Uncategorized

EN ORDENTLIG FRIHELG

31. oktober 2015

Jeg har tatt meg skikkelig fri fra alt i helgen, jeg. Skole, eksamen, blogging, mails. Alt utenom husarbeid har jeg tatt meg fri fra. På én måte er det veldig deilig, på en annen måte blir jeg veldig rastløs når jeg sitter og «slapper av», fordi det er så mye jeg skulle gjort. Men hva skal man si. Heller en C på eksamen enn en C i livskvalitet. HAHA. Kan det please være vårt nye livsmotto, folkens? 

I går startet jeg helgen med en treningsøkt, og det var så tungt og vondt at jeg holdt på å svime av hvert tiende minutt. Så det kunne ikke passet bedre med en skikkelig jentekveld etterpå. Naddis kom til meg, vi bestilte takeaway fra Dinner, drakk rødvin, spiste godteri og potetgull, så på TV, lekte med Snapchat og snakket om livet. Det er sånne kvelder som er helg ♥I kveld venter nok en jentekveld, med Thea. Det blir ikke noen vill Halloween-feiring på oss, tenker vi skal kle oss ut som latsabber, med pysjamas og dott i håret. Håper alle har en fin helg 🙂

11 Comments

 • Reply Marita Kleppe 31. oktober 2015 at 14:53

  Høres ut som en perfekt Halloween-feiring!

  God helg!

 • Reply Eva 31. oktober 2015 at 18:30

  Høres ut som en bra plan Ida 🙂 En skikkelig LÒreal-helg som jeg kaller det. Kos dere! Fant du forresten «den O perfekte Foundation» etter alle tipsene du fikk? Oppdatering til alle oss i samme sjark?

 • Reply Marlene 31. oktober 2015 at 19:33

  Flott å se deg i videoen om juice/uvaner. Videoblogge noen ganger? 🙂

 • Reply Cecilie 31. oktober 2015 at 21:07

  Hvordan går det med Haircare prossessen? Føler du at det fortsatt funker? Og kan du legge ut noen før og etter bilder om du har? 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. november 2015 at 01:07

  Marlene: ja, det skal jeg prøve på <3

 • Reply Ida Wulff 1. november 2015 at 01:07

  Cecilie: skal oppdatere på det snart, med før og etter-bilder 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. november 2015 at 01:08

  Eva: Hei! 🙂 jeg var faktisk og kjøpte meg en ny i dag som jeg gleder meg veldig til å teste! Fra Armani.. Tipser om den hvis den er like gull som folk sier!

 • Reply Ida Wulff 1. november 2015 at 01:08

  Marita Kleppe: takk, håper du har hatt en fin helg <3

 • Reply Ingrid (mh) 1. november 2015 at 14:12

  Haha, det er så herlig å lese bloggen din…og godt å få disse påminnelsene! Jeg går jo på mh selv og det eksamenskjøret vet jeg alt om…så har jeg jobb og litt andre ting i tillegg. Null liv for tiden! Men igår kveld tok jeg en vinkveld med godteri, film og typen – og idag skal jeg gjøre nada. Det må til. Rett og slett, ellers går det ikke rundt. Det et fint å lese hvordan du tenker og tar pauser og, det hjelper meg til å tenke litt sunnere. Lykke til i rushet Ida, føler så sykt med deg! Heia livskvalitet ❤️

 • Reply Ida Wulff 1. november 2015 at 17:42

  Ingrid (mh): mmmm vinkveld og godteri. det fortjener man <33 masse lykke til du også!! klem

 • Reply Ingrid (mh) 1. november 2015 at 23:17

  Tusen takk 💕

 • Leave a Reply