Uncategorized

EN LITEN TIME OUT

22. oktober 2015

Billettkontroll i dag og! Føler at jeg tjener penger hver gang. T-tching! Og tror dere ikke det var den samme gjengen som angrep 54 Aker Brygge-bussen. HAHA!

I dag er jeg så glad og takknemlig, fordi jeg verken skal på skolen eller jobbe med eksamen. Rett og slett en no study-dag. Jeg hater å være student nå. Å bekymre seg for om man i det hele tatt kommer til å bestå et semester er ikke en god følelse. 

Jeg har vært rundt i byen og gjort ærender i dag, og nå skal jeg snart sette i gang og jobbe litt. Men enn så lenge sitter jeg her og spiser en crossaint med sjokolade, og drikker en kaffe. SÅ deilig, å bare kunne sitte her og drømme seg bort. Drømmer meg bort til Mexico, Thailand, Hawaii…. Med å drømme meg bort mener jeg selvfølgelig at jeg sitter og teaser «bestill»-knappen, jeg tror jeg må dra på ferie snart. Sånn cirka rett etter jul. Er det trygt å dra til Mexico? Spør for en venn. Det som er litt morsomt er at jeg egentlig ikke liker croissant. Croissanter tar meg tilbake til alle roadtripene til Frankrike jeg var med på som liten, og det var alltid croissant til frokost før vi pakket sammen teltet, kastet oss i bilen og kjørte videre i en steikvarm bil. Men da jeg var i Dubai sist og bodde på Fairmont, hadde de bare verdens diggeste croissanter med sjokolade i frokostbuffeten. Det samme hadde de da jeg var på Bali. Så nå craver jeg plutselig det hver gang jeg tenker på å reise på ferie. Nam nam! 

33 Comments

 • Reply T 22. oktober 2015 at 16:42

  Mexico er ganske mye større enn vi nordmenn gjerne tror og jevnt over ikke så farlig som mange er redde for. Det kommer helt an på hvor man drar. Nord, nært grensen til USA er ille. Acapulco er ille. Mexico City, Oaxaca og roadtrip til Chiapas føltes aldri utrygt (selv om det visstnok skal være litt bråkete nær grensen til Guatemala)

  Cancun og Playa del Carmen virker mest som en turist-resort jeg ville holdt meg unna. Da er det mer gøy med mindre steder som har ordentlig taco og morsomme folk (som snakker lite engelsk, så det er en stor fordel å kunne litt spansk)

 • Reply Camilla 22. oktober 2015 at 16:48

  Lite tips til hvor du og Kristina kan dra: Seychellene <3 Gud for et nydelig sted.

 • Reply Marthe Sofie 22. oktober 2015 at 17:19

  Ååååh!!

  Så «bra» at vi er flere studenter som «sliter». Vet ikke hvor mange ganger tanken om å droppe ut har streifa meg denne uka, fy fader. Hadde vært så mye bedre og heller reist jorda rundt. Men akk, nei..

 • Reply LH 22. oktober 2015 at 17:20

  Jobber med en franskmann, og han grøsser når han ser hvordan folk har ost, skinke og diverse pålegg på croissantene sine. Croissanter skal være fylt med noe søtt, eller bare smør, og der er jeg helt enig 😉 Nybakt croissant med varm og smeltet sjokolade, er fantastisk digg!

 • Reply aline 22. oktober 2015 at 19:12

  Hawaii…ååå. Det er paradis det! Har vært mange steder, men ingenting slår Hawaii ❤.

 • Reply Iselin 22. oktober 2015 at 19:52

  Elsker at du er begynt å blogge så ofte! Blir så glad hver gang jeg trykker meg inn og det har kommet et nytt innlegg 🙂 har dessverre lite Mexico-tips å komme med da jeg aldri har vært der, men alle disse typiske turist-stedene virker iallefall rimelig trygge, haha.

 • Reply Martha 22. oktober 2015 at 20:48

  Shit. Dyppet mini-croissanter i Nutella som dessert etter frokosten på Kypros i sommer. Himmel og hav, for et liv dét var. Bestill deg en ferie du, hørtes plutselig altfor digg ut! 🙂

 • Reply Eva S 22. oktober 2015 at 21:02

  Cancun i Mexico er helt trygt! Nydelig plass, herlige folk og fantastisk mat! Jeg har vært der fire ganger! 🙂

 • Reply Maren 23. oktober 2015 at 00:04

  Hørt Mexico city kan være litt creepy. Jeg har vært både i Cancun, Isla mujeres og Tulum og følte meg trygg hele tiden 🙂 Anbefaler Mexico!

