Uncategorized

DET ER VIKTIG Å VÆRE EN TAPER AV OG TIL

5. november 2015

Noen ganger føler man bare for å reise seg og forlate en forelesning før den er over, dra hetta over hodet, ta bussen hjem og kjøpe med takeaway på veien. Og så føler man for å ligge under dyna og spise og se på film i stedet for å lære noe nytt som gjør vondt i hjernen. Og så føler man kanskje for å sove i fem timer, selv om klokka er to på dagen. Og hvis man føler sterkt for det, så syns jeg pokker meg man skal gjøre det, for det heter visst å lytte til kroppen eller noe. SÅ. I dag gjorde jeg det, ehe. Folk i klassen klager på at de mister hår fordi de er så stressa. Det frister ikke meg så mye, så krysser fingrene for at håret holder seg der det skal etter dagens forrmiddagslur. 

Dagens store trøst; for litt siden sa en foreleser at noe av det beste vi mennesker kan gjøre er å være fulle av feil. De som er perfekte, plettfrie og får til alt blir beundret. Men det er ingen som blir glad i dem. Med andre ord, det er viktig å være mennesklig, og være litt taper en gang i blant. Mulig jeg gjorde min egen tolkning av dette nå, haha, men jeg trøster meg med de ordene når jeg ikke får til alt og orker alt ♥Nå er jeg veldig spent på om jeg får sove i natt, etter å ha sovet bort halve dagen, men jeg håper på det. I morgen venter en dag med trening, eksamensjobbing og ærender, før jeg reiser hjem til mamma og pappa. Har rett og slett strøket alle sosiale planer av lista, og skal hjem for å lese til eksamen i fred og ro. Er man ikke tilstede, er det ingen som kan mase heller! Åh, jeg gleder meg til å komme hjem. 

17 Comments

 • Reply Anne Marie 5. november 2015 at 23:16

  Ser nesten ut som om vi har gjort mye av det samme i dag. Problemet er bare at du tåler det, det gjør ikke jeg og kroppen min 😉 Kos deg 🙂

 • Reply Karoline Sabrina Nilsen Stensrud 5. november 2015 at 23:25

  Jeg holder en konkurranse på bloggen nå hvis du er interessert i å delta 🙂

 • Reply marte josefine 5. november 2015 at 23:27

  Velkommen hjem til Tønsberg i helgen 🙂

 • Reply Anonym 5. november 2015 at 23:51

  Jeg skulle ønske det fantes flere bloggere som deg:)

 • Reply Kristin 6. november 2015 at 00:09

  DETTE er hvorfor jeg elsker bloggen din. I motsetning til mange andre bloggere viser du menneskelige, uperfekte, hverdagslige ting. Synes også det er positivt at du er student, tror mange av leserne dine kjenner seg igjen i situasjoner du beskriver 🙂

 • Reply Gunvor 6. november 2015 at 00:25

  Åh, dette trengte jeg å høre nå!

 • Reply maritpaulsen 6. november 2015 at 10:14

  Ååå, så fantastisk! Dette trengte jeg å lese. Noen ganger er det mer enn OK å rømme bort fra hverdages jag og mas.. og spesielt eksamen!!

  Håper du får en finfin helg hos mamsen og papsen 🙂

 • Reply Anonym 6. november 2015 at 10:17

  hahah ida, jeg digger deg!!

 • Reply Elisabeth Holm 6. november 2015 at 11:37

  Det hørtes deilig ut å bare være litt «taper» 😀

 • Reply Ida Wulff 6. november 2015 at 16:24

  marte josefine: takk for det <3

 • Reply Tina 6. november 2015 at 18:10

  Haha.. Gjorde dette i en bedøk forelesning en gang. Etter 2 timer skjønte jeg at jeg like gjerne kunne dra hjem i pausen:p Da ble det junkfood og dexter resten av dagen. Er bedre det enn å sitte fortvilet i en forelesing fordi man der og da ikke skjønner noe. Det er bare demotiverende! Det var ihvertfall det jeg fortalte meg selv da jeg satt på banen hjem :p

 • Reply Anja 6. november 2015 at 20:24

  Elsker bloggen din! Du er så kreativ og morsom!! 🙂 ønsker deg ei god helg! <3

 • Reply Sara 6. november 2015 at 21:05

  Åh, noodles <3

 • Reply Marthe Dagsland 6. november 2015 at 23:09

  åhh for ei herlig jente duu er! Det skulle vert fler blogger akkurat som deg, ha en super fin helg søte Ida <3

 • Reply Anne-Beathe 7. november 2015 at 09:17

  Her kjenner jeg meg igjen! På torsdag var jeg SÅ.LEI. Semesteroppgave. La fra meg dataen, kjøpte mc mat og lå på sofaen til jeg skulle legge meg (tidlig) og så på serie ;-))

 • Reply Line 7. november 2015 at 12:21

  Amen til det Ida! 🙂 takk!

 • Reply Solveig 8. november 2015 at 18:20

  Tenker du over at du svært ofte omtaler venners ønsker om å tilbringe tid med deg som «mas» ?

 • Leave a Reply