Hverdagsliv

JEG HAR KJØPT ET ORDENTLIG HJEM

27. november 2015

Ååååh, endelig har jeg noe annet å dele enn eksamensprat! Det var bare derfor jeg gjorde det også; kjøpte meg leilighet altså. Neida. Men, jeg har i hvert fall kjøpt meg leilighet. Og ikke bare en leilighet, men et hjem. Et sted hvor det er plass til meg. Tingene mine. Besøk. En eventuell mann. Et eventuelt barn. Stryk de to siste, plassen skal definitivt brukes på walk in closet og kontor/gjesterom. Haha! 🙂 

Leiligheten er ikke engang bygget enda, så jeg har en spennende prosess foran meg med å velge fliser, skap, gulv, innredning og diverse. For en drøm å kunne velge alt selv! Må innrømme at jeg allerede har kikket på løsninger til walk in closet, og sett for meg hvor fint kontor jeg skal ha på soverom nummer to. Leiligheten har alle kvaliteter jeg hadde på lista mi – bortsett fra takhøyde og dobbeltdører. Men så ble jeg vel enig med fornuften i meg om at vi kommer til å sette mye mer pris på noe som er splitter nytt, framfor en leilighet som koster flere tusen i måneden å varme opp og reparere på. Dessuten gir jo vinduer fra gulv til tak en følelse av mer takhøyde! Jeg er SÅ fornøyd. Så da ble det altså leilighet i Tønsberg – og hvis jeg ikke vil bo i Tønsberg når jeg er ferdig med å studere, så selger jeg den bare videre. Men akkurat  er det akkurat det jeg vil. 

Herregud, så irriterende at det er så lenge til jeg får flytte inn! Jeg har allerede vært i leiligheten på en måte, stått der hvor balkongen min skal være og sett på solnedgangen. Jeg bare hello, jeg blir her, bare kom opp med et teppe, en bok og en kopp te, så kan jeg sitte her og skrive bøker til jeg blir nitti. Da var den gode nyheten delt, og jeg kan vende tilbake til rutearkene mine. Hipp hurra! Æh, føler jeg ser helt merkelig ut i dag, av diverse årsaker er jeg så stiv i ansiktet at jeg nesten ikke klarer å smile ordentlig. Men jeg smiler skikkelig på innsiden, altså. PS. Eksamenspartneren min og jeg søker privatlærer i faget «markedsundersøkelser» også kalt MEO2102. Vi trenger en tidligere student ved MH (eller en som har faget nå og forstår alt) som kan sitte med oss en halv dag og gå gjennom gamle eksamensoppgaver. Send en mail til ida.wulff@hotmail.com hvis du er interessert, og gjerne med info om hva du tar i timen. 

41 Comments

 • Reply Daniel Miller 27. november 2015 at 13:09

  Gratulerer så masse! Kjenner meg godt igjen i det å kjøpe ett eget hjem 😀 Gleder meg til å se, du må legge ut link til den 😀

 • Reply ida 27. november 2015 at 13:26

  gratulerer!!

 • Reply Geriatriks 27. november 2015 at 13:46

  Gratulerer 🙂

 • Reply carrro 27. november 2015 at 14:39

  Gratulerer så mye med leilighet! Hørtes ut som et flott hjem 🙂

  Er ikke du egentlig fra Tønsberg?

  klem

 • Reply Kathrine 27. november 2015 at 14:55

  Gratulerer så mye Ida!! 😀

 • Reply Anita 27. november 2015 at 15:51

  Hei

  hvor er sengegavlen din fra? 🙂

 • Reply Sara 27. november 2015 at 16:35

  Gratulerer så mye Ida! Tønsberg er jo verdens fineste by, og det høres fantastisk ut å kunne velge alle løsninger selv. Masse lykke til med resten av eksamener også! Du klarer dette fint og jo mer du leser og jobber med fagene jo bedre blir juleferien! Åh for en følelse du må ha nå! Kjenner jeg blir lykkelig på dine vegne 😉 <3

