Hverdagsliv

HJEMMESPA MED VEET: EMBRACE WOMANHOOD

27. oktober 2015

AnnonseSom mange av dere vet, er jeg helt avhengig av mine små hjemmespa- stunder her hjemme for å føle meg vel og ha det bra. Det går like mye på alenetid som på å føle seg fin. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har hørt en venninne si ååh, skulle ønske jeg var mann, det er så sykt stress å være kvinne! Da gjerne med voks i barten eller rouge i øyenbrynet, hehe. Jeg kan være enig på visse punkter, at det kanskje hadde vært enklere å være mann på den overfladiske fronten. Men på en annen side – tenk å gå glipp av alle de øyeblikkene vi kvinner føler oss ekstra fine! Alt fra nyvoksede legger, til å ha klart å legge den perfekte makeupen, til følelsen av en ny kjole og høye hæler man er skikkelig fornøyd med. Det bytter man ikke ut for å slippe et par kleskriser, altså! 

I går kveld hadde jeg hjemmespa for å gjøre meg klar for nok en uke. Etter å ha vært hos frisøren (og fått så fin flette) så jeg ingen grunn til å stanse der. Jeg vokset legger (sorry, men armhulene må denne pingla ta seg av på andre måter), skrubbet hele kroppen, skrubbet leppene som lider i kulda om dagen, og smørte meg inn med oljer. Noen tips til hjemmespaet ditt:♥ Hvis du skal skrubbe deg, gjør det først. Kan bli litt for hardt for huden å skrubbe seg etter at man har vokset eller barbert seg. ♥ Lag din egen skrubb til kropp eller lepper hvis du ikke har råd til å kjøpe en. Det finnes mange gode oppskrifter på nett! ♥ Ha kur i håret mens du skrubber, smører og ribber kroppen for hår. Så slipper du å stå i dusjen og vente på at den virker. ♥ Drikk vann, te og tenn duftlys. ♥ Skift til rent sengetøy, da får du en perfekt avslutning på hjemmespaet.Ellers kan jeg virkelig anbefale Veet Spawax, for deg som har lyst å gjøre voksingen hjemme. Det er både tid og penger å spare på det. Man må bare ha en liten dose med mot! Er jo ikke akkurat deilig! Men veldig deilig etterpå, med babymyk hud. For å se hvordan man bruker voksen kan du lese et av mine tidligere innlegg her. Og forresten, jeg har blant observert Spawax på Vita, så den kan hvertfall kjøpes der 🙂 

Hvis du ønsker mer informasjon om Veet sine produker og skjønnhetstips generelt, kan du følge dem på Facebook HER

7 Comments

 • Reply Ida 27. oktober 2015 at 12:27

  Jeg vil ha flere paraplyyyyyeeeer!❤️

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2015 at 20:28

  Ida: har noen på tapetet 🙂 klem

 • Reply Anonym 27. oktober 2015 at 20:38

  Lyst til å ta en tur innom bloggen min? jeg blogger om de to jentene som ble kidnappet av to maskerte menn 10 juni i 2014. De bodde hos meg og jeg skal nå i rettsak, så bloggen handler om dette nå. Men ellers bor jeg i fosterhjem, og lever ett liv med en narkoman mor og på landslaget i western riding så mye av fritiden går til trening.

  http://miriamsandvikk.blogg.no

 • Reply Anonym 28. oktober 2015 at 23:42

  har du link til bilde eller tutorial på håret ditt ? 🙂 its doope

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2015 at 12:10

  Anonym: nei, dessverre 🙁

 • Reply MissMimosa 2. november 2015 at 22:05

  Haha, jeg ble så inspirert av det første innlegget ditt om Spawax at jeg gikk på cubus og kjøpte det for penger jeg egentlig ikke hadde! Og så var jeg så dum at jeg gikk rett på armhulene! For å si det sånn; jeg brukte sikkert en time på å få av voksen uten at et eneste hår fulgte med fordi det var å sinnsykt vondt, og så sendte jeg hele apparatet så langt under senga jeg bare fikk til og der har det stått siden! Men nå etter å ha lest dette innlegget så vurderer jeg å gi voksen en ny sjanse, men på leggene denne gangen!

 • Reply Ida Wulff 2. november 2015 at 22:42

  MissMimosa: hahahah stakkaaaar!! <3 det er så alt for vondt under armene, det har jeg gitt opp selv. Men prøv på leggene, der er den gull verdt. Lykke til! Klem 😀

 • Leave a Reply