Hverdagsliv

ÅRETS FØRSTE JULEMINNE

4. desember 2015

For en koselig kveld 

Etter en skikkelig hard treningsøkt, hadde jeg mest lyst til å legge meg under dyna og spise ferdigskivet Jarlsberg rett fra pakken (lol), men heldigvis dro jeg på pepperkakebaking med jentene i klassen. Hos Hedda var det rigget til pepperkakebaking, med julemusikk og levende lys. Tror jeg kjente på årets første ordentlige julestemning i kveld! 

Og jeg skal love deg at det ble bakt pepperkake. For ikke å snakke om pyntet…. Det ble peniser, emojis, dinosaurer, hjerter, damer, menn, stjerner, hester, votter, rumper og pupper. Så ut som en kreativ barnehage hadde fått frie tøyler da vi var ferdig med arbeidet vårt – men gøy var det! Jeg er ikke så glad i pepperkaker generelt, men å sitte sammen med noen fine jenter og pynte dem og le seg i hjel, det skulle jeg gjerne gjort hele jula. Skal spare dere for 43 bilder av fargerike pepperkaker, jeg. Hehe… Nå skal jeg hoppe til sengs. Har litt lakenskrekk, for jeg gleder meg ikke så mye til å hive meg over eksamensforberedelser. Men etter å ha vært på skolen skal jeg tross alt hjem til Tønsberg, og det gleder jeg meg til. Noen deilige lesedager på Hotell Mamma og Pappa! 🙂 

Håper du fikk innmari masse inspo til julens pepperkakebaking, HAHA. God natt! 

17 Comments

 • Reply Nicole Touch 4. desember 2015 at 03:59

  Neimen så koselig!! du er så naturlig PEN!

 • Reply Anonym 4. desember 2015 at 09:02

  Hva heter jenta i oransje til venstre?

 • Reply LisaLDN 4. desember 2015 at 09:55

  So koselig! 🙂 Eg rekner med at når eg kjem heim i år er alle sortene bakt allerede 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2015 at 16:16

  Nicole Touch: tusen takk, så hyggelig sagt! Klem

 • Reply Madelen Skare Olsen 4. desember 2015 at 21:41

  Den skal du ha! Det er få som tar seg så bra ut i joggetøy 😀 Hehe..

  Ønsker deg en fin adventstid, og god jul når den kommer <3

 • Reply Amalie 4. desember 2015 at 22:23

  Syns du var veldig flink på trening 🙂 God helg! Klem fra Amalie fra Barry’s

 • Reply Karianne 4. desember 2015 at 22:27

  Hvor er onesien til venninnen din fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2015 at 23:25

  Amalie: tusen takk, jeg digger timene dine! God helg til deg og, klem 🙂

 • Reply Malin 4. desember 2015 at 23:57

  Husker du for lenge siden skrev om ditt kunstige juletre, men jeg finner ikke innlegget. Hvor hadde du kjøpt det? 🙂 mener å huske det var fint!

 • Reply Studentfruene 5. desember 2015 at 11:08

  Nam, det så godt ut 😀 kan tenke meg det var koselig med et lite avbrekk fra eksamenslesingen også 🙂 klem!

 • Reply mettesbobler 5. desember 2015 at 12:33

  Åh, DET så koselig ut det! Gode venninner, skikkelig førjulstemning og i skikkelig «koseklær»! Stemningsfylt å se på de bildene altså! Jeg så dere levende for meg da jeg leste innlegget, og da knakk jeg sammen i latter også! Herlig! Koselig hvis du titter innom bloggen min! Her leser du en fersk blogger sin kommentar!;

  http://www.mettesbobler.blogg.no

 • Reply Asalia 5. desember 2015 at 19:18

  Så koselig 🙂 Fine bilder 🙂

 • Reply fruframnes 5. desember 2015 at 21:07

  Åååå så kosligt:D

 • Reply Anonym 6. desember 2015 at 16:30

  Hei Ida! Jeg har lest bloggen din er goood stund nå, men har så og si aldri kommentert noen av innleggene dine. Vil bare si at jeg eeeelsker bloggen din. Du skriver så interessant (ja, til og med når du skriver om eksamensperiodene dine) og du er så ekte! Stå på videre, du er min favoritt blogger! 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. desember 2015 at 16:48

  Malin: jeg kjøpte på clas ohlsson! 🙂

 • Reply RockBarbie 6. desember 2015 at 21:57

  Ser riktigt mysigt ut 🙂

 • Reply Katharina 7. desember 2015 at 12:28

  Så koselig 🙂 God jul

 • Leave a Reply