Uncategorized

EN ANNEN FORM FOR RUS

15. oktober 2015

Haha, altså… I går kveld etter skolen, klarte jeg nesten ikke å se noen ende i tunellen av ting som skulle gjøres, læres, skrives, mailes, sendes, hentes. Så jeg gikk til butikken og angrep smågodt-hylla med begge armer. Jeg er jo ikke så glad i smågodt (gi meg heller en cheeseburger), men har hørt at sukker og godteri kan fungere som narkotika på hjernen. Så busset jeg hjemover med handleposen full av godteri – og tror du ikke godteriet ga meg all den livsgleden, energien og effektiviteten jeg hadde håpet på. I hvert fall i et par timer! Så leiligheten ble ren, mailboksen nesten tom, jeg begynte å jobbe på en ny eksamen, og regninger ble betalt. Jeg er alt for pysete til å prøve sånne ADHD-piller som folk spiser for å bli effektive, eller verre ting for den saks skyld. Så at smågodt kan funke i korte perioder er jo bare fantastisk! Hehe. Og til alle dere tapere som må ha kokain for å få en morsom kveld på byen; prøv smågodthylla på Rema1000 i stedet 😉 I dag venter nok en travel dag, men sola skinner og jeg er i godt humør. Selv om eksamen i bedriftsøkonomi skal levers på mandag, tenk det! Og tenk at jeg ikke skjønner bæret. Det løsner vel etterhvert! Vi blogges senere, fine folk 🙂 

37 Comments

 • Reply Ine Marie Halvorsen 15. oktober 2015 at 13:14

  Hei igjen snuppa! Godteri fikser det meste!

  Kan du lage det innlegget angående «innsiden av din mobil» i kveld? 🙂

  Klem Ine M.

 • Reply Anonym 15. oktober 2015 at 13:24

  Mye spor av tarmbakterier i sånne hyller

 • Reply Abs 15. oktober 2015 at 13:27

  Digger deg!:)

 • Reply Marie W. 15. oktober 2015 at 13:48

  Hei Ida,

  Ville bare kommentere dette med at du synes folk som bruker kokain er tapere, det er mye man kan si om det, men hallo? Sympati? Ydmykhet? Har lest din blogg i mange år, vi er på samme alder og har flere like interesser, men jeg synes du burde grave hodet ditt litt ut av den sandkassen. Helt klart at disse menneskene har problemer, men hva med å føle litt medmenneskelighet…

  Noen ganger synes jeg du er litt krass og kjapp til å kritisere andre, hva med deg selv? Er du perfekt?

  Mvh Marie.

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2015 at 13:53

  Marie W.: Sympati med folk som ruser seg på fest? Det er det dummeste jeg har lest hele uken.

 • Reply Nora 15. oktober 2015 at 14:12

  ^ de har jo ikke problemer, mange bruker kokain som festrus for å føle seg mer selvsikkre og som «kongen på haugen». Dette er BARE for eget og egoistisk bruk. Det handler ikke om at de har problemer, for det har alle. Men når halve Oslo snorter coke på doen på alle utestedene, blir det jævlig ekkelt.

 • Reply Kristin 15. oktober 2015 at 14:32

  Hvor er kåpen fra? 🙂

 • Reply Daniel Miller 15. oktober 2015 at 14:42

  Stå på Ida, du formulerte deg helt riktig og alle forstår poenget ditt 🙂 bra innlegg!

 • Reply Tonje Sørlie 15. oktober 2015 at 15:15

  Jeg lurer også på når du har tenkt til å lage sånn «her er min iphone» 🙂 Håper det skjer snart. ventet lenge!!

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2015 at 15:38

  Nora: SÅ enig!

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2015 at 15:39

  Kristin: Ganni 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2015 at 15:39

  Daniel Miller: takk, Daniel 🙂

 • Reply Thea 15. oktober 2015 at 16:03

  Du vet du er stressa student når man vurderer alle muligheter for å bli mer effektiv.. Meheee. Altså, nå går jeg på master – og bachelor er barnskolen i forhold. Og det er sykt, for jeg trodde jeg hadde mye å gjøre på MH! Jeg mistenker at mange bruker unaturlige stoffer for å klare stressnivået man iblant opplever som student… Foreløpig prøver jeg å klare meg med bra kosthold og trening, og tanken om at det kun er en eksamen – du husker ikke den om fem år! Men lykke til på bed.øk eksamen, den er jævlig – men jeg tror du klarer det!

