Hverdagsliv

DINNER DETOUR MED SCHOLLS

5. november 2015

AnnonseI går var jeg med på et bloggevent som jeg sent kommer til å glemme. Det var rett og slett en helt fantastisk kveld! Og som dere vet; det skal mye til for at jeg sier noe sånt om et bloggevent. Scholl inviterte fire bloggere, og hver av oss fikk lov til å invitere noen venner hver. Så jeg inviterte med meg Kalle og Naddis, som alltid er klare for nye eventyr. 

Jeg vet ikke om dere kjenner til Scholls fra før av? Jeg trodde ikke at jeg hadde produkter fra Scholl, men så viser det seg at min favoritt fotfil Velvet Smooth (som jeg måtte helt til Sverige for å kjøpe fordi den var utsolgt over alt på et tidspunkt) er fra Scholl. Så i løpet av kvelden fant jeg ut at jeg allerede var storfan av Scholls – den fotfilen er virkelig så magisk at det er vanskelig å si noe klokt om den. 

MEN! Det er ikke Velvet Smooth jeg skal snakke om i dag, for vi ble presentert for et nytt produkt i går kveld. Nemlig Scholl GelActive! Scholl GelActive er skoinnlegg som man enkelt og greit klipper til for å passe skostørrelsen sin, og som bærer deg gjennom en aktiv hverdag uten å få såre føtter. Innlegget har en gelé som absorberer alle små støt og reduserer overflødig trykk hele dagen. I tillegg har sålen ekstra støtdemping på de områdene på foten som er ekstra følsomme. Sholl GelActive kommer i to utgaver; en som heter Everyday, og en som heter WORK. Hva den førstnevnte egner seg til sier kanskje seg selv, men den som heter WORK har en litt kraftigere såle som er spesielt tilpasset personer som står mye under arbeidsdagen. Altså har Work-sålen støtdemping på hele foten, mens Everyday har god, men enklere støtdemping for personer som går mye fra sted til sted. 

Og det var for å teste disse sålene at vi bloggerne ble invitert på en helaften, med mye mat, drikke og så klart: SPASERING. Vi måtte jo teste disse sålene også, ikke bare prate om dem!  Klokken 18 startet kvelden på Verité på Aker Brygge, hvor vi ble møtt med bobler i glassene og fingermat. Vi ble introdusert for Scholl GelActive, og fikk lov til å klippe til våre egne såler. Følte nesten at vi hadde et lite juleverksted på et tidspunkt, bare en smuule mer fancy. Men koselig var det! Så fikk vi plassert sålene i skoene, og skålet i vei. Så kom vi oss ut i høstkvelden, og gikk en ordentlig omvei for å komme oss til neste sted. Det var jo tross alt en detour – og sålene skulle innvies hos alle mann. Neste stopp var ASIA på Aker Brygge, hvor vi skulle spise hovedretter og ta en drink. Ååååh, som det smakte! Og ekstra gøy at vi fikk små skilt hvor det stod hvor mange skritt vi måtte gå for å komme til neste rett. Jeg misforstod først, og lurte på om jeg måtte gå 1802 skritt for å forbrenne den himmelsk gode vårrullen jeg satt og spiste. Men det var altså ikke derfor skiltene stod på bordet! Hehe… Og så – videre igjen! På veien fikk vi stand up show, quiz og dikt – for ikke å snakke om såpebobler og glow sticks som lå i goodiebagsene våre. Jeg hadde det SÅ gøy, følte meg nesten som et barn igjen, haha. På Taverna’n var vi så heldige og få hovedrett, og vi spiste og koste oss til det nesten var umulig å gjøre mer av begge deler. Og for den som skulle tro at vi kanskje var trøtte i bena og mette i magen; turen sluttet ikke der! Siste stopp på detouren var Brazzeria i Østbanehallen. Der fikk vi servert de største kakestykkene noensinne, kaffe og dessertvin i nydelige omgivelser. Ikke ante jeg at det fantes så fine steder nede på Oslo S! Følte nesten at vi var i teselskap på et slott eller noe. Vel, vi klarte i hvertfall halve kakestykket, før vi måtte innse at slaget var tapt. Føttene var i tipp topp stand etter den lange dinner detouren, men spisingen måtte bare ta slutt!

Nå gleder jeg meg til å teste ut sålene i hverdagslivet også, for det er vel først etter en dag med skole, trening og ærender at man virkelig kjenner at man er sliten beina. Håper sålene kan spare meg for følelsen av at føttene nærmest trekker seg sammen av utmattelse på slutten av dagen. Når jeg tenker meg om er det grusomt hvor sjeldent jeg er snill mot føttene mine, som tross alt skal bære meg gjennom resten av livet. De fortjener virkelig det beste de også! 

Tusen takk til Scholl for en sykt bra kveld! Hvis du har lyst å lese mer om de nye sålene eller andre produkter som kan gjøre noe bra for føttene dine; gå inn HER 🙂 

Og ellers kan jeg jo fortelle dere at hele kvelden ble filmet. Hjelp! Den filmen er jeg spent på. Legger den ut på bloggen så fort jeg får fingrene i den! 

11 Comments

 • Reply IDA 5. november 2015 at 14:12

  Hvor blir det av spørsmålsruden del 2 ??

 • Reply Ingvild Støen 5. november 2015 at 14:22

  Åå, jeg gleder meg til å høre mer om disse! Har sett de på reklame på TV før og tenkt at de burde ansatt noen bloggere til å teste:-) Haha!

 • Reply Anna 5. november 2015 at 17:16

  Hvor får man kjøpt disse og hva er prisen? 🙂

 • Reply Marte 5. november 2015 at 21:36

  Skjønner ikke hvor man får kjøpt disse sålene? Finner ikke noe på nettsiden deres ..

 • Reply Asalia 5. november 2015 at 21:36

  Åh, så gøy! Heldig du er! 😀 Bra du koste deg. 😀

 • Reply KatrineBB 6. november 2015 at 14:04

  Jeg kjøpte de sålene forrige lørdag og hadde de i skoene mine når jeg var på fest. Hadde ikke vondt i beina selv etter mange timer med dansing, så er veldig fornøyd med de! Tror jeg skal kjøpe ett par til, som jeg skal klippe til sånn at de passer til de enda finere penskoene 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. november 2015 at 16:22

  KatrineBB: så herlig! 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. november 2015 at 16:25

  Marte: oi, jeg vet det faktisk ikke helt sikkert! Men er GANSKE sikker på at de finnes på apotek, for det var på apotek jeg kjøpte velvet smooth. Men skal dobbeltsjekke! 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. november 2015 at 16:25

  Anna: det skal jeg undersøke, beklager at det ikke står noe info om det 🙂

 • Reply Anonym 6. november 2015 at 22:18

  Hun jenta som sitter ved siden av deg på bilde nr 8. Kan du værsåsnill å spørre hva hun gjør med håret sitt? 😀 Sååå nydelig blondfarge <33

 • Reply Sigrid 7. november 2015 at 00:23

  Hei! Man kan kjøpe sålene i Boots, Vitus, Apotek 1 og Vitus 🙂

 • Leave a Reply