Uncategorized

MAN KAN IKKE VÆRE FLINK TIL ALT

21. oktober 2015

Er det noe jeg er skikkelig dårlig på, så er det å være skikkelig dårlig på noe. Jeg elsker å lære nye ting, vri hjernen for å forstå hvordan og hvorfor alt mulig. Men det er det noe jeg verken har interesse eller anlegg for å lære meg hvordan funker, så er det den tekniske avdelingen i en husstand. Tidligere i livet har jeg som regel hatt pappa, en kjæreste eller en annen slave til å fikse slikt for meg. Men denne gangen hadde jeg bare meg selv, da jeg flyttet inn i ny leilighet og skulle fikse TV og Internett. 

Å bestille en TV på nettet var greit nok. Den minste og den fineste, takk. Å bestille nett var også overkommelig. Et skikkelig raskt og bra bredbånd, takk. Nå har jeg bodd her i snart to måneder, og fram til i dag har jeg verken hatt TV-kanaler eller det bra internettet jeg betaler for. Bare sånn drittnett som er inkludert i husleien, og som gjør at det tar tre timer å se en episode Kardashians. 

Jeg har prøvd et par ganger. Tatt meg sammen og tenkt at okei, nå skal jeg bare fikse dette. Lese bruksanvisninger. Ringe kundeservice. Skru av og på. Prøve ledningene i forskjellige hull. Men det har bare ikke funket. Jeg føler at det hele blir et eneste stort kaos av ledninger og forkortelser, og plutselig sitter jeg der på stuegulvet og griner fordi jeg blir så sur på meg selv. 

Er det noen som kjenner seg igjen, eller er jeg den eneste som er SÅ håpløs?! 

Uansett, i kveld har min kjære lillebror vært på besøk. Han ringte til kundeservice (når jeg ringer får jeg bare beskjed om at jeg er et umulig tilfelle som ikke aner hva jeg prater om, og at jeg må bestille service som kan komme på døra og fikse alt sammen for meg) og det kom fram at det tross alt var leverandøren som hadde gjort en feil. NÅ HAR JEG TV-KANALER OG BRA INTERNETT! Det føles som jul og bursdag, virkelig. Da gjenstår det vel bare å si; god jul og gratulerer med dagen til meg!

38 Comments

 • Reply Anonym 21. oktober 2015 at 22:56

  VAKKER AF

 • Reply Anonym 21. oktober 2015 at 23:00

  Oi, glemte at det er det indre som teller, så jeg får heller gi deg et kompliment der: Du er RÅ, jeg elsker å lese innleggene dine. Når du er tilsynelatende flau over at du kun er innom for å klage på at eksamen har slått deg i trynet og love at du kommer sterkere tilbake, inneholder til og med DISSE innleggene kvalitet! Dét er det ikke alle som mestrer. Jeg liker deg!

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2015 at 23:04

  Anonym: det er det fineste noen har sagt/skrevet til meg på lang tid, takk! <3

 • Reply Victoria Christine 21. oktober 2015 at 23:07

  Hehe.. Av nysgjerrighet fordi jeg jobber som kundebehandler hos en TV- og bredbåndleverandør. Hvilken leverandør har du?

  Og nei, trust me – du er ikke den eneste. Veldig lett for oss på kundeservice å sitte å fortelle noen hvordan ting skal gjøres. Det er mye verre å faktisk utføre det i praksis.

  Ha en fin kveld :O)

 • Reply Geriatriks 21. oktober 2015 at 23:13

  Synes du er flink til det meste det ser ut til at du foretar deg. Som en gamling som blogger om alle og alt mulig i tillegg til hockey så må jeg si at det er kun en av topp-bloggene jeg gidder lese, og det er din. Du har en god blanding av alt i repertoaret ditt, og det liker jeg 🙂

 • Reply Martine 21. oktober 2015 at 23:29

  Du er uten tvil en av de vakreste jentene jeg vet om. Jeg skulle ønske jeg var like dårlig på å være dårlig på noe.. Jeg er dessverre veldig god på å være dårlig på noe, og bare godtar at det er sånn. Du inspirerer på mange områder, og skjønnheten din er bare en bonus til alt annet som er vakkert med deg.

 • Reply AS 21. oktober 2015 at 23:30

  Åå, her var du jo bare knall FIN! (som alltid)

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2015 at 23:32

  Victoria Christine: jeg har Get. Var et eller annet med at abonnementet stod på en gammel beboer – eller noe sånt…. Så hadde nok ikke klart å fikse det på egenhånd uansett, Hehe 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2015 at 23:32

  AS: tusen takk, så hyggelig! <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2015 at 23:33

  Martine: du er meg vel søt! Tusen takk for fine ord <3

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2015 at 23:34

  Geriatriks: takk, så hyggelig 🙂

 • Reply julie 22. oktober 2015 at 02:48

  hvor er jakka fra headeren din fra? Og noen anbefalinger til nettshopping? 🙂

 • Reply Ida M 22. oktober 2015 at 05:19

  Åh, det er så fantastisk at du blogger aktivt igjen! Elsker innleggene dine. Keep it up!! 🙂

 • Reply Madelen 22. oktober 2015 at 05:21

  Elsker bloggen din!