 • Reply Tone 15. oktober 2015 at 16:29

  Haha!! Digger deg🙌🏻 Fortsetter med det du gjør, selv i Oslo BØR det ikke være normalt at folk blir fornærmer av kritikk rundt hvor dumt stoffbruk og kokain er… Helt seriøst, det er ikke noen hensiktsmessige grunner til å bruke stoff.

 • Reply Karina O 15. oktober 2015 at 18:42

  Flott at godteri kan gi deg det lille energikicket man trenger noen ganger. Bedre enn dop og andre rusmidler for å si det sånn.

  Jeg lurte på om du har trukket vinnere til de forrige konkurransene du har hatt tidligere?

 • Reply theresekristina 15. oktober 2015 at 19:23

  Masse lykke til! 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2015 at 19:41

  theresekristina: tusen takk <3

 • Reply Aurora 15. oktober 2015 at 19:42

  Tror du ikke de «taperne» som bare gjør det på fest blir avhengige etterhvert og får STORE problemer? Man kan vell også si at de allerede sliter, siden de må gjøre det på fester o.l. Syns du godt kunne formulert deg litt annerledes..:)

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2015 at 19:42

  Aurora: da er vi uenig om det 🙂

 • Reply Hilde 15. oktober 2015 at 20:04

  Enig med deg Ida!

  Det er faktisk deres eget valg om å gjøre det. Noen av de har sikkert hatt problemer i oppveksten, eller blitt utsatt for noe som gjør de mer sårbare for påvirkning til å begynne.

  MEN til slutt er det faktisk deres eget valg om hvordan de vil håndtere «problemene» sine, velger de da narkotika som en vei får de bare tåle at vi andre syns det er dumt.

 • Reply AS 15. oktober 2015 at 20:23

  De skoene kledde du virkelig, Ida! Sikler etter dem selv, og ble ikke mindre fristet nå..

  Klem <3

 • Reply Marie B 15. oktober 2015 at 20:59

  Haha, dritbra! Syntes bloggen er kjempebra om dagen, veldig moro når du oppdaterer ofte for en som er innom daglig 🙂 Håper du nyter høsten selvom det er mye å gjøre <3

 • Reply Nora 15. oktober 2015 at 21:02

  Jeg tror ikke dere over som skriver at de som bruker kokain har hatt/har problemer i oppvekst osv, har vært i Oslo og sett hvordan folk fester her. Dette er vel oppegående, menn/kvinner som kommer fra velstående familier og som regel har mye penger. Ja, man kan ha problemer selvom man kommer fra en «fin» bakrunn, men de som jeg tror Ida referer til i dette innlegget er de ekkle vestkant typene som sniffer kokain for å være kule. Å sniffe kokain har blitt en like stor «trend» som å kjøpe champagne på utesteder til 2000kr. Det er BARE for å vise seg frem, og bare jævlig slitsomt og ekkelt!

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2015 at 21:14

  Nora: ja, det er selvfølgelig dem jeg refererer til 🙂 Jeg snakker ikke om de som står og selger =Oslo i Karl Johan, dem har jeg den dypeste sympati for.

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2015 at 21:14

  AS: elsker dem!! <3 klem til deg

 • Reply Hilde 15. oktober 2015 at 22:07

  «Sympati med folk som ruser seg på fest? Det er det dummeste jeg har lest hele uken.» Og når sluttet alkohol å være et rusmiddel, som dessuten er mer skadelig og avhenginghetsskapende enn kokain?

 • Reply LM 15. oktober 2015 at 22:54

  Vet ikke om du har skrevet hvor de skoene er fra før, men da har jeg isåfall ikke fått det med meg. Hvor er de ifra?Rålekre!!!!

 • Reply Thea 16. oktober 2015 at 01:11

  Bra innlegg. Sånn er virkeligheten på Oslo Vest. Spesielt på Frogner og Solli plass i helgene.

