Uncategorized

PIZZA IN BED

26. oktober 2015

Vi feiret jo lillebror hjemme i helgen, men det er i dag han fyller 21 år. Så siden vi er hverandres eneste familemedlem i denne byen, inviterte jeg han hjem til meg da han var ferdig på jobb i dag. Vet ikke om han hadde forventet seg kake med lys, ballonger og sånt – men det fikk han jo hjemme i helgen, så i dag ble det takeaway pizza, Cola og et par episoder av Hundepatruljen på senga. Aaahh, deilig! Men kanskje ikke den ultimate 21 års-feiringen, så som forventet stakk gjesten ut for å treffe venner litt senere på kvelden. 

Hipp hurra og gratulerer med dagen, Lasse! Veldig stolt av at du sier opp alt her hjemme og flytter til en annen verdensdel for å oppleve litt av hva livet har å by på. Jeg vet du ikke liker at jeg kaller deg Jens August Anker Hansen, men jeg håper altså at du ikke er helt villmann når du kommer tilbake 

PS. Jeg kommer på besøk. Men jeg sjekker inn på hotell, og så kan du besøke meg. Nå sitter jeg i pysjen og har nettopp jobbet meg gjennom en bunke med regninger. Det er bedøk nok for meg, ass. Og med det sier jeg god natt, vi snakkes i morgen dere! Og takk for alle søte og fine kommentarer i det siste. Det er til og med flere som har tilbudt seg å hjelpe meg med eksamen – dét er for vilt 

2 Comments

  • Reply Carina Leite 26. oktober 2015 at 22:14

    Åh, så koselig!

  • Reply Henriette Louise Larsen 27. oktober 2015 at 02:44

    Takeaway-pizza og cola som feiring > storkalas som feiring. Any day! Så superkos ut 🙂

  • Leave a Reply