Hverdagsliv

RABATT PÅ MIN FASTE MAKEUP

16. oktober 2015

Annonse Jeg er fortsatt i lykkerus over at det er HELG, herregud så deilig. Og en annen hyggelig ting, er at Makestyle nå gir deg 15% rabatt på ALLE produktene i dette innlegget. Eller som jeg liker å kalle dem; mine faste from beast to beauty-produkter. Neida, joda. Produktene er stort sett de samme som sist jeg skrev om mine faste sminkeprodukter. Det innlegget kan du lese her hvis du vil. Forskjellen er at jeg har byttet ut blant annet solpudder, sminkekoster og lagt til en eyeliner. Foundationen jeg skrev om sist passer ikke huden min lengre nå som det er vinter, så den er heller ikke med denne gangen. Jeg er på evig jakt etter en foundation jeg liker nå, føler at etter det ble kalt ute, så legger alt seg bare som en maske på huden. Så hvis du har et tips til meg, blir jeg veldig veldig glad 🙂 Jeg bruker stort sett den samme sminken til hverdag og fest – bare at til «fest» så bruker jeg eyeliner også. Et lite tips! Hvis du har vippeextensions, ikke bruk våt eyeliner før det nærmer seg på fyll av falske vipper igjen. Jeg bruker aldri liner på nye vipper. Vipper er dyrt, og jeg opplever i hvert fall at det sliter en del på vippene når man skal fjerne eyelineren.Her er mine faste favoritter: 

Concealer under Eye fra Glo Minerals i fargen «Natural». Fjerner blåfargen under øynene – et råd er å ikke ta på for mye, da samler det seg bare i linjer. Man trenger ikke spesielt mye av den før den dekker godt. ♥ Camouflage Oil Free fra Glo Minerals i fargen «Natural». Denne bruker jeg til å dekke andre ujevnheter, som føflekker og fregner. ♥ Mary-Lou Manizer fra The Balm. Denne kommer jeg til å bruke til jeg dør. Si i fra hvis den skal ut av produksjon, så jeg kan kjøpe til resten av livet! Jeg bruker Mary-Lou i øyenkroken, i kinnene, under øyenbrynene og noen ganger på neseryggen. Den skinner utrolig fint i solen!♥ Brow Collection Kit fra Glo Minerals. Jeg kommer aldri til å bli noen pro på øyenbryn, så jeg nøyer meg med å fylle inn litt farge. Jeg elsker denne, spesielt påføringsbørsten som følger med i kitet. ♥ Liquid Lips fra Glo Minerals i fargen «Romance». Jeg sier det samme om denne som jeg sier om Mary-Lou. Kommer til å bruke den til jeg dør, og har brukt den siden jeg ble født. Nesten. Så, over til nykommerne i sminkepungen min. Eller, jeg har egentlig testet dem i flere måneder nå. Vil jo gjerne være sikker på at jeg virkelig elsker dem før jeg eventuelt anbefaler dem til dere. Og Kide-produktene har bare blåst meg helt av banen. Faktisk så jeg at Janne som driver Makestyle hadde postet bilde av dem på Facebook, og så sendte jeg henne en melding og sa at jeg måtte teste dem! De er økologiske, og fargene er så fantastiske at jeg visste ut i fra det ene bildet at jeg kom til å elske dem, haha. Tok heldigvis ikke feil!♥ Kide Foundation i fargen medium er egentlig litt overflødig for meg som liker å bruke en dekkende foundation. Men jeg syns den gir så fin glød, at jeg bruker den som et pudder over foundation. ♥ Kide Bronzer i fargen sunshine elsker jeg! Fargen den gir i kinnene er helt perfekt syns jeg. Til og med på en blek hud. ♥ Det skulle en del til for å få meg til å glemme rougen fra Glo Minerals som jeg har brukt så lenge. Men Kide Blush i fargen kissed gjorde det for meg! Kjærleik. ♥ Arched Powder og Tapered Blush fra Bold Metals er mine nye sminkekoster til solpudder og rouge. De gir meg lyst til å bli en sånn person som passer skikkelig godt på kostene mine. For de føles bare skikkelig luksus! ♥ Siste nykommer er våt- eyelineren Iceliner fra Wintermark. Den er NORSK! Sånt liker jeg. Den tørker fort inn, tåler vann og sitter seriøst gjennom en hel kveld på byen, gåturen hjem i regnet og hele natta gjennom hvis du er for lat til å fjerne sminken. Eller ikke vil fjerne den, av andre mystiske grunner. Og det var vel det! Jeg fortsetter jakten på en primer og en foundation som gjør meg lykkelig… Tips gjerne! Og fortell meg gjerne hvis du bruker/har prøvd noen av produktene i dette innlegget, og hva du eventuelt syns 🙂 Rabattkoden gir 15% rabatt på alle produktene i dette innlegget. Nyt rabatten, og bare spør hvis du har spørsmål om noen av produktene 🙂 

