Hverdagsliv

SO TIRED I CANT EVEN

23. november 2015

Herregud, tusen takk for alle kommentarer på forrige innlegg. Og takk til de som delte sine egne erfaringer og tanker rundt temaet. Når man føler seg litt annerledes, er det alltid godt å få en bekreftelse på at man er alt annet enn nettopp det. Jeg prøvde å svare alle i kommentarfeltet, men måtte gi opp halvveis. Men jeg leser hvert eneste ord nøye, og syns det er veldig hyggelig å høre fra dere ♥

Jeg er tilbake i Oslo, og har hatt eksamen i dag. Det gikk veldig bra, typisk «kosefag» som jeg kaller de fagene hvor man kan tenke og reflektere en hel haug. 5 av 8 eksamener fullført, snart kjenner jeg lukta (eller smaken, da) av pinnekjøtt… 

Jeg ER SÅ trøtt. Var livredd for å ikke våkne og rekke eksamen i dag, så jeg fikk lillebror til å komme på sleepover i går kveld. Hva er vel bedre enn en levende alarm? Jeg ba han sparke meg ut av senga da klokka var kvart på syv, så jeg skulle rekke å drikke minst to kopper kaffe. Men med levende alarm, mente jeg jo ikke en som skulle bli skrubbsulten halv to på natta….. Så halv to stod jeg på kjøkkenet og smurte knekkebrød og lagde ingefær-te til en lillebror som ikke var helt i form. Jeg hadde helt panikk over at jeg ikke lå og sov, eksamen nærmet seg jo med stormskritt. Så den spisende gjesten fikk vel høre at han både var respektløs og at han kunne se til å spise de jævla knekkebrødene litt fortere. Stakkar! Haha. Vi kom oss i seng til slutt, og jeg kom meg opp til morgenkaffe før eksamen i dag. Men herregud så trøtt jeg er NÅ. En fin kombo av lite søvn og at jeg har vridd hjernen som en vaskeklut i dag. Avbestilte nettopp treningstimen min, jeg skal ligge rett ut og se på Keeping Up With The Kardashians. Gleder meg egentlig mest til klokka blir åtte, for da føler jeg at det er innafor å legge seg 😉 Vi kan jo kalle det en statusrapport…. 

17 Comments

 • Reply Studentfruene 23. november 2015 at 16:04

  Så bra det gikk bra på eksamen 😀 jeg har første eksamen i morgen.. Gleder meg til å bli ferdig med den! Ha en fin kveld, Ida <3

 • Reply Toppbloggeren 23. november 2015 at 18:22

  Jeg digger deg, du er så bra!! I det siste har flere bloggere (meg selv inkludert) skrevet om negative reaksjoner de har fått når de har takket nei til alkohol. Har du noen gang opplevd det? Kan du skrive om det i så fall, du er så flink til å sette ord på ting, så det hadde vært interessant! Klem fra en beundrende kollega 🙂

 • Reply Stine 23. november 2015 at 18:35

  Så fin genser, hvor er den fra?

 • Reply Vilde 23. november 2015 at 19:15

  Jeg ble rett og slett veldig glad på dine vegne av å lese at 5 av 8 eksamener er fullført! Bra jobba, og så må jeg jo si at det er veldig inspirerende å lese innleggene dine. De er interessante uansett hva du skriver om. Deilig å lese en seriøs blogg med mening! Stå på!:)

 • Reply Ine 23. november 2015 at 20:59

  Nydelig genser! Vil du røpe hvor den er fra? 🙂

 • Reply Heidi 23. november 2015 at 21:35

  Hei Ida! 🙂 Gratulerer med å være OVER halvveis med eksamner! Skulle ønske jeg var det selv! hehe. Jeg lurer, hvor har du kjøpt den hvite genseren din? 🙂

 • Reply Caroline 24. november 2015 at 09:59

  Hvor ser du KUWTK?? 🙂

 • Reply Ingrid 24. november 2015 at 17:49

  Så bra at det gikk bra på eksamen 😀 Hvor er den flotte genseren din fra? <3

 • Reply Helene 24. november 2015 at 18:09

  Selges den genseren fortsatt? Den er så fin! 🙂

 • Reply Lillian 24. november 2015 at 20:28

  HVOR ser de KUWTK?? Regner med du ser de nyeste episodene. *addicted*

 • Reply Amalie 24. november 2015 at 22:31

  Så fin genser, hvor er den fra? 🙂

  Her er det enda 2 uker til eksamen, og godt er det – For her vil ikke pensum feste seg… Lykke til med de siste! snart ferie… 🙂

 • Reply Nina 25. november 2015 at 12:12

  Hei Ida,

  hvor den hvite genseren fra? Den var fin!!

 • Reply Anonym 26. november 2015 at 13:40

  Ida, hvor er den fine genseren du har på deg fra? Du er jo i en eksamensperiode nå men hadde satt pris på om du har tid til å svare! Lykke til med eksamenene

 • Reply Ida Wulff 27. november 2015 at 11:38

  Helene: i såfall hos buyhelse.no 🙂 merket heter rosemunde

 • Reply Ida Wulff 27. november 2015 at 11:39

  Anonym: rosemunde copenhagen 🙂

 • Reply Ida 27. november 2015 at 14:25

  Hei!! 😊

  Hvor er sengegavelen din kjøpt?☺️

 • Reply Anonym 28. november 2015 at 12:02

  Takk, Ida!

 • Leave a Reply