Uncategorized

EN LITEN DOSE MESTRINGSFØLELSE

19. november 2015

Tror dette blikket heter er du ferdig med å snakke snart, for jeg har nok informasjon jeg skal fylle dette hodet med allerede. Haha. Nå har jeg faktisk kommet meg hjem til Tønsberg igjen, og tenkte å bo på Hotell Mamma og Pappa i noen dager, bare for å lese. Førstkommende mandag begynner jeg med 3-timers eksamen, og av en eller annen grunn stresser de meg MYE mer enn eksamensinnleveringer. At man bedømmes på grunnlag av et arbeid man har gjort over flere måneder er liksom greit, men at 60% av karakteren skal avgjøres på tre timer hvor jeg sitter og er så nervøs at jeg sikkert burde hatt på meg bleie?! Jeg vet ikke. Men jeg klager ikke altså, jeg hater gruppeeksamen, det er så langtekkelig. Dessuten kommer jeg til å naile eksamen i forhandling og påvirkning på mandag, det er et såkalt kosefag hvor kreativitet og skriveferdigheter kan komme godt med, så lenge man har den lette teorien i bunnen. Det blir verre mandagen etter, når jeg sitter der med kalkulator og gåsehud, og skal gjøre bedriftsøkonomi helt alene. Jaja, akkurat nå er jeg i hvertfall veldig positiv og har ro i sjela, her jeg sitter med en kopp kaffe og en haug av fargetusjer. Jeg kommer meg ingen vei, og det er ingenting å finne på annet enn å lese. Har tatt med meg treningstøy av en eller annen grunn, så kanskje jeg jogger en tur opp til butikken og kjøper smågodt etterhvert 😉 Lykke til alle andre som også sitter og leser til eksamen i dag! Takk og lov for at så mange av leserne mine er studenter!! Dere er 150% mer forståelsesfulle enn flere av venninnene mine, for å si det sånn… Jeg er så dritt lei av mennesker som har glemt hvordan det var da de selv satt med 8 eksamener på skuldrene, og ikke hadde tid verken på timeplanen eller i hodet til andre mennesker. Og så blir de jentefurt fordi man er dårlig på å ta kontakt en periode. Gratulerer med dagen, liksom! ♥

37 Comments

 • Reply LisaLDN 19. november 2015 at 12:15

  Haha, det VERSTE er når folk ikkje forstår at det ikkje berre er lett å vera student! 🙂 Lykke til!

 • Reply A 19. november 2015 at 12:28

  På jusstudiet ved UiO har vi en 6-timers eksamen i semesteret, som tilsvarer 30 studiepoeng og er 100% av karakteren vår det semesteret.. Blir så nervøs at jeg blir helt dårlig i magen hver gang!

 • Reply Hannah 19. november 2015 at 12:47

  Er det lov å spørre hva slags studie du går? 🙂

 • Reply Anonym 19. november 2015 at 13:15

  Du nailer det, Ida! Kjæresten min er helt gjennomsnittlig god i matte, og han fikk til sin store overraskelse A på bedriftsøkonomieksamen 😀 Det klarer du også!

 • Reply Ida Wulff 19. november 2015 at 13:59

  Anonym: oi, så bra gjort av han! 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. november 2015 at 13:59

  Hannah: jeg går markedsføring og merkevareledelse 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. november 2015 at 14:01

  A: uff! Det skjønner jeg.. Sånn sett er det veldig deilig å kunne redde seg litt med innleveringer. På bedøk teller også eksamen vår 100%, det er ingen god følelse. Ønsker deg masse lykke til! Klem <3

 • Reply Ida Wulff 19. november 2015 at 14:01

  LisaLDN: takk Lisa! Ha en fin dag <3

 • Reply Marte 19. november 2015 at 15:55

  Går merkevareledelse 1. året nå, og innlegget ditt om «hvordan få A» har hjulpet meg så mye! Har hengt opp SOR notatene på veggen likt som du gjorde, det er jo genialt! Takk for hjelpen, og lykke til på eksamnene! <3

 • Reply Anonym 19. november 2015 at 17:20

  Så fin du er!

  Kan jeg spørre, hvor er det teppet fra? Det var fantastisk!

  Lykke til på eksamen! 🙂

 • Reply Anonym 19. november 2015 at 17:56

  Hater at jeg har venner som vil finne på ting i disse dager. Har dårlig samvittighet når jeg sier at jeg ikke kan, for jeg leser jo ikke 24/7 heller..

 • Reply Benedicte 19. november 2015 at 18:15

  Masse lykke til og klem til deg <3 🙂

 • Reply sol 19. november 2015 at 19:00

  Blir litt roligere av å se at andre stresser like mye som meg nå! stå på, snart jul! Har i tillegg hørt man begynner igjen 19jan på MH! i så fall tommel opp!

 • Reply Lisa 19. november 2015 at 19:06

  Jeg og!! Har så mye å gjøre for tida at jeg drukner i prøver og innleveringer i fysikk, kjemi og R1. Venninnene mine blir sure på meg fordi jeg ikke har tid til dem når de ønsker det. Hallo! Det er meg de bør synest synd på.