 • Reply Thea 27. november 2015 at 16:42

  Gratulerer så mye Ida 🙂 For en fantastisk følelse! Lykke til med videre eksamener. Jeg har min siste den 22. og nedtellingen har begynt 😀

 • Reply marte josefine 27. november 2015 at 16:48

  Så gøy 🙂 Gratulerer! Kan jeg gjette at det er på Foyntaket eller Kaldnes? 🙂

 • Reply Studentfruene 27. november 2015 at 16:49

  Ååå, gratulerer så mye!! Er i akkurat samme prosess selv, er så gøy 😀 men myye å tenke på!

 • Reply Elise 27. november 2015 at 18:58

  Gratulerer med leilighet! Den følelsen må være god!

  Anbefaler på det sterkeste å se på videoer på Youtube når du øver til metode!

  Hadde faget i fjor, men pinlig hvor mye jeg har glemt! Kunne svært lite før eksamensperioden, men med youtube og forelesningsnotater gikk det greit likevel!

  Lykke til med lesing og god helg!

  Ps: du kan jo sende mail om det er krise og du ikke finner en hjelpelærer og det er noe spesielt du lurer på, så kan jeg svare så godt jeg kan!

 • Reply katrine 27. november 2015 at 21:43

  Hei Ida! Først og fremst, gratulerer så mye!

  Jeg lurte på om du kunne linket til noe gode videoer om bedriftsøkonomi? 🙂

 • Reply Vilde 28. november 2015 at 00:39

  Gratulerer med kjøp! Blir spennende å se hvordan resultatet blir seende ut, gleder meg til å finne meg noe eget jeg og 🙂

 • Reply LisaLDN 28. november 2015 at 07:56

  GRATULERER! So utrulig spennende, og for ein deilig innstilling – det er jo faktisk so enkelt som å selge igjen dersom du føler du ikkje vil bli i Tønsberg resten av livet! 🙂 Lykke til med eksamenslesing!

 • Reply Kamilla 28. november 2015 at 09:30

  Gratulerer 🙂

 • Reply Kristin 28. november 2015 at 11:28

  Gratulerer så mye, Ida! 😀

 • Reply Amina 28. november 2015 at 16:32

  Gratulerer så mye! Det er så deilig å flytte inn et sted der alt er på stell og du har 5 års nybyggaranti 🙂 Ble det leilighetene på foyntaket?

 • Reply Lisa 28. november 2015 at 16:34

  Gratulerer så masse! Kan jeg spørre hvor morgenkåpen er fra?

 • Reply Elisabeth 28. november 2015 at 16:52

  Gratulerer så masse til flotte deg! 🙂

 • Reply Emma 28. november 2015 at 17:51

  Såå gøy!!

 • Reply Anne 28. november 2015 at 19:48

  Hei Ida!

  Sitter å pugger til Salg or relasjonsbygging og Markedsføringseksamen! Har du noen tips? Er helt fortvilet over hvor mye det er! Leste du bøkene eller leste du bare på pp?

 • Reply Ida Wulff 28. november 2015 at 20:17

  Anne: Hei! 🙂 Åh, jeg elsket salg og relasjonsbygging! Men bøkene droppet jeg. Var i alle forelesniner, og lagde eksamensnotater ut i fra disse + powerpoints. Har du Nils i faget? Jeg laget meg et sammendrag (13 sider, så ikke alt for mye) med spørsmål og svar. Tror det dekker så å si alle spørsmål man kan få på eksamen. Send meg en mail, så sender jeg det til deg 🙂

  Når det gjelder markedsføring, så var det mange som strøk hos oss, mange av de flinkeste fikk karakteren D og E. Eksamen hang rett og slett ikke sammen med undervisningen, så man burde vel egentlig lest hele Kotler. Jeg klarte på mirakuløst vis å få karre meg til en B, jeg tror det hjalp å ro (og ro og ro og ro) på eksamen da jeg ikke ante hva jeg skulle svare. Skal se om jeg finner noen notater i det faget også. Klem 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. november 2015 at 23:26

  Lisa: tusen takk <3 den er fra bik bok, superdigg!