54 Comments

 • Reply Catharina 16. oktober 2015 at 18:31

  Hvis det er primer for øyenskygge du tenker på så burde du prøve Mac sin. Den syns jeg funker veldig bra 🙂

 • Reply Emma 16. oktober 2015 at 18:32

  Du er så pen!

 • Reply K 16. oktober 2015 at 18:46

  Velg en foundation som passer til hudtypen din! Om du har blitt litt tørrere nå som det har blitt kaldt kan du også prøve en primer som gir fuktighet, men foundation som er litt mattende feks?

  Mener å huske at du brukte Dior Forever før, så du liker kanskje noe med god dekkevne. Clarins True radiance har kjempe fin coverage, men passer ikke om du blir veldig blank i løpet av dagen da den gir masse fuktighet (og glød).

  Om du vil ha noe lett som matter, prøv YSL encre peau. Den er veldig tyntflytende, men gir en medium+ coverage. Det fine med den er at den holder hele dagen, men ikke synes så veldig på huden 🙂

  Tror også du ville likt Chanel Perfection lumiere.

  Primer til tørr hud: Lancome Hydra glow primer (tror den heter det).

  Primer til kombinert/fet hud: Dr Brandt Pores no more (noe av det beste jeg har prøvd!!)

  Håper du finner noe du liker 🙂

 • Reply Celine 16. oktober 2015 at 18:52

  Anbefaler VIRKELIG Bare Minerals sin Bare Skin Serum-foundation! Den kommer i veldig flytende form, siden det er en serum-foundation, dekker godt – men det føles allikevel ikke som at du har noe på huden. Vet alle sier det om alle foundations, men bare stol på dette, hehe!:-)

  Ellers når det kommer til primer anbefaler jeg Chanel sin «Le Blanc De Chanel-Primer». Gir en fantastisk glødende base, og gjør at sminken etter min erfaring «klistrer» seg mye bedre på.

  Lykke til på jakt! Er virkelig ikke lett, haha:-)

 • Reply Solveig 16. oktober 2015 at 18:56

  Hei Ida!

  Veldig flott resultat! Synes også vippene dine er veldig fine. Kan jeg spørre hvilken lengde vippene dine har? Har tenkt lenge på å prøve extensions og synes dine ser så naturlig ut! 🙂

  Mvh Solveig

 • Reply Malin 16. oktober 2015 at 19:13

  Herregud så vakkert ansikt du har! Du må være en av de fineste jeg har sett 🙂

 • Reply Emilie. 16. oktober 2015 at 19:36

  Du stråler Ida!!

  Jeg har lett lenge etter rett foundation, og jeg har endt opp med YSL- encre de peau. Den føles som silke på huden, den er så tynn og deilig på huden. Jeg kan ha den på en hel dag uten at jeg trenger å fikse på sminken:) Har brukt den i hele sommer, og i dag kjøpte jeg en lysere farge, som passer til høst og vinter:) Elsker alt ved den, lukten og følelsen av å ha den på! Hurra for ysl! Håper du tester den, og liker den like mye som jeg gjør! 🙂 Ha en steålende helg, og lykketil med eksamen! Klem

 • Reply Anonym 16. oktober 2015 at 21:08

  Også fan av glo sine produkter. Foundationanbefaling til deg – http://heidichic.blogg.no/1389517640_foundation_anbefaling.html 🙂

 • Reply Anonym 16. oktober 2015 at 21:13

  estee lauder double wear foundation!