 • Reply Ida 19. november 2015 at 19:08

  Åh, syntes 3timers eksamen var så dritt, inntil jeg fikk vite om den eksamenen som jeg har i morgen; en 1timers flervalgseksamen med 30 spm (altså 2 min på hvert spm) og man får -1poeng dersom man svarer feil. Den teller 40% av karakteren. Pensum er to bøker! Kill me now 🙁

  Men masse lykke til med dine eksamner, tenk på at det snaaaart er juleferie 😀

 • Reply Marie 19. november 2015 at 19:42

  Skjønner deg så godt…. Jobber meg i hjel med eksamene mine jeg også, føler så fort jeg er ferdig med én, KOMMER BARE EN TIL rett rundt hjørnet. Heldigvis kan jeg slappe av noen timer på kvelden og bare lese blogger; du er flink som skal styre med begge deler. Masse lykke til på eksamen!!!

 • Reply Toppbloggeren 19. november 2015 at 19:50

  Masse lykke til!!

 • Reply Ida Wulff 19. november 2015 at 20:33

  Marie: lykke til du også <3

 • Reply Ida Wulff 19. november 2015 at 20:34

  Marie: lykke til du også <3

 • Reply Ida Wulff 19. november 2015 at 20:35

  Ida: ææ det hørtes helt grusomt ut!! Krysser fingrene for deg!

 • Reply Ida Wulff 19. november 2015 at 20:35

  Lisa: enig 😉

 • Reply Ida Wulff 19. november 2015 at 20:36

  sol: åååå er det sant?! Jeg kommer nemlig hjem fra ferie rett før det, så var litt småstresset over å gå glipp av for mye! Masse lykke til med dine eksamener, stor klem <3

 • Reply Ida Wulff 19. november 2015 at 20:39

  Benedicte: tusen takk <3 klem tilbake!

 • Reply Ida Wulff 19. november 2015 at 20:40

  Anonym: nei, men de timene man ikke leser kan det jo faktisk hende at man trenger litt fred og ro til å samle seg. Tenker jeg, da 🙂

 • Reply Studentfruene 19. november 2015 at 22:30

  Masse lykke til på eksamenene! Er sikker på at det går bra 🙂 vi begynner også snart med eksamenene våre…. Blir deilig med juleferie!

 • Reply Tonje 19. november 2015 at 22:38

  JEG GLEDER MEG TIL EKSAMEN ER FERDIG SÅ JEG KAN LEVE IGJEN. Lykke til! Dette klarer du 🙂

  Hilsen frustrert førstiss

 • Reply Mia 19. november 2015 at 23:19

  Skjønner deg så sykt godt! Sitter her selv med det som føles som et uendelig pensum og ingenting går inn. Bra at julen kommer etter eksamensperioden, for jeg kommer til å trenge nye klær etter alt smågodtet jeg har kjørt nedpå de siste ukene. Masse lykke til, snart er det fortjent juleferie 😀

 • Reply Ida 20. november 2015 at 01:26

  Jeg sitter på et toppuniversitet i England og må skrive ca 1500 ord på EN time på eksamen. Og så be til høyere makter om at jeg består.

 • Reply Ida Wulff 20. november 2015 at 20:46

  Mia: lykke til du også! 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. november 2015 at 20:46

  Tonje: lykke til du også!!! 🙂

 • Reply M 20. november 2015 at 21:27

  Dette må være første gang jeg kommenterer en blogg, og jeg leser mange!! Ville bare si at jeg syns bloggen din er utrolig bra, og at jeg elsker flyten i skrivingen din! Lykke til på alle eksamener Ida, skulle ønske jeg var like flink som det du er 🙂

 • Reply Sandra 21. november 2015 at 00:30

  I feel you!! Er rart hvor raskt noen glemmer hvor jævlig det faktisk er å være student innimellom. Du har liksom aldri fri, for det ligger alltid 100kg på skuldrene dine med ting du EGENTLIG burde gjort i stedet.. Gleder meg til jul så jeg kan ha et normalt liv for en kort periode!! Masse lykke til fine Ida, klem <3

 • Reply Kamilla Haaland 21. november 2015 at 11:00

  Lykke til med eksamenstiden 🙂

 • Reply Cathrine 21. november 2015 at 21:58

  Åå Ida!! Det VARMER å lese dette. Jeg sitter alene en lørdagskveld og ser på snappene til alle som er ute og sosiale. Verst av alt er at samboeren også er ute. Unner dem alle det, men synes bare så jævla synd på meg selv som sitter her gudsforlatt og må lese til en eksamen jeg ikke har ork til å tenke på engang….. FML. Men takk for at du viser at eksamensperioden er like jævlig som jeg synes. God helg!

 • Reply Ida Wulff 23. november 2015 at 15:33

  Anonym: det er fra Jonathan Adler. Tusen takk, klem 🙂

 • Reply Martine Tessand 27. november 2015 at 09:48

  Hei! Er helt enig med deg med eksamen, er inne i en grusom periode selv, med finansregnskap og tre til rett rundt hjørnet. Ville bare si at du inspirerer meg veldig! 😀

  Hvor har du kjøpt det pleddet ditt? Det er det fineste jeg har sett. Hadde vært fantastisk å ha det til jul ^^ Klem

 • Reply Ida Wulff 27. november 2015 at 11:41

  Martine Tessand: det er fra Jonathan Adler og er kjøpt på Milla Boutique. Masse lykke til med eksamen! Klem <3

 • Leave a Reply