Hverdagsliv

SATURDAY STROLL

17. oktober 2015

Jeg får SÅ dårlig samvittighet av å sove lenge, føler nesten jeg har gjort noe galt. Men i dag sov jeg gjennom alle vekkealarmer, faktisk helt til klokken 12, så det var tydelig at jeg trengte litt ekstra søvn. Da jeg først kom meg på beina, var jeg helt panisk etter å komme meg ut i solen. En så fin dag kan jo ikke sløses bort! 

Formiddagen har jeg tilbragt med min kjære Thea. Tror resten av vennene mine blir litt fornærmet når jeg snakker om Thea, for jeg omtaler henne alltid som det snilleste mennesket jeg kjenner. Men – det er hun faktisk! Og endelig bor vi i samme by. Vi har vært bestevenner så lenge jeg kan huske, men nesten aldri fått til å bo i samme by. Nå er hun endelig ferdig med studier og tilbake i Oslo, så det er i hvert fall én positiv ting med denne byen ♥Vi har vært på Vestkanttorget, handlet alt fra grønnsaker til klær, og spist oss kvalme på kafé. I kveld hadde jeg egentlig tenkt å jobbe med skole, men vi fant ut at det ville være mye hyggeligere å spise middag sammen og se på film. Så om et par timer kommer Thea til meg, og det blir lørdagsmodus til tusen. En, to, joggis 🙂 

10 Comments

 • Reply Christina 17. oktober 2015 at 17:47

  TAKK for at du skriver «tilbraKt» og ikke tilbringt når du skriver. Første bloggeren jeg ser som faktisk klarer å skrive ordentlig, haha 🙂 Ha en fin lørdag videre <3

 • Reply Hilde 17. oktober 2015 at 19:29

  På det bildet av Thea foran frukten ser det ut som det er et bilde av en pirat eller noe i den ene plastikkposen 😉 hehe, fikk assosiasjoner til Jack Sparrow og co

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2015 at 20:21

  Hilde: haha, hjelp, jeg klarer ikke se det?! 😀

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2015 at 20:23

  Christina: Hehe, bare hyggelig! Fin lørdagskveld til deg <3

 • Reply Hilde 17. oktober 2015 at 20:58

  Ligner på faren til rollefiguren til Orlando Bloom 😉 ingen andre som ser det? Hehe 🙂 liker forresten bloggen din veldig godt! Er veldig sjelden jeg kommenterer men.. Ha en fin lørdagskveld.

 • Reply Js 17. oktober 2015 at 21:34

  Unnskyld, men nå tar jeg det utover deg… Men dette er en paraply til alle bloggere, kan dere være så snill å slutte å si ute å «stroller» . Er så lei av det stroll-ordet. Også hva med amazing… Tror det er ett ord til å som dere bloggere bruker støtt, men det kommer jeg ikke på i farta… Ja ja… Dagens syting fra meg… Fortsatt god helg Ida. Du er fortsatt en av mine favorittbloggere, selvom du har vært på saturday-stroll 😉

  Jo, nå kom jeg på det siste ordet, «bonansa»!!!! Hvor har dere det fra???

 • Reply Celina Berntsen 17. oktober 2015 at 22:15

  Kjempefine bilder 🙂

 • Reply Anonym 17. oktober 2015 at 22:54

  Haha, ja ser faktisk ut som en pirat i posen der! Fin venninne du har 🙂

 • Reply aline 18. oktober 2015 at 10:56

  Hvilke hårprodukter bruker du? Du har så fint hår!

 • Reply Marthe Sofie 19. oktober 2015 at 17:59

  What?!! Trodde Thea var Julia Nyland! Haha!

 • Leave a Reply