Konkurranser

VINN GAVEKORT PÅ NELLY OG ETT ÅRS FORBRUK AV HÅRFARGE

12. oktober 2015

AnnonseDet som er både fint og kjipt med å blogge, er at alle minner og skamløse selfies ligger på rekke og rad i arkivet. Jeg har tatt en liten kikk på min egen hair story i dag, og må jo innrømme at jeg blir litt flau. Ikke over håret, men av bildene generelt. Håret har stort sett vært blondt i alle år – riktig nok forskjellig grader av blondt. Jeg trives veldig godt med den naturlige blondfargen jeg har i dag, med litt spill av min egen hårfarge. Men jeg kjenner også at jeg kan savne lysere tider slik som på bildet øverst til venstre. Hun berta på det nederste bildet i midten er forresten meg, ikke Maria Montazami… 🙂 

♥ KONKURRANSE:Grunnen til at jeg blar opp alle disse blonde minnene, er fordi jeg vil minne dere på konkurransen som Garnier har gående på Instagram nå. I anledning at de har lansert hjemmefargen Garnier Nutrisse Truly Blonde, deler de nå ut fine premier til heldige vinnere! Du kan vinne gavekort på Nelly + ett års forbruk av hårfarge.For å delta må du enkelt og greit poste et bilde av din favoritt hårfarge på Instagram. Husk å hashtagge bildet med , i tillegg til den nyansen av Garnier Nutrisse Truly Blonde som passer bildet ditt best. Det kan være , , eller  ♥

Du kan lese mer om konkurransen HER hvis du vil. Ellers har Garnier Nutrisse også laget en test du kan ta for å finne ut hvilken av deres blonde looks du passer best til. Testen «The Blonde Finder» kan du ta HER. Du svarer enkelt og greit på noen spørsmål om deg selv, og får vite hvilken av nyansene som passer til deg.Hvis du ønsker flere skjønnhetstips fra Garnier Nutrisse, kan du like dem på Facebook Her 🙂 

3 Comments

 • Reply Oda 13. oktober 2015 at 11:01

  Syns det har vært litt mange annonser/konkurranser på bloggen din i det siste. Kjempeglad for at du oppdaterer såpass ofte, men liker de «vanlige» innleggene dine best! 🙂

 • Reply Anastasia 13. oktober 2015 at 14:41

  Hei! Holder på med et prosjekt i kommunikasjon og kultur, der vi skal analysere en blogg. Bestemte meg derfor for å analysere din. Men et av kompetansemålene vil vite hvorfor du begynte å blogge, og det vet jeg ikke, haha. Håper du vil hjelpe meg litt med dette spørsmålet. 🙂

  Mvh Anastasia, en som elsker bloggen din (ikke ta dette som skryt, valgte bloggen din tross alt for en grunn) 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 13. oktober 2015 at 20:41

  Anastasia: jeg begynte å blogge fordi vi hadde en skoleoppgave hvor vi skulle kode et bloggdesign. Og så fortsatte jeg å blogge fordi jeg liker å skrive 🙂

 • Leave a Reply