Uncategorized

VIDEO FRA KVELDEN MED SCHOLL

10. november 2015

AnnonseÅååå, videoen fra Scholl Dinner Detour ble jo bare SÅ koselig! Fikk meg til å lengte tilbake til den kvelden. Og det er ganske sjeldent for tiden at jeg får lyst å smøre på meg leppestift og gå ut og more meg med venninner – men det fikk jeg akkurat nå. Et lite glimt! 

For de som ikke fikk det med seg, så skrev jeg om Scholl forrige uke, fordi de har lansert et produkt som heter Scholl GelActive. Noen helt fantastiske såler, som jeg nå har fått innstallert i de tre skoparene jeg bruker mest. Les innlegget mitt om sålene HER. Jeg har fått noen spørsmål om hvor sålene kan kjøpes, og har funnet ut at man får kjøpt dem på de fleste apoteker (i hvertfall Apotek1) og Vita 🙂 

Så gjenstår det vel bare å si snurr film, og skål 

 

//

9 Comments

 • Reply Stine jeanette 11. november 2015 at 15:04

  Ida, du er virkelig vakker !!

 • Reply Ida Wulff 11. november 2015 at 15:45

  Stine jeanette: tusen takk, så hyggelig at du syns det <3

 • Reply Ina 11. november 2015 at 17:40

  Hei 🙂 Lurte på om du vet hvilken sang som er på videoen?

 • Reply Ida Wulff 11. november 2015 at 21:01

  Ina: nei, dessverre! 🙁

 • Reply Ida Wulff 11. november 2015 at 21:01

  Ina: nei, det vet jeg dessverre ikke 🙁

 • Reply Miriam 12. november 2015 at 22:15

  Hvor var det dere spiste middagen? 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. november 2015 at 22:37

  Miriam: alle stedene vi var på står i det forrige innlegget 🙂

 • Reply Emma 6. februar 2016 at 18:22

  Hei Ida!

  Helt random at jeg kommenterer på dette innlegget(litt usikker på om du får beskjed om kommentarer på så gamle innlegg i det hele tatt). Grunnen er egentlig at jeg har scrollet meg ned gjennom bloggen din, lenge siden jeg har besøkt den, så nå ble det en god stund med lesing. Ida, du er flott. Du er så menneskelig, så bra. Så naturlig. Så vakker. Det er noe med deg, måten du skriver på, måten du vinkler ting på, som bare gjør meg godt. Og tro meg, slik er det ikke med alle blogger denne 22-åringen klikker seg inn på. Du er virkelig klok. Og i og med at jeg sporadisk har fulgt med på bloggen din gjennom mange år, så kjenner jeg meg også igjen i så mye av utviklingen din. Hvordan livet er lettere nå, når man ikke kjenner på alt av press(les: mat, kropp, trening, perfeksjon) og heller blir mer bevisst på hva man virkelig trenger selv(familie, venner, å ta hensyn til seg selv, være glad i seg selv, trene når det frister, spise pizza når det frister).

  Heia deg, heia meg, og heia livet! Det er faen meg en flott ting

 • Reply Ida Wulff 6. februar 2016 at 19:09

  Emma: hei Emma!! Jeg får beskjed om alle kommentarer – heldigvis, for denne gjorde dagen min. tusen tusen takk for fine ord, og stor klem til deg <3

 • Leave a Reply