Serietips og musikk

TO FAVORITTER PÅ HØSTLISTA

19. oktober 2015

Tenkte jeg skulle dele to av favorittene på høst-spillelista mi med dere. De er perfekte til å ha på ørene når man går eller tur eller tar bussen. Rart hvordan ting som vanligvis irriterer en på sin vei kan bli vakkert bare man har fin musikk på ørene. En gammel sur mann på trikken blir plutselig en nostalgisk statist i min lille musikkvideo på vei til skolen, haha ♥

Jeg har nettopp kommet hjem fra skolen, og skal lage tomatsuppe (fra pose, faktisk…) før jeg buser videre. Har man det travelt, så har man det travelt! Beklager at det ikke var så mye å klikke seg inn her for i dag, men håper hvert fall du liker sangene 🙂 

5 Comments

 • Reply Heidi 19. oktober 2015 at 21:59

  Heei!

  Her er en annen høstlåt jeg anbefaler deg å høre på Down the drain med The fluxx 😀

 • Reply Trude 19. oktober 2015 at 22:14

  Tenkte jeg bare skulle komme med litt skryt til deg, jeg! Har et par-tre ganger spurt spørsmål i kommentarfeltet og du har svart meg alle gangene, det er utrolig koselig og ikke minst hjelpsomt! Så takk for det! <3 håper du har en god start på uka!

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2015 at 07:46

  Trude: det skulle bare mangle, du <3 Ønsker deg en fin dag!

 • Reply Trine 20. oktober 2015 at 08:52

  ser du deler en del musikk for tiden, og da bare MÅÅ du sjekke it dette bandet fra Bergen – The well med sangen sierra (de har flere, men første musikk video er med den sangen OG DEN ER NYDELIG!

  Bandet består av 5 gutter, hvor alle er i familie (brødre og fetter) og har vokst opp i samme nabolag. De begynte å spille på skoleballet vårt i alle år da vi var små, og har nå utviklet seg til å ha spilt utrolig mange konserter i London, og ikke minst varmet opp for the script da de var på Oslo besøk i år.

  Lover du vil elske sangen!

 • Reply Maiken 23. oktober 2015 at 19:20

  Lo- Fang er også med på min spilleliste, men jeg har dilla på #88 og Boris, de er så fine. nesten magiske egentlig

 • Leave a Reply