Uncategorized

KUWT OG TRØSTESPISING

12. oktober 2015

Jeg kom nettopp hjem fra skolen. I dag er en sånn dag hvor jeg ikke kan forstå hvorfor jeg begynte å studere, og nesten vurderer å slutte. Jeg har oppdaget at jeg ikke takler bedriftsøkonomi så bra likevel, skjønner dere. Teoridelen var jo så gøy! Men nå skal vi leke med formler og sånt. Formler kan gjøre selv den enkleste ting veldig forvirrende. Nei, skulle man bare sluttet på skolen da montro, og tatt et par måneder på Barbados? Vi kjempet oss fram til å få levert eksamen i går kveld, og nå har vi jammen meg en uke til neste skal leveres. Og når den er levert er det bare 6 eksamener igjen, og så får vi jo se da, om jeg lever lenge nok til å oppleve jul. 

Og ellers er kveldens to do liste 150 måneder lang. Og hva gjør man når man kommer hjem og har alt for mye å gjøre? Tar en time out, tenner levende lys, finner fram restene fra gårsdagens middag og ser en epiosde av Keeping Up With The Kardashians, så klart 🙂 Nok sutring. Nå skal jeg trykke i meg tacoen min, og så skal jeg danse rundt i leiligheten til litt blid musikk og gjøre unna alt jeg skal gjøre – og så overlever jeg sikkert til jul, mot alle odds.

11 Comments

 • Reply Anonym 12. oktober 2015 at 18:27

  Hei 🙂 Hvor ser du KUWT på nett? Finner ikke noe sted å se det, utenom nettsider som kryyyr av virus! Ha en fin dag videre <3

 • Reply Benedicte 12. oktober 2015 at 18:30

  Hei!

  Hvor er det du ser kuwtk på nettet?

 • Reply Ida Wulff 12. oktober 2015 at 18:58

  Benedicte: Hei 🙂 Jeg ser det på Popcorn Time.

 • Reply Ida Wulff 12. oktober 2015 at 18:59

  Anonym: på Popcorn Time <3 takk det samme!

 • Reply Anonym 12. oktober 2015 at 19:54

  Er det spesielt for ditt studie å ha så mange eksamener, eller er det ca likt for de fleste studenter? 🙂 Du er flink, må også bare si jeg har fått stor hjelp av dine studietips du postet for en stund siden!

 • Reply marte josefine 12. oktober 2015 at 22:51

  kuwtk er jo en forkortelse på serien, så hvis du skal ha med hele navnet, så må du huske K på slutten 😀 hehe! fort gjort 🙂 håper du fikk litt ro i kroppen og motivasjon til ny eksamen med serie 🙂 lykke til <3

 • Reply Ida Wulff 13. oktober 2015 at 09:14

  marte josefine: Hehe, Ops, gikk litt godt der gitt 🙂 takk! <3

 • Reply Ida Wulff 13. oktober 2015 at 09:20

  Anonym: jeg vet ikke helt hvordan det er hos andre. Men vi har i hvert fall 4 gruppeeksamen før vi begynner med 3 timers eksamener i november og desember 🙂

 • Reply Malin<3 16. oktober 2015 at 12:34

  Har den nye sesongen av KUWTK komt ut?:)

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 12:51

  Malin<3: vet ikke om det er ny sesong, men det kommer ut nye episoder hvert fall 🙂

 • Reply Malin<3 16. oktober 2015 at 17:20

  Hva heter de episodene? Vet ikke hvilke som er nye skjønner du:)

 • Leave a Reply