Serietips og musikk

HOTLINE BLING

22. oktober 2015

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har hørt på denne sangen i hele dag og den gjør meg i godt humør. Og så blir jeg litt klein av dansingen til Drake….? Hehe. 

Her sitter jeg med håndkle på hodet og lurer på hvordan jeg skal klare å komme meg opp klokken 6 i morgen tidlig. Jeg har vært på en sen treningsøkt, og jeg blir jo  gira etter trening. Kjennes ut som jeg har drukket både kaffe og redbull, kunne sikkert vasket hele leiligheten og gjort ferdig en eksamen med denne energien. Nei, å trene så sent er tydligvis ikke noe for meg. 

Vi snakkes i morgen, godnatta 

9 Comments

 • Reply Monica 23. oktober 2015 at 00:50

  Ler av dansinga jeg også, men så var det noe med det som gjord emeg glad og! GO Drake! Regner med du kanskj har sett denne; https://m.youtube.com/watch?v=czXp_riw8W0 God natt!

 • Reply LK 23. oktober 2015 at 01:53

  Ååå HotlineBling ❤️ Denne sanger går på repeat her i heimen❤️ Perfekt når man sitter og skriver oppgave👍🏻

 • Reply Anonym 23. oktober 2015 at 08:06

  har også hørt på den sangen hele dagen!! blir skikkelig glad av den haha!

 • Reply Ana 23. oktober 2015 at 08:52

  He he he 🙂 Virkelig liker den sangen såå godt, men dansen er smertefull å se på…..

  Mått flire godt da jeg scrollet ned og så du hadde skrevet det jeg tenkte 🙂

  Trening på kvelden er no no for meg, reagerer akkurat som deg, kan prestere å omorganisere hele leiligheten etterpå så morgentrening eller rett etter jobb funker best for meg 🙂

  Ha en superfin dag 🙂

 • Reply julie 23. oktober 2015 at 15:14

  Hei,

  Hvor kjøper du kåpene dine fra? Spesielt den grå eller den blå du har på deg i headeren 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2015 at 17:00

  julie: den i headeren er fra Zara 🙂 de andre kåpene mine er fra Ganni og Bik Bok

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2015 at 17:05

  Ana: ja, morgentrening er faktisk fantastisk når man først har kommet seg på plass 🙂 ønsker deg en fin helg!

 • Reply Helene 24. oktober 2015 at 11:46

  Hei Ida 🙂

  Jeg har lest bloggen din i evigheter, og jeg husker godt i 2011 da du var åpen om at du hadde vært i et forhold som ikke var bra.. Du viste bilde av blåmerkene dine og skrev litt om da du satte ned foten. Dette er en stund siden, men er det noe du vil fortelle om igjen på bloggen? Nå i «ettertidens lys»? Forstår godt om det er både personlig og vondt å skrive om, så det er forståelig du ikke vil. Men tror mange hadde satt pris på det og kanskje dratt nytte av det. 🙂

  Klem fra fast leser som er så utrolig glad i bloggen din.

 • Reply Ida Wulff 24. oktober 2015 at 12:40

  Helene: Hei 🙂 Det er ikke noe jeg lengre tenker på eller identifiserer meg med, så kommer nok ikke til å skrive mer om det. Klem til deg!

 • Leave a Reply