 • Reply Ida Wulff 28. november 2015 at 23:27

  Amina: tusen takk 🙂 ja, det blir utrooolig deilig! ønsker ikke å si nøyaktig hvor på bloggen, men det er i sentrum!

 • Reply Ida Wulff 28. november 2015 at 23:28

  katrine: hei 🙂 Akkurat i bedøk har jeg ikke sett videoer dessverre. klem

 • Reply Ida Wulff 28. november 2015 at 23:28

  Studentfruene: så gøy!! 😀 bare å komme med tips hvis du har noen! for min del har ikke prosessen startet enda. klem

 • Reply Ida Wulff 28. november 2015 at 23:28

  marte josefine: tusen takk 🙂 det er i tønsberg sentrum, men ønsker ikke legge ut adressen.

 • Reply Ida Wulff 28. november 2015 at 23:29

  Thea: tusen takk! Og lykke til du også 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. november 2015 at 23:29

  Sara: så søt du er, tusen takk for hyggelige ord <3

 • Reply Ida Wulff 28. november 2015 at 23:29

  Anita: mille moi 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. november 2015 at 23:30

  carrro: tusen takk! 🙂 Ja, det stemmer. All den norske familien min bor der. klem

 • Reply Mari 28. november 2015 at 23:31

  Hvor er sengegavlen din fra? Utrolig fin!

 • Reply Anonym 29. november 2015 at 00:54

  du burde være forhøyd med å være glad , er ikke fun å være i den mørkedeperasjonen eller ka det er

 • Reply Siri 29. november 2015 at 11:06

  Gratulerer med nytt hjem!

  Kjente jeg ble småsjalu på eksamenstipsene over i kommentarfeltet her 🙁 Jeg har eksamen om 8 dager. En 30 studiepoengs-eksamen som varer i 6 timer, med nesten 2000 sider pensum å lese på. Hele semesteret avhenger av den en dagen..</3 Jus </3

  Jeg har egentlig tenkt at jeg skulle kommentere bloggen din i lang tid nå. Synes du har blogget så utrolig bra de siste månedene!! Elsker de humoristiske innleggene dine, men også når du er litt mer seriøs. Også liker jeg at du tør å være litt «kjedelig» (misforstå meg rett), som når du skriver at du «rømmer hjem», at du er glad i familien din og gjerne prioriterer de en fredagskveld, at Oslo ikke drømmestedet for deg, om eksamensperioder fra helvete, at du ble redd etter Paris osv.. Liker at du er deg sev 😉

  Lykke til med resten av semesteret! Snart ferie!

 • Reply Ida Wulff 29. november 2015 at 11:33

  Siri: tusen takk for det <3 og for at du liker at jeg er kjedelig! Hehe. Krysser fingrene for eksamen din! Klem

 • Reply Asalia 30. november 2015 at 12:51

  Gratulerer så mye med ny leilighet 😀

 • Reply Silje 1. desember 2015 at 12:39

  Hei Ida!

  Jeg er gjerne med på litt undervisning i metode! 🙋haha

  Og forresten igjen, gratulerer med leilighet! <3

 • Reply Maria 2. desember 2015 at 09:34

  Gratulerer! 🙂

 • Reply Elisabeth 6. desember 2015 at 23:14

  Så gøy med helt ny leilighet:D Gleder meg til å se!!

  Hvor er morgenkåpen fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. desember 2015 at 23:38

  Elisabeth: tusen takk 🙂 den er fra Bik Bok. Klem

 • Reply sfqfwmaapa 26. november 2023 at 10:24

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

 • Leave a Reply