Serietips og musikk

VI KAN NESTEN IKKE VENTE

12. november 2015

Kinobillettene er sponset Da jeg var hjemme i Tønsberg i helgen, dro jeg på besøk til Malin på hemmelig oppdrag. Eller det vil si; hun visste at jeg skulle komme og se på film, men hun visste ikke at jeg hadde med meg en liten overraskelse…

Malin ble så glad da jeg tekstet henne og spurte om ikke vi skulle ha et lite Hunger Games- marathon. Hun er nemlig så fan av filmene (og av bøkene) at hun ser elektrisk ut når hun snakker om dem. Og hun vet alt. Hun vet ting som kun står i bøkene – og sikkert ting som skulle stått i bøkene men som ikke står der (hehe). Malin og jeg er helt ulike. Kanskje er hun den gode venninnen jeg har som er mest ulik meg selv. Jeg syns drager er teit, jeg har aldri sett Ringenes Herre og jeg kommer muligens aldri til å gi Game of Thrones en sjans. Jeg liker å se på noe som er realistisk. Men en vakker dag for jeg vet ikke hvor lenge siden, klarte Malin å overtale meg til å se på The Hunger Games – og jeg er litt sånn stabeist, så det satt litt langt inne å innrømme at jeg…. ELSKER det. Hunger Games er ikke realistisk, men jeg forelsket meg helt i Katniss og Peeta. Og ikke nok med det, jeg blir så opprørt av urettferdigheten og spillet at jeg sitter med høy puls gjennom en hel film.Jeg hadde med meg popcorn, drumstick og hokeypulver – det er forresten vårt faste kinogodteri. Når jeg tenker meg om, er det ingen jeg har vært så mye på kino med som jeg har med Malin! Så vi koste oss med det mens vi så Mockingjay Part 1, og med rulleteksten dro jeg fram to billetter til gallapremieren for Mockingjay Part 2. Og jeg tror aldri jeg har sett noen bli så glad for en kinobillett! Malin (eller Malniss som hun heter i kontaktlisten min) hoppet av glede i sofaen Så, 17. november skal vi på premiere og se The Hungergames Mockingjay Part 2, og jeg gleder meg helt sinnsykt mye til å se avslutningen. Med tanke på hvordan Part 1 sluttet, kan denne dagen egentlig ikke komme fort nok…  Blir deilig med en skikkelig pause i eksamensstresset, med besøk fra Tønsberg. Vi skal på spa og pynte litt på sjela, ut og spise god mat og så på kino. Weee! Her er traileren til filmen: 

Har du planer om å se filmen? Den har premiere i Norge dagen etter førpremieren vi skal på, altså den 18. november 🙂

15 Comments

 • Reply Benedicte 12. november 2015 at 23:28

  Vurderer og se den 🙂 håper du har hatt en fin dag ! Klem <3

 • Reply LH 12. november 2015 at 23:42

  Jeg skal uten tvil se filmen! 🙂 Leste ut alle tre bøkene på to dager, og gikk ut av kinosalen med gåsehud, da jeg så The Hunger Games (film nr 1). Absolutt en av mine favoritter, og jeg er stor fan av både J.Law og Woody Harrelson, gleder meg masse 🙂

 • Reply Anett 13. november 2015 at 07:58

  Hvor kan jeg se Mockingjay PART 1 ?

 • Reply LisaLDN 13. november 2015 at 08:32

  Hadde heilt gløymt at filmen skulle komma ut no eg! Er ikkje blodfan, men liker filmene veldig godt. Sjølv om eg har lest bøkene blir det spennende å sjå avslutningen på film! 🙂

 • Reply Anonym 13. november 2015 at 10:29

  heihei!

  ELSKER bloggen din, du er drit kul og du burde gitt ut en bok (seriøst).

  Men altså, jeg er selv en ganske stor Hunger Games-fan, og må bare få oppklart en ting (hehe); det er ganske realistisk, mtp. at det er en film som handler om fremtiden og hvordan verden en dag kan bli. Det er en type apokalypsefilm- og altså, verdensbildet kan forandre seg når som helst. Og Hunger Games kan godt bli en virkelighet, en ganske forferdelig en, i grunn.

 • Reply Ida Wulff 13. november 2015 at 12:44

  Anonym: Hehe, da er vi uenig der! Realistisk er det i hvert fall ikke for den tiden du og jeg lever på jorden ??

 • Reply Ida Wulff 13. november 2015 at 12:45

  Anett: den ligger i hvertfall til leie på Apple TV! 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. november 2015 at 12:46

  Benedicte: takk det samme <3

 • Reply Kamilla Haaland 13. november 2015 at 21:37

  Åh, gleder meg!

 • Reply hanniva 13. november 2015 at 22:51

  Gleder meg også veldig til å se den! 😀

 • Reply andrea W 13. november 2015 at 23:56

  Game of Thrones er veldig realistisk selv om det ikke burde vært det. Hahaha. Jeg elsker denne serien, og kan ikke få nok, som mange millioner andre. Anbefales virkelig. Skjer veldig lite overnaturlig, sånn egentlig. Med sterke kvinneroller og mye mord av folk du ikke tror skal dø. Hjerteskjærende øyeblikk. Griner nesten hver episode. Man lever seg så godt inn!!! anbefales på det sterkeste!! Selv farmor ser på Game of Thrones, hun er så engasjert atte fy!

 • Reply Ane Magnussen 14. november 2015 at 09:18

  Har kjempelyst til å se den! Synes Hunger Games filmene er utrolig spennende 🙂

 • Reply Marie N. H-S 14. november 2015 at 14:45

  Så snill du er som overrasker venninnen din! Så utrolig heldig dere er som skal på førpremieren! Elsker filmene og bøkene, og gleder meg veldig til den siste filmen kommer 🙂 Kos dere masse på førpremiere når den tid kommer!

 • Reply Thea 14. november 2015 at 22:13

  Jeg skal også på gallapremieren – gleder meg 🙂 Hva skal du ha på deg? Synes galla høres så voldsomt ut nå midt i eksamensperioden 😀

 • Reply Ida Wulff 15. november 2015 at 20:40

  Thea: bare vanlig klær tenker jeg! 🙂 blir gøy!

 • Leave a Reply