Uncategorized

MORGENTRENING

19. oktober 2015

Når du har helt gale venner som drar deg opp klokken 6 om morgenen for å dra på trening. Og så elsker du det, men fornekter det litt, for det er jo ikke deg i det hele tatt. Men så er det mandag, klokka er åtte, du er ferdig trent, og du står foran slottet og ser sola stige opp over Karl Johan som egentlig er en drittgate, men til og med den er unaturlig vakker akkurat der og da. Man kan jo ikke gjøre annet enn å legge seg ned og hvile litt. Men bare litt, for man vil helst ikke geleides bort av en 18-åring i uniform. Mandag, bring it on. Det er snart fredag uansett! 

11 Comments

 • Reply Carina 19. oktober 2015 at 11:32

  Mektig imponert. Selv slumret jeg i halvannen time i dag…

 • Reply Susan 19. oktober 2015 at 11:43

  Herlig innlegg!

 • Reply jannicke 19. oktober 2015 at 13:13

  Hvor tidlig legger du deg, for å klare å stå opp så tidlig? 🙂

  Imponerende 👍

 • Reply Elise 19. oktober 2015 at 13:37

  Hei

  Trener du på Barrys Bootcamp? Så litt sånn ut på shaken:) Eventuelt om du har prøvd det. Vurderer å starte, men det er relativt stive priser for en student, så tenkte jeg kunne høre hvordan det var der dersom du har prøvd det 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2015 at 16:26

  Elise: hei:-) ja, var der i dag. Føler ikke at jeg har vært der nok til å fortelle deg om det er verdt pengene eller ikke. For er enig i at det er dyrt! Men ingen tvil om at det er god trening, jeg føler for å gråte og spy hver gang.. Dessuten er det deilig at det er mørkt, og alle fokuserer på seg selv. Et minus syns jeg er at instruksene som blir gitt over høyttaler er utydelige noen ganger, og at det er lite veiledning på styrkeøvelsene. Hadde jeg ikke trent noe særlig styrke før, hadde jeg ikke hatt peiling på hva jeg drev med på Barrys. Men man kan nok kjøle PT-time for å få hjelp til det.. Ellers er det veldig hyggelige folk som jobber der, og freshe lokaler 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2015 at 16:26

  jannicke: pleier ikke å stå opp kl 6 jeg altså, men i går la jeg meg 23.30 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2015 at 16:27

  Carina: det er det deiligste i verden!

 • Reply Stine Elize 19. oktober 2015 at 21:00

  Så flink du er! Fantastisk måte å starte uken på da! 🙂

 • Reply Iselin 20. oktober 2015 at 01:47

  Elise: Jeg har trent på Barry’s siden de åpnet og elsker det! Så mye mer effektivt enn Elixia og Sats, spesielt om du ikke er så flink til å pushe deg selv. Du finner også fort ut av hvilke av trenerne som er dine favoritter. Vel verdt pengene!

 • Reply Martine Grorud 21. oktober 2015 at 09:19

  Haha, åh, der var du søt, Ida! 🙂

 • Reply Mariann 23. oktober 2015 at 18:14

  Barrys er desidert verdt pengene. Dyrt, ja, men det er så sinnsykt effektivt 🙂 og de som jobber der er genuint hyggelige, hele tiden!

 • Leave a Reply