Uncategorized

NEI, JEG SNIKER IKKE I DAG HELLER

20. oktober 2015

Jeg blir så SYKT fornøyd når jeg blir stoppet i billettkontroll på bussen. For det første har jeg aldri turt å ta en eneste gratis buss, trikk eller T bane-tur, og det er litt hyggelig å av og til kunne vise fram billetten man faktisk har betalt for. For det andre elsker jeg skuffelsen i øynene på kontrolløren som ikke kan gi meg bot og en lærepenge foran resten av passasjerene. 

Da jeg skulle ta bussen hjem fra skolen nå nettopp, stod jeg på holdeplassen og ventet sammen med tre kontrollører. En smågira gjeng som var klare for å angripe fattige studenter, gjerrige rikinger og andre som av andre grunner kunne finne på å snike til seg en gratis tur på bussen. Bussen som heter «54 Aker Brygge» kom, og en av kontrollørene spør; skal vi ta den eller?! Svaret til en av de andre fikk meg til å sprute ut i en lydløs latter; åløøøøø da, JA! På en måte som fikk meg til å tenke at A) enten er det en haug med rike, gjerrige jævler som bor på Aker Brygge og sniker på bussen så ofte de makter, eller B) så er det så dyrt å spise på brygga at folk sparer inn på bussbilletten på veien dit. Jeg var uansett veldig fornøyd da jeg kunne vise fram både billett og studentbevis. Hah, ta den du, din…Billettkontrollør! Og her ligger jeg nå. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor sliten jeg er, både beina mine og hjernen min har løpt rundt siden syv i dag morges. Jeg vurderte å ringe til mamma og sutre, men så bestemte jeg meg for å være en normal voksen og droppet det. Jeg gleder meg som en lykkelig gris til denne uka er over, jeg har rett og slett tatt på meg for mye på alle kanter. Eller egentlig ikke, men studiene får meg til å føle det. Det var en liten trøst å få høre at semesteret jeg har nå er det verste i løpet av hele studiet – så herifra kan det bare gå én vei. Og den veien er da så klart: et enklere liv. 

Hilsen en livsnyter som opplever hodebry. 

9 Comments

 • Reply Linda 20. oktober 2015 at 21:33

  Kjenner til den gleden! Jeg og ei venninne satte oss på trikken en kveld, vi skulle inn til sentrum. Det viser seg nemlig at det er 2 billettkontrollører på trikken og de var raske med å komme bort, begge hadde gyldig månedskort og vi kunne se at skuffelsen var stor haha 😀 tør heller ikke kjøre uten gyldig bilett 🙂

 • Reply AE 20. oktober 2015 at 22:21

  selv om dette har ingenting med innlegget å gjør, velger jeg å kommentere likevell : Kjære Ida. Jeg elsker bloggen din, og digger måten du skriver på! Du er så flink til å skrive og formulere deg, håper at jeg en vakker dag klarer å skrive like bra som deg! . Ønsker deg en fin uke videre 🙂

 • Reply annielistic 21. oktober 2015 at 01:15

  HAHA!

  ÅLØØØ DA 😛 Fantastisk, ha en fin kveld 🙂

 • Reply LisaLDN 21. oktober 2015 at 09:03

  Haha, elsker billettkontroll eg og! Har aldri hatt guts til å snike, so eg blir so altfor glad når eg faktisk får vise fram billetten eg betaler for 🙂

 • Reply Ida 21. oktober 2015 at 09:24

  Ville bare si at jeg legger godt merke til at du blogger mer for tiden og det er helt supert! er veldig glad i bloggen din:)

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2015 at 12:03

  Ida: så hyggelig at du liker det, klem 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2015 at 12:08

  AE: tusen takk for veldig fine ord, det setter jeg stooor pris på <33 Fin uke til deg også!

 • Reply AS 21. oktober 2015 at 13:49

  Ville bare gi deg ros for den fantastiske bloggingen din for tiden! Merker du blogger ofte og interessant, og ikke faller under den typiske blogger kategorier. Ikke misforstå meg, jeg mener dette positivt. En del blogger har fort for å bli upersonlige og tar bilder og skriver som om dem er maskiner, det blir liksom for upersonlig for meg. Imens du skriver på en måte som er så humoristisk, tar flotte bilder og deler akkuratt nok av alle kategorier (hverdagsinnlegg, sponsede innlegg osv). Ønsker deg en fin uke <3

 • Reply Annikken 21. oktober 2015 at 15:10

  heia!

  jeg er en fast leser av bloggen din, men tar meg ikke tiden til å kommentere så ofte, men håper og tror du får masse komplimenter av hvor flink du er til å blogge, og hvor jordnær og søt du virker!

  Jeg har også et spørsmål da selvfølgelig hehe.. Jeg lurer på om du orker å lage ett innlegg om små gaver og tips til julegavekalender? Jeg vil lage en kalender til kjæresten min, men kan ikke gå alt for mye utover bankkontoen min så jeg lurer på om du har noen tips til små gaver? :)Hva ville du foreksempel gitt kjæresten om du hadde hatt? 🙂

  Hadde blitt kjempe glad!

 • Leave a Reply