Uncategorized

GOD BEDRING TIL OSS ALLE

15. november 2015

SÅ. I går skulle jeg spise lunsj med Idabestis og Idabestis (ja, vi er tre Idaer…), og vi bestemte oss for å dele en flaske vin til maten. Åhhh, det skulle vi aldri gjort. Det er noe med den komboen; tre gode venninner som ikke har sett hverandre på lenge, litt bobler i blodet og litt for morsomme historier. Jeg burde jo VISST at jeg aldri kom til å gå hjem og lese til eksamen etterpå!

I stedet dro jeg hjem og ryddet leiligheten i rekordfart mens Idaene kjøpte potetgull, og så kom de på tømming av vinskap. Ikke at det trengte å tømmes, men det er i hvert fall tomt i dag, haha. Vi koste oss i hvert fall masse, men i dag vil jeg dø. Å være 25 år er IKKE FOR MEG. Så nå er situasjonen altså den at jeg skal levere eksamen i dag, og jeg er så dårlig at jeg ikke orker å se på skjermen stort mye lenger. Håper alt blir bedre med litt Grandiosa og Coca Cola Olivia på Tjuvholmen er forresten såå hyggelig for venninnelunsjer og sånt! Føler at man er på luksus hyttetur eller noe, hehe. Bare et lite tips! Og sånn ellers; god bedring til alle som har det like jævlig som meg i dag. 

24 Comments

 • Reply Geriatriks 15. november 2015 at 14:15

  Bare ille et par år…så blir du bra igjen og aldri fyllesyk lenger 🙂

 • Reply Daniel Miller 15. november 2015 at 14:20

  Så kjekt det så ut 🙂 kjempe kos med «jente» kveld 😀

 • Reply Marthe Dagsland 15. november 2015 at 15:21

  hei og god søndag! Jeg ville bare stikke innom bloggen din og ønske deg en super fin slutt på helgen og god start på ny uke i morgen 🙂

 • Reply Ragna 15. november 2015 at 16:46

  Tror kanskje de pårørende i Paris har det litt kjipere. Just saying:)

 • Reply LisaLDN 15. november 2015 at 17:24

  Høyres ikkje so altfor ukjent ut 😛 Lykke til med levering! 🙂

 • Reply thislifeasme 15. november 2015 at 17:37

  åå så koselige bilder. Håper du føler deg bedre snart <3 klem til fine deg 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. november 2015 at 20:37

  thislifeasme: tusen takk, klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 15. november 2015 at 20:38

  LisaLDN: takk for det! 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. november 2015 at 20:38

  Ragna: faen så lavmål av deg

 • Reply Ida Wulff 15. november 2015 at 20:39

  Marthe Dagsland: tusen takk og det samme til deg <3

 • Reply Cathrine Flåtten 15. november 2015 at 23:38

  Du kan vel trøste deg med at hadde du ikke vært ferdig, så hadde du neppe klart å levere et bra resultat idag. Det du ikke allerede har gjort, er sent å gjøre den siste dagen. Håper i alle fall formen ble bedre utover og at leveringen gikk som smurt ! Lykke til 🙂

 • Reply maren 16. november 2015 at 00:02

  Hei Ida – jeg har spørsmål om noe helt annet, din tv-benk og tven din. Hvor stor er tven din i mål? jeg skal snart kjøpe møbler til min nye leilighet og har veldig lyst på samme tv-benk som deg – og lurte derfor på hvor stor tven du hadde er (i mål)? 🙂 Håper du kan svare 🙂

  god bedring 🙂

 • Reply Evelina 16. november 2015 at 10:18

  Hei Ida!

