Hverdagsliv

BURDE VEL EGENTLIG VÆRT DEPPA

25. november 2015

Jeg burde vel egengtlig våknet opp gråtende i dag, for nå er jeg midt i bedriftsøkonomi-uka mi. Eksamen på mandag, og jeg veksler mellom å være sikker på at jeg stryker, og å planlegge en fest hvis jeg får noe bedre enn karakterer E. Ååååå, det er så vanskelig. Men jeg har så lyst til å stå, så nå sitter jeg med bedriftsøkonomi fra morgen til kveld. I skrivende stund har jeg akkurat kommet meg på skolen, sitter og venter på at partneren min skal spise ferdig en salat, og så dundrer vi løs på en gammel eksamen…..Burde vel egentlig vært deprimert. Det er dritkaldt, dritmørkt og…. Bedriftsøkonomi. Men av en eller annen grunn våkner jeg opp med et smil og føler meg lykkelig hver eneste dag, som om jeg har fått en eller annen sykdom. Det er jo ikke riktig at jeg skal være så fornøyd og glad om dagen. Måtte det vare!Så god morgen/ god dag fra meg, vi snakkes sikkert om en uke eller noe.

46 Comments

 • Reply Studentfruene 25. november 2015 at 13:37

  Misunner deg virkelig ikke akkurat nå… Hadde bedriftsøkonomi i fjor, og det var ikke favorittfaget for å si det mildt! Men jeg er sikker på at det går mye bedre en du tror og etter litt øving har du i allefall litt kontroll – masse lykke til <3

 • Reply Anonym 25. november 2015 at 13:58

  Eksamen, eksamen, eksamen…. Please skriv om noe annet, vi har alle hatt eksamen før, og vet hvordan det er.

 • Reply Silje Moen 25. november 2015 at 14:06

  Lykke til!!

 • Reply Aina 25. november 2015 at 14:28

  Hei, Ida 🙂

  Jeg går på Markedshøyskolen i Bergen, på HR og personalledelse. Jeg har gått på BI tidligere og skal dermed ta fritak fra noen fag jeg hadde der og bytte de med fag fra andre linjer på MH. Er det noen fag du har hatt som du ville anbefale å ta? Setter veldig stor pris på tilbakemelding!

  Masse lykke til med bedriftsøkonomien 😀 Jeg hadde det selv for noen år siden og elsket det, men skjønner også gost hvorfor enkelte hater det! Jeg tror det kommer til å gå mye bedre enn du selv tror 😉 Bare å gi gass den siste uka!

 • Reply Amalie 25. november 2015 at 15:03

  Hvor er lampen fra? Rålekker.

 • Reply Ingri 25. november 2015 at 15:08

  Lykke til Ida! 🙂 Jeg er så spent på hvordan det har gått denne høsten, for jeg synes du jobber så mye at det MÅ gå bedre enn du tenker 😉 Heier på deg!

 • Reply Julie 25. november 2015 at 15:18

  Jeg har gått ferdig MH og hadde bedriftsøkonomi. Fokuser på og pugge regler/løsningsoppsett og hvordan du setter opp de forskjellige diagrammene, som jeg har glemt av hva heter! Haha.

 • Reply Asalia 25. november 2015 at 15:43

  Haha, det går nok bra 😀 Bare fortsett å stå på, Ida. Jeg hadde selv finans og økonomistyring. You can do it.

 • Reply Girl 25. november 2015 at 15:47

  Lættis! Føler akkurat det samme! Skal ha eksamen i statistikk, vil bestå! Men våkner opp glad hver dag, merkelig! Haha! Masse lykke til:)

 • Reply Elisabeth 25. november 2015 at 16:06

  Tipper det går mye bedre enn du tror 🙂 Lykke til Ida! Og gjør det ikke det er det ikke verdens undergang heller :p Heier på deg, Ida! Ha en fin dag 🙂

 • Reply Katrine 25. november 2015 at 16:08

  Heei Ida! Hvor er lampen ifra? Den var råkul!