 • Reply Christine 16. oktober 2015 at 09:10

  Hei vakre 🙂 Jeg er en litt eldre leser enn det du er og hva snittet ditt er, men absolutt ikke gammel 🙂 Men vet du hva, jeg er HELT enig i utsagnet ditt med Oslofolk og andre forøvrig som doper seg for morro skyld. HVA SKJER med sunn fornuft og hva man vil med livet sitt?? Jeg tror ikke noe på at de ikke vet hvor galt det kan gå,hva som skjer med kropp og hjerne. Jeg har selv venner og familie som har vært i dritten og for noen har det gått riktig så galt.

  En holdning der ute som IKKE er bra.Jeg kunne vært der selv da Ecstasy kom til min by, jeg kunne blitt med på å ødelegge livet, men fornuften tok overhånd og jeg valgte å stå i mot. Har aldri prøvd dop! Angrer ikke et sekund!!!LIVET som levende og oppegående er fantastisk. STÅ PÅ fine Ida.

  Klem

 • Reply Kverulant 16. oktober 2015 at 15:01

  Ønsker ikke kommentere uttalelsen om narkotika i innlegget ditt Ida, da jeg ikke vil være med på å lage storm i et vannglass. At folk har forskjellige meninger er for meg helt greit, men da er jeg opptatt av at argumentene man bruker stemmer. Vil derfor bare rette på kommentaren om at alkohol er mer skadelig for kroppen enn kokain. Både kokain og heroin, samt gatemetanol og barnituater, er mer skadelig for kroppen enn alkohol i følge britisk forskning. Om det er mer vanedannende enn alkohol også vet jeg ikke 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 15:36

  Kverulant: vel, man kan jo starte med å forholde seg til loven i landet man lever i.

 • Reply Kverulant 16. oktober 2015 at 16:40

  Helt enig! Poenget mitt var egentlig bare at mange prøver å finne måter å «bagatallisere» dop på, som for eksempel å si at andre ting er verre (i denne sammenhengen alkohol) – noe som ofte ikke stemmer. Mennesker kan bli ødelagt av disse stoffene, så blir bare så irritert når noen vil formilde det å bruke dop ved å sammenligne det med for eksempel alkohol. (Blir mye gåseøyne og parenteser her, men er så lett å missforstå. Håper du skjønner hva jeg mener). Du trenger absolutt ikke poste denne kommentaren altså, ville bare forklare meg. Synes egentlig det er dumt når det blir laget så mye oppstyr rundt en kommentar i en bloggpost, når det virkelige problemet er at det du beskriver faktisk skjer hver helg ute på byen.. Liker at du tørr å komme med noen stikk innimellom, det jeg liker best med bloggen din!

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 17:03

  Kverulant: jeg leste kommentaren din helt feil, trodde du påstod at alkohol er like skadelig 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 23:53

  Christine: godt å høre at du er enig 🙂 man må bare ta ansvar for valgene man tar. Tusen takk for fine ord, klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 23:54

  LM: merket heter Primeboots! 🙂 Hvis jeg ikke husker helt feil, så kjøpte jeg mine på Nelly. Klem

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 23:55

  Karina O: Hei 🙂 Er det en spesiell konkurranse du tenker på? De fleste annonseres ikke på bloggen. Men jeg vet at Tights.no-konkurransen ble annonsert på Facebook-siden deres her om dagen. Se etter min collage, så står navnet på vinneren der. Klem

 • Reply Stella Grude 17. oktober 2015 at 06:11

  Så jævla typisk at du ikke skjønner bæret. Herregud ingen har begynt å tenke på dette her. Sett deg ned å tenk litt nå. Les i bloggen på Instagram siden min. Få med deg litt. Du går på skole om hobby for å lære. Du må ha bedrifter – dine egne, for å sette opp bedriften riktig på skolen. Ha realistiske modeller. Skaff virkelige jobber. Lag de. Lag den seriøse. Jeg er litt hard. Jeg liker bedre streit. Og jeg liker bedre følende. Jeg jobber som idemaker. http://www.brreg.no gir deg ett ENK gratis, din egen bedrift. KJØR PÅ! HENG OPP!

 • Leave a Reply