Uncategorized

DEN MØRKE BLOGGSESONGEN

10. november 2015

Jeg er tilbake i Oslo – måtte rett og slett krype ut av eksamenshulen min før jeg grodde helt igjen. Med å gro igjen, mener jeg vippene som så ut som en ribbet kylling og at jeg faktisk ikke hadde trent på en uke. Så etter at jeg kom tilbake til den bittelille storbyen, har jeg både rukket å få nye vipper og trent meg så hardt at svette fikk en ny mening. ÅH, så lykkelig jeg blir av det. Og det føles helt gærent å si, men jeg føler meg helt sprudlende etter å ha trent. Er så leit at man ofte fortrenger at det finnes treningssentere fordi man ikke er best og sterkest og finest – når man egentlig bør gå dit for sin egen lykke 

Ellers vil jeg bare høre med deg som leser, om det er noe du ønsker deg her inne. Jeg føler kanskje at det blir litt mye «jeg vil hjem til mamma og pappa», «skolen og eksamen er et helvete» og «hei, jeg bare titter innom». Og siden jeg opplever så lite om dagen, kan det kanskje føles litt kort mellom annonsene på bloggen også. Er det noe du ønsker deg her inne? Å blogge på denne årstiden er helt ærlig litt frustrerende, for det er jo mørkt før jeg får reist meg og gått fra forelesning. Så bilder blir det jo også lite av… Noen ganger lengter jeg tilbake til å blogge på fulltid, selv om det virkelig ikke er en tilværelse å hige etter. Men da var det i det minste tid! Og lys 🙂 Litt senere i kveld kommer videoen fra Scholl Dinner Detour her på bloggen, æææ jeg gruer meg litt til å se den! Men først må jeg komme meg ut av treningsklærne og inn i dusjen, og så skal jeg lage indisk til kvelds. Kan nesten ikke få laget den maten fort nok…Kyss, klapp og klem! 

50 Comments

 • Reply Hilde Marie 10. november 2015 at 20:21

  Du er så flott Ida! Elsker måten du skriver på, uansett om det bare er et «titter-innom» innlegg. Julegavetips er det eneste jeg kan komme på at jeg ønsker meg 🙂 Ha en fin kveld ;*

 • Reply Thea 10. november 2015 at 20:24

  Dette er kanskje en dårlig ide med tanke på tiden, men hadde et innlegg med tips til julegaver i DIY stil vært en mulighet? Oppskrifter er jo alltid også gøy 🙂 Hvis ikke syns jeg hvertfall «juleinnlegg» er veldig koselig nå som julen nærmer seg!

 • Reply Marita 10. november 2015 at 20:35

  Hei!

  Digger bloggen din : D Har vært en fast leser i lang tid nå! Skriv om hverdagen din, og de små (og store) tingene som opptar deg. «huff og uff, bloggen min er så kjedelig» er et KJEDELIG innlegg. hehe ; )

  Jeg heier på Ida! : D

  Stor klem.

 • Reply Lars 10. november 2015 at 20:47

  Personlig elsker jeg bloggen din og at du faktisk skriver om ting som er dritt i livet, med mye sarkasme. Jeg humrer skikkelig godt av tekstene dine. Du skiller deg ut fra mange andre bloggere som alltid skal vise frem et perfekt bilde, og det er utrolig irriterende! Hopper alltid innom deg først om jeg skal titte på blogger (du vet, når du egentlig har ti ulike skoleoppgaver å gjøre, men det blir for mye, så du tar enten en lur eller leser blogger?)

  Jeg skulle egentlig kommentere for å ønske meg noe på bloggen, men kommer ikke på noe, så ble bare noen fine ord i stedet 😛

  Kanskje noen flere mat tips for andre unge som også bor alene og vil lage noe kjapt og sunt? Vet ikke om du elsker å lage mat, men om du gjør det er det noe jeg vil lese mer om :))

 • Reply Inger 10. november 2015 at 21:04

  Heisann, jeg lurte på om du muligens hadde lyst å skrive et innlegg om studietips? Jeg går første året på universitet nå, og er helt grønn på hvordan jeg skal få lært meg alt til desember. Liker bloggen din veldig godt og stikker innom titt og ofte 🙂

 • Reply Cecilie 10. november 2015 at 21:11

  Du er så flink på interiør og DIY, så mer av det hadde vært gøy! Og så savner jeg de fantastiske tekstene dine, uten bilder men med masse mening!!

 • Reply Sofia 10. november 2015 at 21:11

  Hei!

