Hverdagsliv

30% RABATT PÅ ALT I INNLEGGET

23. november 2015

AnnonseDet er ikke hver dag det ligger en så fin overraskelse og venter på postkontoret, æææ! Som dere sikkert kan se med eget øye, så har Gizmo-glattetangen kommet i svart nå, og den er så utrolig fin ♥ Jeg har hatt den lilla lenge nå, men du trenger ikke spørre meg en gang om jeg foretrekker lilla eller svart. Veldig fornøyd med denne nyheten fra Makestyle

Nylanseringen i sort er helt lik som den forrige, bortsett fra designet. I følge min mening har Gizmo hele tiden vært en så bra glattetang at det tekniske virkelig ikke har trengt noen oppgradering. For de av dere som ikke har testet Gizmo allerede, kan jeg jo fortelle at glattetangen består av Premium Tourmalin-plater i titanium med vibrering. Vibreringen gjør at håret rettes raskt ut og lukker det åpne skjellaget i hårstråene på en skånsom måte. Dette hindrer igjen skade på den yre delen av hårstrået, og forsegler og holder på hårets fuktighet. Vibreringen gjør også at pleieproduktene du bruker trenger bedre inn i håret. 

Mange sammenligner denne rettetangen med GHD sine, og GHD har jeg jo vært slavisk kunde av i mange år. Det er helt riktig at Gizmo er like god – det som skiller seg er at på Gizmo kan du styre varmen selv. Det kan hvertfall ikke de glattetangene jeg har fra GHD. Når man kan styre varmen, kan man ha lav varme og dermed ikke påføre håret like mye skade som ved full varme. 

Her kan du se hele min hårrutine fra nyvasket hår til ferdig glattet: Nå skal det sies at jeg prøver å la håret lufttørke så ofte som mulig, og det burde du også gjøre hvis du er «avhengig» av varmeredskap som glattetang eller krølltang. Gizmo er helt super å krølle med også, jeg pleier å gjøre en mellomting. Altså vippe/krølle når jeg kommer til bunnen av håret. Superenkelt, og håret ser sunnere ut da. Hvis man ønsker en mer hverdagslig/avslappet look på det, er det bare å slenge litt på hodet og spraye litt til slutt, da ender jeg opp slik: I tillegg til glattetangen, anbefaler jeg noen produkter som jeg bruker slavisk når jeg glatter/krøller/vipper håret. Her er de: Varmebeskyttende, alligator clips, styling spray og naturhårbørste.   Nå får du hele 30%!!!!! rabatt på alle produktene i dette innlegget. Kanskje en litt uvanlig rabattkode, men Makestyle feirer Black Friday i en uke og er ekstra gavmilde med rabatter. For å få 30% rabatt på produktene i dette innlegget, bruk rabattkode WULFF30 når du handler. Rabattkoden varer ut november 🙂 

Og bortsett fra det vil jeg tipse deg om dette eventet som Makestyle har opprettet på Facebook. Det varer fram til førstkommende fredag, og er et Black Friday event med konkurranser og masse gode tilbud. Happy shopping! 

10 Comments

 • Reply Pia Marie 23. november 2015 at 20:14

  Jeg kjøpte denne børsten for ikke så lenge siden gjennom KA sin blogg. Var fornøyd første uken, men nå syns jeg den gjør håret så sinnsykt statisk. Opplever du det også? Kjempe leit, da jeg kastet min gamle børste.

 • Reply Hege Kristin 23. november 2015 at 23:16

  kult! 🙂

 • Reply Anonym 24. november 2015 at 15:48

  Da har jeg akkurat bestilt en!! Håper den er like bra som du sier, gleder meg!

 • Reply Ingrid 24. november 2015 at 16:15

  Hei!

  Jeg lurte på om det var mulighet for at du snart kunne komme med rabattkode fra buyhelse. Ønsker meg så en slik silkegenser. 🙂 Lov å komme med reklame-ønsker vel? 🙂 Ha en fin dag!

 • Reply Hanna 24. november 2015 at 20:50

  Herlig! Har siklet på denne rettetanget i flere måneder, og planla å ønske meg den til jul. Men med det tilbudet her, klarte jeg ikke vente lenger. Bestilt! 😀

 • Reply Anita 25. november 2015 at 12:24

  Reklame,reklame,reklame. Penger,penger,penger 😉

 • Reply Emily 25. november 2015 at 13:01

  Hei Ida! Jeg har fulgt bloggen din nesten alle årene du har blogget. Jeg så gjennom kategoriene dine å kom over Bella, hun hadde jeg helt glemt av! Uansett i en post med Bella så jeg at du akkurat hadde flyttet sammen med en venninne. Det virker som om du har bodd i ganske mange leiligheter oppover tiden. Det hadde vært kjempe morsomt om du kunne laget et innlegg om alle plassene du har bodd , spesielt for oss som har fulgt deg kjempe lenge! 🙂

 • Reply LO 26. november 2015 at 03:06

  Anita, da. Skjerpings. Takk for rabattkoden, Ida!

 • Reply Pia Marie 27. november 2015 at 07:06

  Godkjente du ikke kommentaren min? Der hvor jeg lurte på om børsten gjorde ditt hår statisk?

 • Reply Ida Wulff 27. november 2015 at 11:41

  Pia Marie: jeg godkjenner alle kommentarer, men pga eksamensperiode har jeg hengt litt etter 🙂 Børsten gjør ikke håret mitt statisk. Klem

 • Leave a Reply