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 21:13

  Emilie.: hei, og takk for tips 🙂 den høres ut som noe jeg burde teste! Men hvordan dekker den?

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 21:14

  Malin: du er snill da! <3

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 21:16

  K: åh, takk for mange tips!! flere som anbefaler den fra YSL, så nå må jeg nok gå og teste den <3

 • Reply mariam 16. oktober 2015 at 21:35

  Du er fantastisk! Før pleiede jeg å bruke Decleor sin hudpleie, men etter at jeg leste om Dr.Hauscha som du bruker, så har jeg å begynt å bruke det, og jeg har aldri vært mer fornøyd med ansiktet mitt før nå!! Jeg bare elsker de produktene! Men ang. foundation så vil jeg anbefale deg Kanebo Sensai, den har jeg brukt i mange år nå, og er veldig fornøyd! Den sitter på hele dagen, og hvis jeg tar pudder på den, så tror jeg den vil sitte til neste dagen også (men selvfølgelig fjerner jeg maukeupen om kvelden)!! Men nå vil jeg prøve noe nytt foundation og da har jeg testet Dior forever sin, og vet du hva, den er som om lagt til meg!! Jeg får strålende hud av den!!

 • Reply Kristina 16. oktober 2015 at 21:45

  Du er nydelig! Hvor er genseren fra?

 • Reply Maren 16. oktober 2015 at 21:51

  Hvor er genseren din fra? 🙂

 • Reply Emilie. 16. oktober 2015 at 22:33

  Ser K skriver litt om den over her:) Den er fantastisk!! dekker medium, men kan helt klart bygges til å dekke bedre! 🙂 Jeg oppnår best resultat med å påføre med en god kost også bruke en fuktig beautyblender:) Fargene jever seg fint ut med huden!

  Jeg bruker smashbox pore minimizing primer, og er veldig fornøyd med den 🙂

  Klem

 • Reply Kristine 16. oktober 2015 at 23:01

  Jeg har prøvd mange foundations, men kommer alltid tilbake til estee lauder double wear stay in place foundation, alltid i pale almond fargen.. Den sitter som rakkern og gir mye fukt + blir ikke flassete eller klissete.. Man kan seriøst ta seg en tur i bassenget og den sitter like dønn! Lykke til, foundationjakten er ikke så morsom…

 • Reply e 16. oktober 2015 at 23:12

  http://www.kicks.no/shiseido-b773/radiant-lifting-foundation–p22593

  jeg er utrolig kresen når det kommer til sminke, denne er den beste jeg har hatt. Dekker utrolig(!) bra og holder hele dagen!

 • Reply Helene Sofie 16. oktober 2015 at 23:30

  Jeg er utrolig glad i bobbi brown sin bb cream (en svart tube)! Den er helt fantastisk. Jeg sliter litt med eksem osv, men denne reagerer jeg ikke på i det hele tatt. Som regel legger jeg et ganske tynt lag av denne, men til fest osv dekker den bra hvis man legger et tjukkere lag. Så gir den jo litt fuktighet i tillegg! Den er ikke som andre bb cream’s, mye mer lik en foundation vil jeg si. Prøvde denne for første gang for 5 år siden, og har prøvd mye annet siden, men ingen slår denne. Lykke til med jakten:-)

 • Reply Ida 16. oktober 2015 at 23:42

  Jeg sier bare WOW 🙂 Det er ikke lov til å være så vakker!

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 23:45

  e: takk for tips, skal sjekke den ut! 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 23:49

  Maren: Marlene Birger 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 23:49

  Kristina: så hyggelig at du syns det! <3 genseren er fra Marlene Birger 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 23:50

  mariam: så gøy å høre at du er fornøyd med Dr. Hauschka! 🙂 Sensai har mye bra!! Og Dior Forever har jeg brukt lenge, men plutselig føler jeg at den ikke er fin på huden min lengre.. Må være årstiden!!

