Uncategorized

GRATULERER MED FARSDAGEN

8. november 2015

Instagram og Facebook har jo nærmest vært begravet i farsdagshilsner i dag, og jeg vil ikke være noe dårligere. For er det en som fortjener en farsdagshilsen, så er det pappaen min! Verdens beste pappa – så klart. Alle gangene du har løpt etter meg med refleksvest, selv om ingenting kunne få meg til å løpe fortere ut av huset og ned bakken. Alle gangene du har henta meg seint, kjørt meg hit, kjørt meg dit. Alle gangene du har sagt til meg at jeg må passe på, ikke ta i mot drinker fra fremmede og ikke gå alene ute i mørket – selv om du vet at jeg er enda mer engstelig enn deg, og allerede passer på meg selv mer enn hva som er sunt. Alle gangene du har gitt meg råd, selv om jeg himler med øynene og kaller deg Bertrand. Og alle gangene du har hjulpet meg å flytte, selv om du hater det som pesten og vet at det ikke er for siste gang. Alle de gangene, det gjør deg til verdens beste pappa i mine øyne. Og vi har nok kranglet like mange ganger som vi har ledd sammen gjennom livet, men vi irriterer oss nok bare over hverandre fordi vi er så himla like. 

Gratulerer med farsdagen, glad i deg papsen! Etter å ha sittet med lesing hele dagen, dro hele fammen til mormor og morfar, hvor vi feiret dagen med god mat og dessert. Får nesten litt julestemning allerede, og jeg gleder meg så innmari mye til jeg kan pakke kofferten og reise hjem til jul! Jeg er fortsatt hjemme i Tønsberg. Kjøkkenkrana mi i Oslo har falt av (….) så jeg bruker det som en unnskylding, og blir hjemme til rørleggeren (eller hvem nå enn som skal fikse det, har vært der. En ekstra dag hjemme, weeee! 

Så nå ligger jeg i Tønsberg-senga mi og skal snurre en film før det er natta. Serier må jeg boikotte denne eksamensperioden, det finnes ingen tidstyv maken til serier. God natta 

3 Comments

  • Reply Amanda 10. november 2015 at 09:01

    Ååå så koselige bilder <3

  • Reply undress vip 17. januar 2024 at 00:01

    wow, awesome blog post.Really thank you! Great.

  • Reply Destiny Coles 25. mars 2024 at 05:41

    Rolex’s primary benefit is actually water-resistant as well as automated.

  • Leave a Reply