  Jeg trenger din hjelp i jakten på drømmen min! Jeg har nylig meldt meg på Brun og Blid sin modell konkurranse, og prøver nå å få nok stemmer til å gå videre til semifinalen. Det er lettere sagt enn gjort, da de som ligger foran meg i konkurransen har mange tusen følgere på Instagram 🙁 Men som navnet på bloggen min sier, er jeg en drømmer og jeg gir ikke opp! Jeg hadde derfor satt utrolig stor pris på din hjelp og stemme 🙂 http://www.brunogblidmodell.no/nominasjon/42648/43159/

  Jeg håper at ved å legge igjen en kommentar her vil jeg få oppmerskomheten til deg og dine lesere, noe jeg virkelig trenger nå! Jeg syns det er utrolig viktig å stå på for sine drømmer, og vil gjerne inspirere andre, både unge og gamle til å gjøre det samme – uansett om du ønsker å bli snekker, modell, blogger eller president. Del gjerne også eller gi meg en shoutout her på bloggen om du syns jeg er en god kandidat…. Det hadde betydd enormt mye for meg <3

 • Reply Lars 16. november 2015 at 10:42

  Hahaha herregud! Elsker overdramatiseringen din, men ja! Jeg er også 25, og alkohol tar helt knekken på meg og, hver gang. Det finnes ikke noe som heter «kun én drink, øl eller shot, og hvertfall ikke noe som heter å gjøre skole etter du har gjort noe sånn. Ha en fin og mindre jævlig uke :))

  Ragna…. Spar deg a, nettroll.

 • Reply Silje 16. november 2015 at 13:40

  Det Ragna muligens ville sette et litt fokus på var at det alle oss andre her i den virkelige verden er opptatt av for tiden, nevner ikke du med et ord. Og så kommer et så intetsigende innlegg om fyllesyke…? Litt merkelig er det nok flere som syns. Uansett hvor overflatisk man tenker bloggen sin skal være… Man må få lov å reagere!

 • Reply Ida Wulff 16. november 2015 at 13:54

  maren: Hei 🙂 Jeg hadde 50 tommer TV i forrige leilighet, men jeg solgte TV-benken med leiligheten og har nå en 30 tommer i stedet.

 • Reply Ida Wulff 16. november 2015 at 13:59

  Silje: vet ikke hvem som har oppdratt deg, men jeg har hvert fall lært å aldri stille spørsmål ved andres måte å takle sorg og angst på. Jeg har knapt sovet siden terroren i Paris fordi jeg ligger og venter på at det skal skje noe med oss her i Norge, og akkurat i denne omgang var ikke det noe jeg følte for å dele. Eller skrive om. Takk for oppmerksomheten, men finn gjerne noe annet å «reagere» på.

 • Reply Toppbloggeren 16. november 2015 at 16:05

  Ragna og Silje: Vil du lese nyheter, gå inn på VG.no. Vil du lese overfladisk og enkel underholdning, gå inn på blogg.no.

 • Reply Ingrid 16. november 2015 at 16:33

  Hei Ida! Ville bare nevne at jeg savner «Ida tipser»-spalten du hadde en del av for ikke så lenge siden. Likte den veldig godt, så fortsett gjerne med den om ikke så altfor lenge :))

 • Reply Nora 16. november 2015 at 17:04

  Slike innlegg med hverdagsproblemer er grunnen til at jeg elsker å lese bloggen din! <3

  Hilsen eksamenstressa jente (som får nok av Paris gjennom 354085345 andre medier) 🙂

 • Reply Studentfruene 16. november 2015 at 17:48

  Det er viktig å kunne kose seg litt i eksamensperioden også! Håper dere hadde en fin kveld i går, og at det gikk fint med eksamen! 🙂 Vi sitter selv midt i eksamensøvingen nå, la det bli juleferie!! Ha en fin kveld 🙂

 • Reply Ane Magnussen 16. november 2015 at 19:12

  Olivias er utrolig koselig! 🙂 ha en fin kveld videre!

 • Reply Stine Elize 16. november 2015 at 20:04

  Ser kjempe koselig ut, og håper det gikk fint med eksamen! Håper du får en kjempefin uke! <3

 • Reply Henriette Louise Larsen 16. november 2015 at 23:38

  Får øyekatarr av å se slike kommentarer som Ragna sin over her. Kjempekoselige bilder – Olivia er perfekt sted for venninnekos. Drar alltid der når jeg er i Oslo 🙂 Håper eksamen gikk bra, stor klem <3

 • Leave a Reply