Hverdagsliv

20% PÅ HELE NETTBUTIKKEN

30. november 2015

Annonse Wooow, nettet (og de fleste butikker) har jo virkelig EKSPLODERT av tilbud i helgen, pågrunn av Back Friday. Jeg shoppet ikke en eneste ting til meg selv, jeg tenker at hvis det ikke er noe jeg trenger når det ikke er tilbud, er det heller ikke noe jeg plutselig trenger. Sånn sparer man penger! Man sparer faktisk ikke penger på å løpe på salg. Men er det noe jeg har gjort i disse ville salgsdagene, så er det å klikke hjem julegaver til mine kjære. Jeg drasset nettopp hjem to store Makestyle-pakker fra postkontoret, følte meg som julenissen himself, der jeg humpet bortover glattisen, haha 🙂 I dag er det enda en dag med ville tilbud over alt, og Makestyle har 20% på hele nettbutikken i dag også. Derfor tenkte jeg å komme med noen julegavetips, så kanskje du kan gjøre et kupp som du kan slenge under treet ♥ Self tan fra Vita Liberata er det perfekte julegavetipset spør du meg. Og kanskje noe jeg ville unnet meg selv også, til julebordsesongen. Lageret mitt er i hvertfall fylt opp, nå skal gløden på igjen. Du finner alle produktene fra Vita Liberata HER. Mine favoritter er pHenomenal tan mousse i medium og tinted self tan lotion i dark. Husk påføringshanske!♥ Av hverdagssminken min syns jeg at de beste julegavetipsene er Mary Lou Manizer (klarer ikke slutte å mase om denne, men den må virkelig prøves) og liquid lips fra Glo Minerals i fargen Romance. ♥ Parfymer og kremer er alltid deilig å få til jul! Jeg elsker Victoria’s Secret Bombshell, den er en av mine faste. Føler jeg lukter som en VS-butikk når jeg har den på, hehe. Alle parfymene hos Makestyle finner du HER♥ Skal du julegaveshoppe til en som er glad i interiør, duftlys og duftpinner, bør du ta en titt på Makestyle sitt utvalg av Clean-produktene. Selv har jeg fått litt nok av Clean-parfymene, men interiørproduktene elsker jeg fortsatt. Duftpinner og duftlys på badet gjør det til et hjemmespa i seg selv 🙂 ♥ Og hvis du har en kjæreste eller en datter eller noen andre som har vært ekstra snill; den nye Gizmo glattetangen fra MAST i sort. Den perfekte julegaven! Du finner alle MAST-produktene HERRabattkoden som gir deg 20% avslag er «CYBER», husk at den kun gjelder i dag 🙂 

9 Comments

 • Reply Monica 2. desember 2015 at 20:17

  Tusen takk for fine tips og rabattkode på makesyle, der er det masse jeg har lyst på. Har lest bloggen din så lenge jeg kan huske. Du skriver så bra 🙂 Husker spesielt godt videoene fra da du og Kristina var i syden. Da du knuste telefonen og du skremte Kristina med hai, haha! Ha en fin kveld, vakre du!

 • Reply Ida Wulff 2. desember 2015 at 22:47

  Monica: hehe, så morsomt!! 🙂 Fin kveld til deg også <3

 • Reply BellaLouise 2. desember 2015 at 23:27

  Tusen takk for gode tips 🙂 Ha en super fin natt 🙂

 • Reply Anonym 4. desember 2015 at 14:12

  Synes du Vita liberata er bedre enn Sunspa? Og er mousse egentlig bedre enn spray? (tenker spesielt til bruk på ansikt) 🙂 Jeg bruker Sunspa nå, og liker den – men det virker som at Vita Liberata har blitt veldig populær i det siste 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2015 at 16:15

  Anonym: ja, det syns jeg 🙂 og uavhengig av hvilket merke, så foretrekker jeg mousse eller lotion fremfor spray. Jeg har sjeldent noen i nærheten til å spraye meg, og jeg syns det er litt vanskelig å spraye seg selv. Men hvis du ikke har prøvd Vita Liberata sin mousse, så ville jeg absolutt prøvd 🙂 Klem

 • Reply Astrid 4. desember 2015 at 23:37

  Hvor er den fine genseren din fra ? 🙂

 • Reply Anonym 6. desember 2015 at 21:20

  ahh, Mary Lou for alltid <3 Jeg lurte på hvor genseren din var fra? Utrolig fin!

 • Reply Marie 11. desember 2015 at 20:49

  Hvor er pleksiboksen som ligger oppå Tom Ford boken din, fra? MÅHA!

 • Reply Ida Wulff 11. desember 2015 at 22:41

  Marie: fra Bolia! 🙂 klem

 • Leave a Reply