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 23:50

  Solveig: Hei! 🙂 Jeg aner dessverre ikke hvor lange vippene er, men det er 7D-vipper. Det er alt jeg vet!

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 23:51

  Celine: takk for tips!! Nei, skal virkelig ikke være lett… 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2015 at 23:51

  Emma: tusen takk!!

 • Reply Tine Irèn 16. oktober 2015 at 23:52

  tror jeg snart må få skaffet meg ny sminke etterhvert.

 • Reply Aida 17. oktober 2015 at 10:48

  Hvor er den fine genseren din fra? jeg er frelst av Laura Mercier sin foundation. Dekker utrolig bra og du får et plettfritt ansikt. Den gjør meg lykkelig haha! Selges på Parfymelle 🙂

 • Reply Lena 17. oktober 2015 at 11:05

  Hei!

  Du er, som alltid, veldig vakker. Elsker å lese om sminketips, men denne gangen ble jeg skuffet, vi bruker jo akkurat de samme produktene! 😉 Forutenom foundation, har du testet sminke fra Urban Decay? Jeg er særiøst frelst med ALL sminken fra UD, spesielf foundation «Naked skin». Har vært på utkikk etter en bra foundation, som ikke legger seg som en tung maske på huden, men som samtidig dekker bra, og jeg har aldri vært borti noe bedre!

  God lørdag!

 • Reply Emma 17. oktober 2015 at 12:39

  Til foundation vil jeg absolutt anbefale Tikei sin mineralfoundation, som du får på tikei.no! Har brukt den fast i sikkert 6 år nå, den er best. Den gir full dekkevne OG er billig 😀

 • Reply Juliane 17. oktober 2015 at 13:04

  Herregud du er bare vakker, FOR et ansikt! Lurer litt på hvilken børste du bruker til pudder som du tar over hele ansiktet?

 • Reply Karoline 17. oktober 2015 at 13:07

  Bare minerals Serum-foundation er den beste jeg noen gang har prøvd. Dekker godt og lett å bygge opp, men den legger seg tynt og synes ikke uansett hvor mye man tar på 🙂 Jeg opplever også at den har forbedret hudkvaliteten min, og jeg har aldri uren hud lenger.

 • Reply Anonym 17. oktober 2015 at 13:25

  bobbi brown skin foundation har vært min favoritt i mange år

 • Reply Martha 17. oktober 2015 at 13:30

  Hei!

  Lurer på hvor genseren idette innlegget http://idawulff.blogg.no/1444764549_lurer_p_hva_naboene_t.html er fra? Såå fin farge, også ser det ut som den er av skikkelig materiale også? 🙂 God helg!

 • Reply Sandra 17. oktober 2015 at 14:10

  Sensai har en veldig god foundation! Jeg er veldig kresen, og har vært veldig frem og tilbake mellom flere ulike, men denne er så absolutt min favoritt. Den føles lett på huden, har medium dekkevne og holder lenge. Anbefales absolutt 🙂

 • Reply Marianne 17. oktober 2015 at 15:38

  http://www.kicks.no/smashbox-b775/studio-skin-15-hour-wear-hydrating-foundation-spf-10–p21577

  Denne har blitt min store favoritt! 🙂 Nå vet jeg ikke hvilken hudtype du har, men for meg med kombinert hud passer den veldig bra.

 • Reply Emma 17. oktober 2015 at 16:59

  Hei,

  Jeg kan VIRKELIG anbefalle Giorgio Armani sin CC créme. Den er fantastisk! Jeg har lenge prøvd forskjellige, men nå har jeg funnet min favorit. Lagom dekkende, og hyn ser frisk/naturlig ut og føles myk hele dagen. Tuben ser kanskje litt liten ut og jeg hva litt skeptisk til den i starten, men den er dryg (har hatt min i et par måneder). Min hy pleier å bli bitte litt blank utover dagen, litt pudder fikser det.

  http://m.kicks.no/giorgio-armani-beauty-b380/makeup/base-c94/luminessence-cc-cream-p66594

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2015 at 17:27

  Martha: Hei 🙂 Tror den er fra Second Female, men den er gammel så finnes nok ikke i salg lengre. god helg!

