sengetøy jeg er redd for heller, så er ikke så nøye på det! 🙂

 • Leave a Reply