 • Reply Ena 23. oktober 2015 at 09:10

  Hvis du drar til Mexico/Cancun, ta hvertfall et par dager på Isla Mujeres! Eller Holbox! Paradis på jord! 🙂

  Og ja, det er mange turister i Cancunområdet, men jeg reiser gjerne tilbake! Love it!

  Mexico City er en interessant plass, men da anbefaler jeg at du har med deg en lokalkjent 😉 Jeg har vært i Mx City over 10 ganger, og man må ta forhåndsregler selvsagt, men for meg har det føltes trygt. Trafikken er det farligste!

 • Reply Isabell 23. oktober 2015 at 11:05

  Har budd i Playa del Carmen i Mexico i 4mnd, og eg har berre ein ting å seie – REIS!! Om du reise burde du bestille tur til Isla Contoy (ei freda øy som er den finaste på jord) og Tulum (som er kjent for den skeive palmen). I tillegg burde du reise på xplor, ein opplevelsespark der du kan zipline i ein av verdens største zipline, svømme i underjordiske grotter og køyre jalla-bilar over shakey bruer, under bakken etc (reis på kvelden når det er mørkt). Xcaret er en fornøyelsespark med masse dyr, bademulighetar etc, kjempe fint! I tillegg burde du bestille tur til Chichen Itza, ett av verdens 7 underverk, sjølv om det er ett stykke vekke. Noken frå klassa mi reiste til ei øy som heite Isla Hoolbox, som var fantastisk, men eg var der ikkje sjølv. Håpar det var litt fredags-inspo, hehe 🙂 God helg, Ida!

 • Reply KatrineBB 23. oktober 2015 at 12:31

  Jeg bodde og studerte i Playa Del Carmen i Mexico i 6mnd. Dette er ett veldig Amerikansk turiststed, og opplevde dette som trygt, men man må ta litt forhåndsregler. Var noen som opplevde innbrudd i leiligheten sin(lå i første etasje ved stranden) og noen som ble dopet. Som jente kommer man inn på alle utestedene gratis og drikker også gratis der, dette er både bra og dårlig, da man ikke alltid vet hva som er puttet i drinken din.

  Men anbefaler virkelig å reise dit! Vi var også i Cancun og det var veldig bra 🙂

 • Reply Lina 23. oktober 2015 at 16:49

  Her en dag falt jeg for fristelsen og bestilte det Richmond&Finch-dekselet som du har på telefonen din her. Faktisk falt jeg for fristelsen og bestilte det grønne også. Jeg mener egentlig det er galskap å bruke 800 kr på telefondeksel, men det lyser jo perfeksjon lang vei så jeg klarte ikke la være!

  Ha en fin helg, Ida 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2015 at 16:59

  Lina: de er så fine!! 🙂 elsker både det grønne og det hvite! God helg til deg også <3

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2015 at 17:03

  KatrineBB: tusen takk for info 🙂 mulig pakkereisene til Mexico blir litt i dyreste laget på denne tiden av året ettersom vi vil fly direkte. Men må definitivt komme meg dit snart! Klem

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2015 at 17:04

  Isabell: tusen takk for tips! Om det ikke blir Mexico denne gangen, skal jeg dra fram disse tipsene når det blir. God helg, klem 🙂 <3

 • Reply Lisa C 23. oktober 2015 at 18:23

  Mexico et helt safe, så lenge man drar til et «feriested». Vil dog anbefale deg å styre unna Cancun og playa del carmen, det kryr av amerikanske turister. Cozumel og Isla Mujeres er to paradis-øyer som er helt fantastiske! På Isla Mujeres kjører man bare typ golfbiler rundt på hele øya, noe som også er fantastisk gøy! Tulum er superfint, men blir fort kjedelig. Det er nemlig veldig lite og rolig. Kan være fint å dra for en dag, men man bør ikke bo der.

 • Reply Sussa - illustrasjonsblogg 23. oktober 2015 at 21:43

  Husker følelsen av å ikke tro eller vite om man kommer til å bestå eller komme seg gjennom studiene. Jeg var et nervevrak under hele min bachelor-utdanning. Jeg tenkte alltid «hva hvis det ikke går», istedenfor «hva hvis det går». Evig pessimist med andre ord, og det er slitsomt!