  Først så vil jeg fortelle at jeg skjønner veldig godt hvordan du har det, for jeg driver også stort sett med skole og trening for tiden. Og når det er det eneste det går i, da får man ikke akkurat opplevd så mye spennende… Jeg vil også si at jeg synes du gjør en knallbra jobb uansett, for du er Norges beste blogger i mine øyne! (og jeg leser mange blogger…)

 • Reply Anne 10. november 2015 at 21:31

  Paraplyene dine 😀

 • Reply Maria 10. november 2015 at 21:31

  Jeg liker bloggen din kjempegodt for tiden, jeg! Jeg l veldig glad i de mer personlige innleggene dine, og de synes jeg det har blitt flere av i det siste:) det er da du er på ditt beste, synes jeg

 • Reply LH 10. november 2015 at 21:42

  Jeg liker når du skriver rett fra levra, om det bare er et skravlete innlegg om den teite naboen, eller om det er samfunnsdebatt, ærlige innlegg og kåseri er din sterkeste side 🙂 Syns nå jeg da, hehe 😉

 • Reply Silje 10. november 2015 at 21:57

  Hei! Jeg er en ny leser, å lurte på om du kunne laget et innlegg der du rett å slett skriver om deg selv å hvem du er! Hadde vært kjempegøy 😃

 • Reply Mari 10. november 2015 at 21:58

  Du kan ha sånn Q&A som er rundt omkring på diverse blogger 🙂 så får vi vite noe vi ikke visste fra før.

  Hadde også vært gøy med eksamensperiode-paraplyer. Jeg har hvertfall mye som irriterer meg når jeg stresser med eksamen 😉

 • Reply Martina 10. november 2015 at 22:01

  Du kunne godt skrevet et paraply-inlegg kanskje? Føler det er lenge siden sist, og jeg digger de. Egentlig syns jeg det er ganske gøy når du «klager» på ting eller har et skeptisk syn på de, bra å vite at jeg ikke er den eneste. Har også sett at folk skriver sånne time for time innlegg (?)

 • Reply Linn 10. november 2015 at 22:02

  Jeg digger at du skriver om skole og eksamen, for jeg (og sikkert mange andre lesere) føler akkurat det samme. «Eksamenstryne»-innlegget var et seriøst mesterverk. Lykke til!

 • Reply Silje 10. november 2015 at 22:39

  Kanskje sminke-, hår- og klestips til julebordene som snart kommer på rekke og rad? 🙂

 • Reply Ingeborg-anna 10. november 2015 at 22:55

  Hei, synes du skriver så bra at det ikke har noe å si om det går mye i det samme! De beste innleggene er helt klart paraplyer og personlige meninger 🙂

  Men det kan komme når du føler for det! Lykke til med eksamenslesing og husk å ta vare på deg selv! 🙂

 • Reply siri 10. november 2015 at 23:11

  Hei! Jeg syns ikke du skal forandre så mye på det du publiserer, jeg liker kjempegodt at vi faktisk får se en normal hverdag som jeg selv kan kjenne meg godt igjen i. Et friskt pust mellom alle motebloggerene og liknende! Som student selv liker jeg å se at det er ikke bare meg som sitter med eksamenstryne og vil hjem til mor og far 🙂

 • Reply Mette 10. november 2015 at 23:37

  Hei-:) jeg leser Bloggen din hver dag,

  Synes den er KjempeDigg og fine

  Bilder har du ogsa-:)

  Klemmm

 • Reply Martine 11. november 2015 at 00:06

  Jeg merker selv at jeg har kjempemange ideer til blogginnlegg og videoer, men jeg har bare ikke TID. Huff, skole og jobb bare tar all tiden, så jeg får aldri mulighet til å faktisk skrive alle disse gode innleggene jeg har ideer om, fordi de er mer tidkrevende enn et «hei, jeg titter innom, dette har jeg gjort den siste uken og her er gårsdagens antrekk» haha. Jeg tenker at noen ganger må man bare prioritere skole og eksamen, også får disse gode ideene spares til senere. Lykke til!

 • Reply Johanne 11. november 2015 at 00:19

  Hvor er genseren fra? 🙂

 • Reply Siri 11. november 2015 at 00:27

  Hvor er genseren din fra?☺

 • Reply Mari 11. november 2015 at 00:31

  Paraplyer!!