  Men hvor ser du Kardashians? Jeg fant det bare på popcorntime, og det tar en evighet å loade. Pluss at alle episodene ikke er der en gang..

 • Reply Jannicke 22. oktober 2015 at 08:55

  Haha du er ikke alene om å være håpløs! Det tok meg ca 1,5 år å finne ut hvordan man skrur på TVen (hvorfor ha flere fjernkontroller liksom?). Jeg har heldigvis en lillesøster som er uendelig mer tech-savvy enn meg, hun kommer alltid til unnsetning <3

  Ha en fin dag Ida!

 • Reply B. 22. oktober 2015 at 09:06

  Sånn TV-kabler, bredbånd osv er ikke min sterke side heller. Glad jeg har en samboer som fikser opp i ting jeg ikke har tålmodighet til å gidde å fikse.

  DRITFINT bilde av deg forresten! Du er vakker.

 • Reply Katharina Larsen 22. oktober 2015 at 09:09

  kan du legge ut bilde av outfiten din? fineste jeg har sett!

 • Reply Kristin 22. oktober 2015 at 09:17

  Haha, du er så skjønn, Ida!

 • Reply LisaLDN 22. oktober 2015 at 09:43

  Føler virkelig med deg! Har heldigvis vokst opp med teknisk far og lillebror som etter kvart blei elektriker, so eg satser på at aldri trenger plugge i ein ledning i mitt liv, haha 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2015 at 09:49

  LisaLD: åh, flaks for deg! 😉 Hehe

 • Reply Marie 22. oktober 2015 at 09:50

  Haha, kjenner meg så altfor godt igjen!

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2015 at 09:52

  Katharina Larsen: skjørtet er fra bik bok, blusen er fra H&M og singleten fra bik bok <3

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2015 at 09:52

  B.: heldige deg! 🙂 og tusen takk!

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2015 at 09:54

  Jannicke: flere fjernkontroller ja… Det kan by på problemer! Haha 🙂 fin dag til deg også!

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2015 at 09:55

  Madelen: jeg vet, har kun sett på de episodene, ble skuffet da den nye ikke kom på mandag ;-(

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2015 at 09:56

  Ida M: takk, så hyggelig <3

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2015 at 09:56

  julie: den er fra Zara! 🙂

 • Reply Anonym 22. oktober 2015 at 11:40

  Du har bare helt fantastisk hår for tiden! Misunnelig 😛

 • Reply Mariann 22. oktober 2015 at 19:27

  Hei 🙂 Det håret og den fargen, skulle jeg gjerne hatt!Så fin :)Jeg bare lurte på om du vet hvilken fargekoder du har på håret ditt? Skal til frisøren og kunne tenkt meg noe i likheten.

 • Reply Kristin Antiveros 22. oktober 2015 at 20:39

  Altså, hårfargen din er vanvittig fin nå!! 😀

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2015 at 22:34

  Mariann: hei! Det vet jeg dessverre ikke <3

 • Reply Kristin 23. oktober 2015 at 12:00

  Ida, dette er definitivt et av de fineste bildene jeg har sett av deg! Du er alltid nydelig – men her er du bare wow! Og det antrekket sikler jeg etter, så utrolig classy! Liker stilen 🙂

 • Reply Anonym 23. oktober 2015 at 12:49

  Åh lettet over at jeg ikke er den eneste! Jeg som er så stolt av å eeegetnlig være veldig selvstendig, måtte også krype til korset når det kom til tv-abbonement😁 det er lov å være litthåpløs da

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2015 at 17:01

  Anonym: Hehe, ja ikke sant? Man kan ikke alltid klare seg selv 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2015 at 17:03

  Kristin: så utrolig hyggelig at du likte det, tusen takk. Klem <3

 • Reply Sofie P 23. oktober 2015 at 19:11

  Haha, dette er dønn akkurat samme situasjon som meg da jeg flyttet nå i august! Jeg ble så oppgitt at jeg ringte pappa i tårer, liksom. Haaater å ikke få til noe. Men men, det ordner seg til slutt for snille piker, fikk tre måneder med dobbelt så raskt internett for bryet.

  Bra det ordnet seg for deg også til slutt, og du var forresten kjempefin på bildet!

 • Reply Kathrine 6. november 2015 at 11:31

  Lenge siden du har kjøpt den beige blusen? 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. november 2015 at 16:22

  Kathrine: ja, den er dessverre en gammel traver!

 • Leave a Reply