 • Reply Kamilla 25. november 2015 at 16:53

  Heisann! 🙂

  Jeg lurte bare på om du er førnøyd med de UGG tøflene du har? 🙂

  Prøver åå finne meg noen gode tøfler, og de ser skikkelige gode ut!

  Masse lykke til med alle eksamenene dine! 😉

 • Reply Ingrid fra mh 25. november 2015 at 16:55

  Masse lykke til!! Dette klarer du. Heier på deg. Klem

 • Reply Elia 25. november 2015 at 16:57

  Masse lykke til 🙂 Hvor har du kjøpt den fine lampen din?

 • Reply Ida Wulff 25. november 2015 at 17:22

  Elia: lampen er fra Lama, kanskje de har den hos Home&Cottage 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 25. november 2015 at 17:22

  Ingrid fra mh: tusen takk og i lige måde <3

 • Reply Ida Wulff 25. november 2015 at 17:23

  Kamilla: det er verdens beste tøfler, anbefales!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. november 2015 at 17:23

  Katrine: Lama 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. november 2015 at 17:25

  Girl: Men veldig deilig, da 🙂 Hehe. Lykke til og klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 25. november 2015 at 17:26

  Julie: dekningsdiagram?! Hehe 🙂 heldig du er som er ferdig! Klem

 • Reply Ida Wulff 25. november 2015 at 17:26

  Ingri: jeg håper det!! Tusen takk og klem <3

 • Reply Ida Wulff 25. november 2015 at 17:27

  Amalie: den er fra Lama:-) klem

 • Reply Ida Wulff 25. november 2015 at 17:35

  Aina: hei! 🙂 nå vet jeg jo ikke nøyaktig hvilke fag du kan velge mellom, men jeg har vært veldig fornøyd med forbrukeratferd, markedskommunikasjon og salgs og relasjonsbygging. Har nok litt med foreleserne å gjøre også! Ville holdt meg langt unna media, kultur og samfunn, det er helt jævlig. Forbrukersosiologi er et spennende fag, men forelesningene er lagt opp for de som har lest pensum nøye på forhånd virker det som. Tusen takk for det, og lykke til med valget ditt 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 25. november 2015 at 18:11

  Anonym: svaret er nei. Velkommen tilbake etter eksamensperioden 😉

 • Reply Ida Wulff 25. november 2015 at 18:11

  Studentfruene: tusen takk for det <33

 • Reply Maria 25. november 2015 at 18:34

  Lykke til i eksamensperioden! Når du er ferdig med eksamen, kunne du ha laget en guide til jule/nyttårs kjoler sånn som du har gjort tidligere? Har tittet litt rundt på andres blogger men som du sa fint sa det sist gang er jeg ikke så gira på å vise halve rompa på familiemiddag 🙂 Hadde vært gøy å sett hva du hadde valgt ut vertfall.

 • Reply Sofie P 25. november 2015 at 22:10

  Burde vel egentlig støttet deg i å ta litt pause fra bloggen nå som du står mitt oppi bed.øk (noe jeg gjør selv og føler meg fortapt), men ble litt nedfor likevel, haha! Jeg elsker bloggen din, selv når den handler om eksamen.

  Har masse tro på deg i eksamenstiden, lykke til! <3

 • Reply Maren 25. november 2015 at 22:39

  Det fikser du, eksamenssett og drilling av like oppgaver etter hverandre er nøkkelen. Lykke til med bedøk & eksamen, og si fra om du trenger trenger noen enkle og pedagogiske forklaringer til (ofte) ufullstendige løsningsforslag. Klem fra stud.ass og finansstudent i København 🙂

 • Reply Anne 25. november 2015 at 23:55

  Du er bestandig så jævla negativ til deg selv og dine kunnskaper og så viser det seg, omtrent hver gang, at du er råflink! Hva med å gi faen i å hakke på deg selv for en liten stund? Jeg vet ikke om du gjør det fordi det blir lettere om det skulle gå til helvete med en eksame, men du gjør bare vondt verre med å holde på slik som dette. Ida, du er dødsflink, jeg digger deg (og jeg har mange med meg der), så please, ikke la det være bare sutter og «jeg kan ingenting» på den fantastiske bloggen her. Du er så sjukt mye bedre enn det!