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2015 at 17:27

  Juliane: Hei! Så snilt sagt, tusen takk <3 Da bruker jeg duo brush fra Nilens Jord, de har den hos Makestyle 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2015 at 17:28

  Lena: har kun testet primer fra UD, vet ikke helt hva jeg syns om den enda! Men vet de har det på Steen&Strøm, så kan jo prøve å få testet foundationen der 🙂 God lørdag til deg også!

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2015 at 17:28

  Aida: den er fra marlene birger 🙂

 • Reply Kamilla 17. oktober 2015 at 18:03

  Nå har jeg bestilt noen av disse produktene, så jeg krysser fingrene for at jeg kommer til å se halvparten så fresh ut som deg <3

  Ha en suuper helg, Ida!

 • Reply Janne 17. oktober 2015 at 18:48

  Jeg sverger til produktene fra Sensai.

  Denne kan lett bli litt mye, så man «bygge» opp ansiktet litt etterpå, men holder hele dagen! Denne er min favoritt, den har vært det helt siden jeg begynte med sminke omtrent.

  http://www.kicks.no/sensai-b771/makeup/base/foundation-c104/total-finish-refill-p3481#product-info-read-more

  Også er det denne hvis du liker flytende. Dekker også fint, men ikke så mye som pudderet.

  http://www.kicks.no/sensai-b771/fluid-finish-lasting-velvet-foundation-p16482

  Ha en fin lørdag.:-)

  Janne

 • Reply Asalia 17. oktober 2015 at 19:49

  Mye fint 😀 Og du er kjempefin!

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2015 at 20:22

  Janne: tusen takk for tips! 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2015 at 20:22

  Kamilla: håper du blir fornøyd!! 🙂 god helg <3

 • Reply Martine 17. oktober 2015 at 20:27

  Hei 🙂

  Jeg lurer på hvordan du klarer å holde på brunfargen din og ha så fin glød i huden nå som det går mot vinter? Tar du solarium eller bruker du selvbruning (kan du i så fall linke til innlegg om det hvis du har lagd det)? Jeg har blitt så sykt blek, må ha den aller lyseste nyansen i foundation nå og det suger…

  Ellers vil jeg ønske deg lykke til nå frem mot eksamen, imponert over at du klarer å holde i gang bloggen oppi all eksamenslesinga 🙂 God helg!

 • Reply Ida Wulff 18. oktober 2015 at 00:49

  Martine: Hei 🙂 Jeg tar aldri solarium lengre, jeg er eeegentlig like hvit som lakenet mitt. Men bruker selvbruning ca én gang i uken. Favoritten er fra Vita Liberata, men jeg liker også den fra lotionen fra Dove <3 God helg!

 • Reply Monica 18. oktober 2015 at 09:05

  Un cover up kombinert med Tinted un powder fra RMS Beauty er økologisk,lett og helt fantastisk:)

  Men nå er jeg relativt subjektiv siden jeg selger dem selv;)

 • Reply Maria a 18. oktober 2015 at 10:43

  Anbefaler virkelig Estee Lauder sin foundation; Double Wear Stay in Place! Dekker godt og holder hele dagen!

 • Reply Katarina 18. oktober 2015 at 17:02

  Jeg anbefaler også Estee Lauder sin foundation! 😀

 • Reply Karoline 18. oktober 2015 at 20:32

  HERREGUD så fin du er!! Du stråler Ida 🙂

 • Reply Nina 18. oktober 2015 at 21:39

  Anbefaler Garnier sin BB-cream, den funker kjempegodt på meg i alle fall 🙂

  Sliter ofte med tørr hud når det plutselig slår om til høst/vinter (er så dårlig på å bruke fuktighetskrem..)

  Den blender seg fint inn med huden slik at man får en fin glød uten at det ser ut som man har malt trynet – og den holder hele dagen 🙂

  Perfekt til hverdags i alle fall 🙂

 • Leave a Reply