 • Reply Silje 24. oktober 2015 at 00:44

  Må du bestå semesteret for å kunne fortsette på studiet ditt? Er det bare på skolen din eller er det slik flere steder? Ble litt nysgjerrig😉

 • Reply Annette 24. oktober 2015 at 09:38

  Har alltid hatt lyst til og dra til Mexico, men har hørt veldig mye dårlig. Vurdert og dra til Cuba?! 🙂

  Hater meg selv for dette, men *Crossaint*

  Ha en fin helg! <3

 • Reply Ida Wulff 24. oktober 2015 at 12:41

  Silje: nei, det er bare å ta opp den eksamenen man stryker på senere i studiet tror jeg 🙂

 • Reply Vibeke 24. oktober 2015 at 16:35

  Jeg går samme linje som deg på MH og dette semesteret suger ganske heftig. Jeg også føler at jeg kommer til å stryke i minst to av fire fag – da snakker vi selvfølgelig bedøk. og metode. Ingenting gir mening og når vi har åtte (!) eksamen på fire mnd. er det ikke menneskelig å komme ut av semesteret med fire A på kortet. Håper semesteret ditt går fint og at vi kommer oss til den andre siden begge to! Neste semester skal bli en eneste stor glede. Lykke til 🙂

 • Reply Mari 24. oktober 2015 at 17:06

  Hei

  Jeg var i Mexico i fjor – da besøkte jeg Mexico City ( Hovedstaden ) og Cancun. To vidt forskjellige steder. I Mexico city kan du oppleve mye kulturarv mens i Cancun kan du..slappe av, ta spa og sole deg. I Mexico city er det flust av politimenn og hovedstaden føltes veldig trygg. Jeg var der i en uke og så ikke noe vold. De politimennene vi møtte på var veldig hyggelige og hjalp oss over veien. ( Var masse trafikk og ikke fotgjengerfelt på dette stedet.) Vi snakkes også med noen innbyggere fra hovedstaden og de syntes også at byen med årene bare har blitt tryggere. Btw, de kan overraskende lite engelsk i Mexico City, i Cancun derimot snakker alle det. Cancun kan du føle deg helt trygg i. Her er det stort sett bare turister og flotte hoteller. Nydelig strand med verdens nest største corallrev som vi snorklet i. Prisene i Cancun er mye dyrere enn i Mexico city btw.

 • Reply Annelin Dalberg 24. oktober 2015 at 20:23

  Hei:)

  Du har utrolig fin blogg 🙂 Hvor lenge har du blogget og har du markedsført bloggen/hvordan? 🙂 Hvordan fikk du samarbeid med å vise bloggen din på Side2/ underholdning :)? Håper du svarer meg:) Klem fra Annelin

 • Reply Sara 25. oktober 2015 at 09:16

  Jippi! Ida er tilbake med gode innlegg! Digger de godskrevne og morsomme innleggene dine. Begynner alltid å smle når jeg leser om dagen din, selvom det kanskje ikke skjer så vanvittig mye, så får du det til å virke som at hver dag er innholdsrik, og at du klarer å trekke frem noe fint/morsomt. Veldig bra:)

 • Reply Ida Wulff 25. oktober 2015 at 13:39

  Sara: tusen takk, så hyggelig! 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. oktober 2015 at 13:41

  Annelin Dalberg: Hei 🙂 Jeg har ikke markedsført bloggen egentlig, men et tips er å dele den på Facebook og på Instagram når du har laget nytt innlegg. Samarbeid med Side2/Nettavisen fikk jeg fordi de tok kontakt med meg.

 • Reply Ida Wulff 25. oktober 2015 at 13:46

  Vibeke: helt enig med deg, og de to fagenge spesielt er rene helvete. Masse lykke til, det tror jeg trengs dette semesteret :O <3

 • Reply theresekristina 25. oktober 2015 at 14:17

  Ingenting slår Hawaii! Ida, du måå reise dit en gang i løpet av livet.

 • Reply Oda 28. oktober 2015 at 11:26

  Jeg har drømt om å komme til Isla Mujeres siden 2011. Sjekk det ut! Virker perfekt for oss som er litt allergisk mot unge mennesker på sydenfylla.

 • Reply Anonym 26. oktober 2016 at 03:10

  Hvor er koppen og skålen fra Ida?

 • Reply Anonym 30. oktober 2016 at 03:09

  Hvor er kruset og asjetten fra? Hyggelig om du vil svare 🙂

 • Reply Katie Jacobs 25. mars 2024 at 15:23

  F*ckin tremendous things here. Im very glad to see your post. Thanks a lot and i am looking forward to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

 • Leave a Reply