Uncategorized

JUICY MORNING

18. oktober 2015

God søndagsmorgen! ♥

Hadde jeg ikke vært støl som en lyktestolpe akkurat nå, tror jeg dette hadde vært tidenes morgen. Sola skinner, jeg har spist god frokost, og har til og med presset fersk juice. Juicemaskinen min har stått og støvet lenge. Føler kanskje at juicemaskin er litt i samme gate som å kjøpe boblebad. Du ønsker deg det over alt i verden, lover deg selv å bruke det hver dag – og plutselig har det gått tre måneder, og du bare; neimen hei, har jeg en sånn en? 

Men nå er det altså juice på gang her, og det blir godt! Jeg er med på et prosjekt hvor jeg skal skjerpe en av mine økonomiske uvaner nemlig, men mer om det senere… Nå skal jeg straks hoppe ut av morgenkåpa og sette i gang. I dag skal jeg gjøre unna masse jobb, så jeg kan være en flink student i uken som kommer 🙂 Ønsker alle en fin søndag 🙂 

2 Comments

  • Reply Kamilla Haaland 18. oktober 2015 at 11:38

    Åh, jeg har så lyst på juicer! Ønsker deg en fin dag 🙂

  • Reply Monica 18. oktober 2015 at 18:23

    Digger at du plutselig klinker til med tre innlegg om dagen nå! Heier på mer av det!

  • Leave a Reply