Hverdagsliv

DAGENS OSLO-TIPS

15. oktober 2015

Tusen takk for tips til spisesteder i Oslo. Man ender så fort opp med å gå de samme stedene når man først har funnet noe bra! Men deres tips stoler jeg virkelig på, så nå har jeg laget en egen to do-liste på restauranter, hehe. MAT♥

Jeg har et lite Oslo-tips til dere også, og det er blomstermarkedet på Stortorvet nede ved domkirken! Jeg er helt avhengig av å ha blomster hjemme, men går ofte innom blomsterbutikker og kjøper noe jeg egentlig ikke har lyst på, fordi utvalget er så lite. På Stortorvet finner du seriøst alle typer blomster, i alle regnbuens farger og til veldig snille priser. Så det er verdt en tur, hvis du trenger noe å sette i vasen din! 🙂 Jeg har fått forbi der tusen ganger, men aldri tenkt over det helt til en venninne sa at hun kjøpte hortensiaene sine der. Eneste jeg ikke finner noe sted er hvit hortensia, så jeg vurderer å stjele fra Slottsparken snart. NEIDA 😉 

Jeg sitter ved kjøkkenbordet og rister. Nettopp vært på en skikkelig hard treningsøkt, og selv om jeg følte for å gråte en skvett da jeg var der, blir jeg jo så lykkelig at det nesten flyter over etterpå. Hater å trene – elsker følelsen av å ha trent. Betyr det at jeg elsker å trene?

13 Comments

 • Reply Sandra 16. oktober 2015 at 03:02

  Neida joda neida :p Takk for tips om blomster! 😀

 • Reply Ine Marie Halvorsen 16. oktober 2015 at 12:34

  Hei 🙂 Kan du lage «whats on my iphone» i dag? <3 God helg. Klem.

 • Reply Christine 16. oktober 2015 at 12:41

  Hei! Ville bare si at jeg kjøpte en hvit Hortensia i Bogstadveien for ca to uker siden 🙂 Husker ikke hva butikken heter (ikke kjedebutikk).. «Bogstadveien blomster» kanskje! Verdt å sjekke ut 😉

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 12:50

  Christine: takk for tipset, tror jeg vet hvor du mener! 🙂

 • Reply anon 16. oktober 2015 at 19:40

  Hei! =) Jeg må bare spørre her. Jeg skal på date i tønsberg om en uke 😮 Men verken jeg eller han er kjent der egentlig, lol? Har du noen bra spisesteder å anbefale i byen, som passer bra for en førstegangsdate? haha 🙂 evt tips til andre ting å gjøre i byen også 🙂

  Ha en fin helg! Og hvis du liker burger – sjekk ut Sagene lunsjbar i oslo. Litt skeptisk når man ser det gule huset kanskje, men jeg husker at burgeren var sykt god hvertfall!

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 21:13

  anon: Hei! 🙂 Så hyggelig med date, da! Siden du nevner burger i ditt tips til meg, kan jeg jo anbefale Kverneriet. De har helt fantastiske burgere! Ellers er det jo mange hyggeligere steder langs brygga, Paparazzi, Conradis eller Becks f. eks! Klem

 • Reply Helene 17. oktober 2015 at 16:01

  Vi har hvit hortensia på Florss Byporten 😀

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2015 at 17:25

  Helene: åå, jeg har ikke funnet der! men er det i potte eller «frittstående» eller hva man sier? 🙂

 • Reply Helene Jonsmyr 18. oktober 2015 at 16:33

  De vi har nå er i potte 🙂 men om du ønsker snitt, så er det bare å komme innom så kan vi prøve å bestille for deg. Som regel får vi det til!

 • Reply Sigurd Liverød 18. oktober 2015 at 21:27

  Hei! Jaggu. Så gøy at du gir tips til hva folk kan gjøre i Oslo. Hvis du trenger noen fler eller bare inspirasjon må du gjerne ta turen innom Oslotips på Instagram eller Facebook 🙂

 • Reply Kristine 19. oktober 2015 at 12:25

  Nyt dagen med friske blomster 🙂

 • Reply CAROLINE 19. oktober 2015 at 20:59

  Hvite hortensia har dem på mina milanda i frognerveien 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2015 at 07:47

  CAROLINE: takk for tips 🙂

 • Leave a Reply