Uncategorized

EKSAMENSTRYNE

9. november 2015

Et eksamenstryne er mye mer enn et tryne som leser til eksamen.

Et eksamenstryne er poser under øynene, fire løsvipper igjen på hvert øye, fortenner som begynner å ta farge av all kaffedrikkingen, hår så fett at en skulle tro noen hadde klemt ut en flaske Melange i det, gråhvit hudfarge, bitemerker i leppa, en tydelig sinnarynke, fullstendig fravær av sminke, unappede øyenbryn, fortvilede øyne. Og så videre. Altså, dette eksamenstrynet er jo helt sjukt. Var ikke klar over at jeg hadde evnen til å se sånn ut, tror ikke jeg har kjørt denne looken siden jeg var 18 år og ikke åpnet regninger, sov hele dagen og var våken hele natta. 

Her om dagen sa jeg nei til et oppdrag som gikk ut på at jeg måtte stille usminket til «før-bilder». Rett og slett fordi jeg ser ut som en leiemorder/demon/uvasket bingo-entusiast. 

Nei, nå er det på høy tid med litt mer hjemmespa, litt mindre bøker. 

17 Comments

 • Reply Toppbloggeren 9. november 2015 at 18:21

  Hei igjen! Jeg har skrevet et morsomt innlegg på bloggen min som jeg tror mange toppbloggere vil kjenne seg igjen i. Ta en titt da vel!

 • Reply Monica 9. november 2015 at 19:45

  Hei:) Har du noen tips til hvor jeg kan kjøpe et fint uekte juletre? 🙂

 • Reply Live 9. november 2015 at 19:59

  Hjemmespa?? Hva gjør du da?? Hvordan skjemmer du deg bort, eller går det mer på skjønnhetsredning etter eksamenslesing ☺️🤔 Har du noen billige beautyhacks?

 • Reply Anonym 9. november 2015 at 20:50

  Haha digger deg! Du er flink!

 • Reply Aleksandra 9. november 2015 at 21:28

  Håper eksamensperioden din snart er over! Lykke til i mellomtiden 🙂

  PS: Hvor redigerer du bildene dine, som dette for eksempel?

 • Reply Anneli 9. november 2015 at 21:41

  Inntar snart dette trynet selv! Lykke til videre i eksamensperioden!

 • Reply Henriette Louise Larsen 10. november 2015 at 03:34

  Ah, «sov hele dagen og var våken hele natten». Story of my life. Døgnrytmen som er sendt meg rett fra helvete passer ekstremt dårlig inn med skolehverdagen.

  Men når eksamenstrynet melder sin ankomst, så vil det jo også si at du har brukt tiden riktig:) Masse lykke til, stor klem <3

 • Reply Charlie 10. november 2015 at 10:22

  Dette er et av de tilfellene der et bilde sier mer enn ord! =P hehehe, eksamenstiden er tøff, men guuuu så deilig det er når det er over!

  Men kjære deg, ta deg tid til litt hjemmespa mellom lesingen, det går også an å lese mens du tar deg litt hjemmespa også! 😉

  Selv om det er å anbefale å ta en avbrekk for litt nyting!

  Masse lykke til med eksamen =)

 • Reply Veroe 10. november 2015 at 10:44

  Eksamen er kjipt når det står på, men ingenting slår lykkerusen når en er ferdig å slipper å tenke på det før neste år 😛 Eller når en er fullstendig ferdig og det plutselig går opp for deg at en ikke trenger å ta eksamen igjen noen sinne!

  Lykke til, husk å ta vare på det selv. Hodet fungerer bedre når kroppen har det bra 🙂

 • Reply irenglede 10. november 2015 at 11:49

  Et eller annet i badespeilet ligner på dette hver morgen for min del. Hehe. Leiemorder/demon/uvasket bingo-entusiast. Må kåres til ukas morsomste beskrivelse. Tror jeg dauer…. ;D Tvi tvi med eksamen.

 • Reply Jenny 10. november 2015 at 12:51

  Hei Ida! Jeg skal til Gran Canaria i vinter og det begynner å bli en del år siden sist. Har du noen anbefalinger til shopping i området Puerto Rico og eventuelt Anfi del Mar/Arguineguin? Orker ikke traske i de glorete turistbutikkene, så trenger en målrettet plan! 😉

 • Reply Anonym 10. november 2015 at 14:48

  Hahhaha story of my life!! Er på siste året i bacheloren nå, og har aldri i mitt liv hatt så mye skolearbeid på en og samme tid. Kommer til å se ut som en burugle lenge etter jeg er ferdig til sommeren. Herregud hvordan skal dette gååååå

 • Reply Michelle Aavitsland 10. november 2015 at 15:02

  Åå stakkars! Er så glad jeg bare har en eksamen i år, æsj er no skikkelig herk..

  Men om du trenger en pause, så har jeg akkurat sluppet musikkvideoen til singlen min, så kos om du vil sjekke den ut! Låta heter «Broken Diamond» og er første singlen av masse ny musikk dette året ^_^

  https://www.youtube.com/watch?v=p-cvY95Mofg

 • Reply Ingrid 10. november 2015 at 15:07

  Haha du er herlig! Kjenner meg så alt for godt igjen i dette! Men du må ta deg tid til noe annet enn lesingen også og ikke slite deg heelt ut :-)) Lykke til med eksamen!

 • Reply Mary 10. november 2015 at 18:32

  Godt å se at andre også har det slik, haha! Pen er du nå uansett 😉

  Snart er det også min tur til å ha eksamen..

  Lykke til!

 • Reply sara leite 10. november 2015 at 18:42

  får snart det samme (bare tentamen, Lykke til<3

 • Reply Kathrine 11. november 2015 at 07:17

  Jeg er så glad jeg ikke er den eneste! Takk <3 Jeg griner bare jeg leser ordet «eksamen». Masse lykke til!!!!

 • Leave a Reply