Uncategorized

RABATTKODE PÅ FAVORITTSKJERFENE

25. oktober 2015

AnnonseJeg skriver om disse skjerfene fra BuyHelse år etter år, og de er like populære hver gang. Senest i stad ble jeg spurt om det snart kommer en rabattkode på dem her på bloggen, og nå som de fleste av oss (?) har vært i boden og funnet fram vinterjakker, Uggs og vanter, er det kanskje tid for at denne rabattkoden faktisk kommer 🙂 Noe av det beste med høsten er å pakke seg inn i store, deilige skjerf. På vinteren er det jo en nødvendighet, men enn så lenge koser jeg meg med at det er høst og at skjerf er deilig. Tar gjerne noen uker til med høst, jeg. Den beste årstiden året har å by på! Favorittskjerfene mine er de samme i år som i fjor. De store ( 60 cm x 180 cm) varme skjerfene i 100% ull. Foreløpig har jeg funnet fram det mørkegrå skjerfet, burgunder skjerfet og det lysegrå skjerfet – i tillegg til det kamelfargede skjerfet er de nok høstfavorittene. Passer til alt jeg har på meg til vanlig! Nytt i år er skjerfene uten frynser. Disse er tynnere og kanskje litt «penere», og passer fint på en litt mildere dag. Målene er 55 cm x 190 cm, og de er laget av cashmere, ull, viscose og polyester. På bildene under er skjerfene uten frynser de to øverste, i fargne grå og og jeansblå. Fargen på det sistnevnte er helt nydelig i virkeligheten – men nå er jeg jo en sucker for alt som er blått…Ullskjerfene minner veldig mye om Acne-skjerfene jeg pleide å kjøpe tilbake i tiden, bare at de er myye billigere. Kunne aldri funnet på å kjøpe et Acne-skjerf igjen. Èn ting er å bruke mye penger på et skjerf som er litt spesielt, men til å være et ensfarget ullskjerf er prisen på disse skjerfene litt mer passende! I tillegg nupper de seg ikke like fort som Acne-skjerfene. Det er i hvertfall min personlige erfaring! Nå snakker jeg altså om ullskjerfene, de skjerfene med cashmere, ull og viscose har jeg ikke testet lenge nok til å si noe om kvaliteten på. Men jeg håper de er like gode! 🙂 Rabattkoden heter «idaskjerf» og er på 60 kroner. Den kan brukes på alle skjerf hos BuyHelse, så gå inn og ta en kikk for de har mange fine farger som ikke er presentert i dette innlegget også. Happy shopping!

11 Comments

 • Reply gothicvamperstein 25. oktober 2015 at 17:09

  Fine skjerf. Er nærmest fristet til å kjøpe, selv om jeg har en haug med skjerf liggende allerede. 😛

 • Reply Camilla Cecilia 25. oktober 2015 at 17:17

  Så fine skjerf og fine bilder <3 😀

  Ha en fortsatt fin søndag! <3

 • Reply Mia 25. oktober 2015 at 17:20

  Hei! Skal ønske meg den pysjen/kosedressen du har fra Home&Cottage, men vet du hvordan de er med tanke på størrelse? 🙂

 • Reply Marte 25. oktober 2015 at 18:01

  Love is you fan alle

 • Reply Ida Wulff 25. oktober 2015 at 20:27

  Mia: Hei 🙂 Jeg ville gått opp en størrelse (eller to hvis mulig) fra det du vanligvis bruker. Min erfaring er at den er ganske tettsittende i størrelsen jeg bruker vanligvis, og jeg ønsket å bruke den som kosepysj og ikke som «ullundertøy».

 • Reply Ida Wulff 25. oktober 2015 at 20:27

  Camilla Cecilia: takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 25. oktober 2015 at 20:28

  gothicvamperstein: kjenner til det, begynner å få aalt for mange, men kjøper fortsatt nye. hehe 🙂

 • Reply Mia 25. oktober 2015 at 23:47

  Tusen takk for raskt (og nyttig!) svar 🙂

 • Reply Synne 27. oktober 2015 at 17:05

  Hvilken farge har du på det skjerfet på det første bildet? Er det gråbeige? Jeg skal bestille nå, og syns det var kjempefint!

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2015 at 20:25

  Synne: hei! 🙂 det er det lysegrå skjerfet. Klem!

 • Reply Linn 28. oktober 2015 at 17:19

  Utrolig fine skjerf! Lurer på om dette skal få bli julegave til mamma, og selvfølgelig ett til meg selv 🙂 Men hos meg virker rabattkoden bare på ullskjerfene med frynser? Hvor lenge varer rabattkoden forresten? 🙂

 • Leave a Reply