 • Reply Sofie :-) 11. november 2015 at 00:45

  Fakta om deg som vi ikke viste fra før av og treningstips + kosthold 🙂 Jeg vil også vite hva slags produkter du bruker i håret ditt for å få så fint og glatt hår! Jeg sliter skikkelig med elektrisk hår og ditt ser ikke ut til å være det i det hele tatt. Er det noe spesielt du gjør for å få så fint hår? 🙂

 • Reply Stephen Grindhaug 11. november 2015 at 00:55

  Sleng opp noen høstparaplyer, du er så godt på det! 🙂

 • Reply Veronica 11. november 2015 at 01:44

  ELSKER paraply-innleggene dine!!! Må da være nok av slike i disse dager? Kanskje noen eksamens/forelesnings-paraplyer, eller flere vittige observasjoner av individer på gata/bussen 🙂 ?

  Liker også de innleggene hvor du åpent og ærlig deler din mening om noe (kroppspress, »veskehorer», diverse saker i media). Synes du skriver bedre enn gjennomsnittet, og liker den litt krasse og vittige tonen din. Så en hvilken som helst Ida-istisk observasjon kan funke!

 • Reply Susan 11. november 2015 at 07:41

  Syntes det er så deilig med en blogger som faktisk er flink nok til å gå høyere utdanning. Har på følelsen av at mange rosabloggere gjerne vil fremstå som skoleflinke og «perfeksjonister» på skolen uten noe grunnlag etter vgs (eller ungdomsskolen for den saks skyld). Du som går på markedshøgskolen vet at det er en veldig, veldig stor forskjell fra vgs/ungdomsskolen og høgskolen/uni.

  Har leitet lenge etter en blogger jeg liker og får noe igjen av å følge (du er den eneste), og det er mye pga at du går på skolen og kan skrive om det.

  Så ikke slutt å skriv om studietiden din. Jeg får så mye mer ut av å lese om hvordan du jobber deg mot en levelig karakter på eksamen enn hvordan en annen blogger klarte å få 5 i sosiologi for 6 år siden.

 • Reply B 11. november 2015 at 10:06

  Først må jeg si at innleggene dine er morsomme å lese selv om det handler om eksamenhelvette osv. Du skriver så bra! Jeg liker innlegg som 20 ting jeg har lært opp igjennom livet, paraplyinnleggene dine, «tags» som disse youtuberne kaller det…

 • Reply E 11. november 2015 at 10:49

  Kan du ikke skrive om litt tips? Til jul og høstkos

 • Reply Ine 11. november 2015 at 11:03

  Slike innlegg der du svarer på spørsmål er gøy. Eller kaste noen spørsmål til en kompis eller venninne og få de til å svare på det.

  Ett innlegg om de 10 fineste turene dine f.eks. Mimre litt tilbake når det ikke skjer noe spess i nåtid eller nærmeste framtid:)

 • Reply marte josefine 11. november 2015 at 11:22

  Så gøy med et gladinnlegg! 🙂

  Ikke ofte du deler ut kyss, klapp og klem 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. november 2015 at 11:41

  Siri: Malene Birger 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. november 2015 at 12:05

  Tusen takk for alle tilbakemeldingene deres. Og ikke minst fine ord! Da er det tydligvis ikke så galt her inne som jeg tror, hehe. Men skal gjøre mitt beste for å oppfylle noen av ønskene deres. Stor klem <3

 • Reply Åse 11. november 2015 at 12:10

  Hei! Jeg er en leser som elsker blogger om den uperfekte hverdagen! Innlegg om dagens antrekk er innlegg jeg bare overser! Derfor håper jeg du kan fortsette med hverdagsinnlegg, enten humøret er godt eller dårlig:)

 • Reply Vigdis 11. november 2015 at 12:17

  Jeg digger innleggene dine og jeg er så lik 😀

  Ingenting er bedre enn å bli oppvartet med god mat hjemme hos mamma og pappa <3 SMINKELØS!

  Du har så utrulig fin hud. Får du aldri kviser eller er plaget med uren hud? Har du noen tips?

  Skal ikke mere til enn litt godis eller en tur på byen så er huden helt fucked med rødheter og kviser 🙁

 • Reply Ida Wulff 11. november 2015 at 12:25

  Vigdis: godt å høre at vi er fler om det! 🙂

  Ang hud så er jeg ikke plaget med kviser eller uren hud, men med føflekker og fregner. Det fine med kviser og uren hud er at du ikke har det for alltid! 🙂 Mitt tips er å holde seg til en hudserie lenge om gangen, og ikke prøve nye ting hele tiden. Da kan huden bli forvirret og oppføre seg kranglete, det er i hvert fall min erfaring. Selv er jeg sponset av Dr. Hauschka og har brukt det i lang tid nå. Det fungerer veldig bra for min del, men jeg vet jo ikke hvordan produktene vil virke på en plaget hud. Kanskje du bør besøke en klinikk/salong og få rådgivning om hva som passer til din hud? Vet at flere venninner med problemhud har fått det bedre etter å ha brukt de litt dyrere seriene som Beaute Pacifique, Obagi og Elixir. Lykke til!