 • Reply Victoria 26. november 2015 at 00:36

  Ah, kjære Ida. Jeg forstår deg så godt. Har selv eksamen nå i to dager, føler å jobbe 14 timer er hektisk. Ønsker deg mye lykke til din side med alle eksamener du har.

  Stooor klem fra meg :-* <3 🙂

 • Reply supermarie 26. november 2015 at 09:26

  Masse lykke til! Krysser fingrene for at det går veien 🙂

 • Reply justadored 26. november 2015 at 13:52

  Lykke til! Snart er heldigvis eksamensperioden over. Jeg har selv min siste på mandag! Wuhu! …! 🙂

 • Reply Maren 26. november 2015 at 15:11

  Hei, Ida!

  Eg tok meg i å undre tidlegare idag.. korleis gjekk det med ex-kjæresten som ikkje hadde moglegheit til å fylje draumen sin, OG ha ein jobb på same tid?

 • Reply G 26. november 2015 at 15:33

  Har hatt bedriftsøkonomi, og ja det er utrolig kjedelig og vanskelig. Men lyset gikk opp for meg rett før eksamensdagen (takk og lov) og jeg fikk faktisk B. Dette klarer du og!

 • Reply Helle 26. november 2015 at 21:52

  Den værste sorten av studenter er de som klager over at de kommer til å stryke, også får de en A eller B…..

 • Reply Cec 26. november 2015 at 23:43

  Bedriftsøkonomi handler mest om å lese og forstå ting og huske hvordan pengene henger sammen. Du får garantert en joker så derfor er det veldig viktig. Tips fra meg til deg. Lykke tiiiil!

 • Reply ICT 27. november 2015 at 02:56

  Blås i nei-til-eksamen-kommentaren. Du er så god på det med tekst at jeg til og med liker å lese om eksamen, selv om jeg ikke er i samme båt. Lykke til 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. november 2015 at 11:39

  Maren: ble ikke noen rap karriere så vidt jeg vet 😉

 • Reply Ida Wulff 27. november 2015 at 11:40

  Helle: enig!

 • Reply Anonym 27. november 2015 at 20:15

  Tusen takk for at du tar så lett på og tuller med en så alvorlig diagnose som depresjon. Du burde være stolt av deg selv. Virkelig.

 • Reply Siri 27. november 2015 at 21:03

  Hvor er tablebooken fra? Lykke til på eksamen 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. november 2015 at 23:09

  Siri: kjøpt den på Amazon, det er Dior 🙂

 • Reply studenten 29. november 2015 at 13:06

  Heia 🙂 Ganske ny leser her, takk for at du deler dine negative sider ved eksamensperioden. tro meg, vi er MANGE her ute som sliter med akkurat samme! og jeg har selv tatt bedøk, tre ganger faktisk, fra stryk til D til B. Det er et vaskeekte modningsfag.

  Fortsett å syt over eksamen, vi støtter deg og trenger din menneskelighet i denne verden av perfekte bloggere. Ps gratulerer med leilighet.

 • Reply Ida Wulff 29. november 2015 at 13:25

  studenten: Hei! 🙂 Gratulerer med at du fikk en B til slutt, så utrolig bra! Og tusen takk!

 • Reply mette 1. desember 2015 at 18:58

  Lykke til-:)

 • Reply Maren 17. desember 2015 at 16:15

  Hei Ida!

  Jeg lurte på hvor du har fått tak i det bildet som står bak lampen? Utrolig fint:)

  God jul!

 • Leave a Reply