Hverdagsliv

EN QUICK FIX JEG KAN HA MED OVER ALT

18. oktober 2015

AnnonseDefine har lansert et produkt som er både hårspray og tørrshampoo – det KUNNE jeg bare ikke si nei til å teste! Jeg er alltid veldig forsiktig med å spraye håret mitt med for mye, fordi det gjerne gjør håret stivt og kan slite en del. En runde med tørrshampoo og deretter en runde med hårspray… Det lukter stivt og tørt hår lang vei. Men hårspray er vel noe vi alle har på badet, slitasje eller ei. Man er liksom litt avhengig av det, for at håret skal holde seg på plass! Tørrshampoo derimot har jeg vært litt forsiktig med, til tross for at jeg prøver å vaske håret så sjeldent som mulig. Løsningen er gjerne en stram hestehale, for å prøve å skjule smørsveisen, som jeg liker å kalle det når det begynner å bli blankt på toppen. SÅ! Et produkt som har kombinert hårspray og tørrshampoo høres genialt ut i mine ører. Spørsmålet er jo så om det funker. Førsteinntrykket av Define Refreshing Styling Spray er at flasken har et veldig fint design, og at den er så liten at den passer perfekt i vesken på fest og skole. Den passer til og med i den lille mappen hvor jeg har lipgloss og håndkrem, og det er et stort pluss. Ingen flyr vel rundt med en stor hårspray i veska? Og på reise er det  deilig med små størrelser. Og så lukter den helt himmelsk, syns jeg. Den lukter ikke «kjemisk», hvis man kan si det sånn? Rett og slett bare friskt og rent. Så, over til effekten av produktet og min ærlige mening om det. Håret mitt på bildene er ikke vasket på to og en halv dag. Selv syns jeg det ser ganske fresht og nyvasket ut. Det er i hvert fall ikke fett i det hele tatt! Jeg var litt bekymret for om etterveksten min kanskje var for mørk, og at det ville synes at jeg hadde tørrshampooen i håret. Har tross alt ikke brukt tørrshampoo siden jeg ble mørkere i håret. Men det ble ikke noe problem, og så lenge man ikke bruker for mye, synes det ikke. Jeg syns resultatet blir best hvis man sprayer fra litt avstand, slik jeg gjør på bildet over. Sprayer man mye nærmere, kan man oppleve at det legger seg noe synlig pulver på håret. Jeg har ikke testet produktet ute i «uvær», men syns det gir en god hold gjennom dagen. Dessuten liker jeg veldig godt volumet det gir når man sprayer i underhåret, det er nok kombinasjonen av hårspray og tørrshampoo som gjør det. Et supert tips er å henge ned med hodet, spraye med Define Refreshing Styling Spray, slenge håret opp igjen og så spraye fort over. Da får du kjempebra volum, og freshet opp håret i samme sleng. Nå som dette nye produktet lanseres, har Define en konkurranse gående på Instagram, hvor du kan vinne produktet! De har lagt ut et bilde (@definehaircare) som du må reposte, i tillegg til at du må svare på spørsmålet «hvor går din neste reise?» med hashtag . Så sjekk det ut på Instagram, om du har lyst til det 🙂

27 Comments

 • Reply Sunniva 18. oktober 2015 at 18:37

  Link til kjolen? 😀

 • Reply Ida Wulff 18. oktober 2015 at 18:44

  Sunniva: prøvde å finne den til en venninne i stad, ser ut som den er utsolgt på Nelly for finner den ikke 🙁

 • Reply Anonym 18. oktober 2015 at 19:15

  Overalt*

 • Reply Ida 18. oktober 2015 at 19:31

  Er DET håret ditt etter 2,5 dag? Jeg dævver! 😮 😀 Ser fantastisk ut!

 • Reply Ida Wulff 18. oktober 2015 at 19:37

  Ida: ser ikke helt sånn ut uten tørrshampoo altså, haha! 🙂

 • Reply sarah 18. oktober 2015 at 19:52

  FY, du ser smashing ut for tiden!!

 • Reply Lina 18. oktober 2015 at 21:44

  Så fine bilder av deg! kan jeg spørre deg hvilket kamera og objektiv du bruker på disse bildene ? er på utkikk etter nytt kamera 😀

 • Reply Ida Wulff 18. oktober 2015 at 21:54

  Lina: tusen takk 🙂 her er det brukt olymps pen med 45 mm objektiv. Klem

 • Reply Ida Wulff 18. oktober 2015 at 21:54

  sarah: takk, så hyggelig! <3

 • Reply theresekristina 18. oktober 2015 at 22:19

  Oi hallo, lurt! Den må eg teste neste gang 🙂

 • Reply Hege 18. oktober 2015 at 22:50

  Du sminker deg så utrolig fint, kan du ikke lage en sminkevideo for oss? :))

 • Reply Celina Berntsen 18. oktober 2015 at 23:43

  Kjekt med sånne der! 🙂

 • Reply Mona 19. oktober 2015 at 03:09

  Fin farge på håret! Hvordan får du det så fint?

 • Reply Sara 19. oktober 2015 at 05:51

  Det er forståelig at du takker ja til de fleste tilbudene om å sponse ett produkt, siden du har flyttet og antakelig trenger mer penger. Det er bare litt dumt å se at bloggen din er en reklameplakat. Er så utrolig glad i bloggen din, og de ærlige og gode innleggene dine. Etter min mening skulle du ha blitt forfatter eller journalist! Er dumt å se at den ekte ida forsvinner i alle annonsene

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2015 at 09:14

  Mona: det er farget hos Ida Emilie Kronen på Rockhair i Tønsberg 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2015 at 09:16

  Sara: Hei Sara 🙂 Jeg sier nei til ca 70% av alle tilbud jeg får, og skriver kun om de produktene/tjenestene/konkurransene jeg virkelig vil skrive om. Blogg er en underholdningskanal i likhet med TV, det er ikke gratis. Men å lese annonser er vel et bedre alternativ enn å betale for å lese blogg? For det er faktisk et alternativ. Men takk for fine ord, jeg skal prøve å skrive fler av de «gode innleggene» 🙂 Klem

 • Reply Anonym 19. oktober 2015 at 09:30

  Denne må jeg nok prøve:) Og du er så FORBANNA pen!! Fuckasjalu.no her i gården;D

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2015 at 09:33

  Anonym: anbefales!! 🙂 Og tusen takk <3

 • Reply lilli 19. oktober 2015 at 09:42

  så fint hår du har!

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2015 at 16:27

  lilli: tusen takk! 🙂

 • Reply <3 19. oktober 2015 at 17:06

  Du er så pen! Elsker bloggen din 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2015 at 17:28

  <3: takk, så hyggelig at du liker bloggen <3

 • Reply Siri 20. oktober 2015 at 01:36

  Lurer på om kjolen er veldig kort? Digger bloggen din Ida 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2015 at 07:45

  Siri: ja, veldig 🙂

 • Reply MissMimosa 20. oktober 2015 at 21:29

  Jeg bruker mye heller tørrhampo istedetfor hårspray jeg, for jeg liker volumet og teksturen tørrshampoen gir og synes egentlig bare hårspray tynger håret mer. Med mindre jeg trenger at noe virkelig sitter på plass da! Da er det hårspray som gjelder! 🙂

 • Reply Monica østensen 26. oktober 2015 at 19:30

  Hvor kan jeg få denne

 • Reply Heston Sinclair 25. mars 2024 at 01:12

  Thanks so much for the blog article.Really thank you! Really Great.

 • Leave a Reply