 • Reply Camilla 11. november 2015 at 13:06

  Legge ut bilder av leiligheten din!

 • Reply Hedda 11. november 2015 at 13:11

  Jeg liker når du skriver om hverdagen. Du skriver så bra, at du trenger ikke å ha opplevd noe spesielt for at det skal være gøy å lese. Ellers liker jeg oppskrifer, både juice, middager og andre ting 🙂

 • Reply Andrea 11. november 2015 at 13:41

  Hei 🙂 Hvor er lipglossen din fra? Eller er det leppestift?

 • Reply Shanita 11. november 2015 at 14:24

  Hei!

  Vil bare si først at jeg digger bloggen din, og hvor realistisk du er i forhold til sånn ting faktisk er! Liker at du er deg selv hele tiden, og ikke er redd for å skjule hvordan en «typisk» hverdag er!

  Lurte på om du eventuelt kunne laget videoblogg av ett eller annet slag? det hadde vært utrolig gøy! Og om du kan lage et julegave innlegg til venninner o.l?

 • Reply Malin 11. november 2015 at 14:46

  Jeg synes ikke du skal forandre noe her inne. Det er deilig å komme inn på en blogg hvor bloggeren viser at hun lever et normalt liv med stress og mas. Men jeg ønsker meg kjoletips til julebordsesongen! Det å finne finne kjoler nå for tiden er ikke lett når de fleste kjolene er åletrange. Personlig har jeg hvertfall planer om å få i meg mer enn velkomstdrinken før magen begynner å bule.

 • Reply Ida Wulff 11. november 2015 at 15:45

  Malin: skal bli! <3

 • Reply Text by Tina 11. november 2015 at 18:40

  Jeg synes alltid det er gøy å lese bloggen din, eksamensperiode eller ikke, rett og slett fordi du har en helt egen måte å skrive på som gjør at du skiller deg ut fra resten! 🙂 Hvis det er noe jeg måtte ønske meg, er det kanskje tips til å pynte til jul i liten leilighet. Har noen planer selv men er litt begrenset hva man har plass til, så kanskje du har noen idéer du vil dele? 🙂

 • Reply Kristine 11. november 2015 at 19:42

  Hei Ida! Jeg ønsker meg vintertid- og kollketivtransportparaplyinnlegg. Reisetips og et innlegg om dine hverdagsmål? 😊 Håper du kommer deg helskinnet gjennom eksamensperioden. Husk: den er snart over og da er det jul💃

 • Reply Charlotte 11. november 2015 at 21:40

  Så pen du er Ida! 😀

 • Reply julie 12. november 2015 at 22:56

  skriv om nettshopping! solbrilletips! og jeg savner paraplyer og omvendt paraplyer – det som gjør deg glad!

 • Reply Karoline 13. november 2015 at 19:21

  Jeg ønsker meg innlegg om hvordan du dekker over føflekkene dine!? Har litt flere enn jeg skulle ønske i trynet selv..

 • Reply Synne 15. november 2015 at 20:47

  Da jeg vurderer skolen selv ønsker jeg veldig gjerne innlegg om skolen, studiet osv som du går på! Miljøet, foreleserne osv, pluss og minus ved det og generelt alt du føler er noe å nevne noe om!:-D

 • Reply Beate 15. november 2015 at 23:58

  Hva har du på leppene? Veldig fint! 🙂 🙂

 • Reply Sandra 21. november 2015 at 00:40

  Jeg synes det er helt perfekt slik bloggen er nå jeg, for det er nok veldig mange i samme situasjon som deg! For min del synes jeg det er godt å koble av fra lesing og eksamensstress, og lese bloggen din – å se at det er flere enn meg som ikke føler seg helt på topp på denne tiden!

  Men du er også utrolig flink til å skrive meningsfylte tekster, så skulle kanskje ønske at det kom noen slike blogginnlegg innimellom. Du er såå mye flinkere enn du kanskje tror selv, og du bør virkelig vise det oftere! <3 Paraply-innlegg er jo også en sikker vinner, haha!!

 • Reply sklep internetowy 15. april 2024 at 02:19

  Wow, fantastic weblog structure! How long have you ever been blogging for?

  you made running a blog look easy. The full look of your site is
  wonderful, as smartly as the content! You can see similar here najlepszy sklep

 • Leave a Reply