Hverdagsliv

EN HILSEN FRA HOTELLET

6. desember 2015

Du vet du er sliten og lei, når du roper til foreldrene dine; hvem enn som har flyttet på mobilladeren min, fuck deg ass! Heldigvis satt begge to med hvert sitt lydisolerte Bose-headset og fikk ikke med seg mitt lille utbrudd. Jeg har ikke sagt «fuck deg» til foreldrene mine siden jeg var 14 år. 

Tre kopper kaffe, tre glass med Pepsi Max og en hel boks med snus har gjort meg helt ør i pappen. Hodet er slitent mens kroppen rister som en duracell-kanin. Vil løpe to mil samtidig som jeg ligger under dyna – si i fra hvis noen vet hvordan det kan la seg gjøre. 

Men herregud, så deilig det er å være hjemme hos Hotell Mamma og Pappa. Kjempeblemme å kalle dem det, ettersom de er mine mest trofaste blogglesere. Har fått klar beskjed om at når juleferien starter, er det jeg som er resepsjonist, kokk og cleaning lady på dette hotellet. Kan vel ikke protestere på det. Men nå i eksamensperioden, kan jeg ikke si annet enn at hotell Mamma og Pappa innfrir. På fredagskvelden fikk jeg pappas hjemmelagde pizza, og på lørdag lagde mamma pinnekjøtt. Jeg elsker pinnekjøtt. Høyt. Jeg ble nesten litt stresset av å sitte usminket og med rufsete hår i pysjen og spise pinnekjøtt. Er det ikke på sin plass å pynte seg litt for pinnekjøttet? 

Nok om mitt kjedelige liv, kjenner dere til DJ Earworm? Haha! Jeg oppdaget ham på videregående en gang, og ble helt opphengt i remixene han lager på slutten av et år. Han tar rett og slett de mest populære poplåtene i løpet av et år, og stapper dem sammen i én sang. Nå har remixen for 2015 kommet ut, og du kan høre/se den her:

Syns den blir bedre og bedre utover i sangen! ♥ Husker jeg digget remixene fra 2008 og 2009, de er absolutt de beste.  

Nå er det natta for meg, måtte du sove godt og drømme søtt! 

10 Comments

 • Reply Henriette Louise Larsen 7. desember 2015 at 01:32

  Ååh, sangene fra 08 og 09! Husker første musikkprøve i januar i 8. og 9. klasse de nevnte årene var å gjette alle sangene som ble brukt i remixen. Minner <3

 • Reply Geriatriks 7. desember 2015 at 08:28

  Pinnekjøtt er himmelsk 🙂

  Her er mitt lille referat om årets første pinnekjøttmiddag.. 😉

  http://geriatriks.blogg.no/1448196188_jims_matblogg_del_7.html

 • Reply LisaLDN 7. desember 2015 at 08:57

  Kjempebra sangt! Har høyrt på DJ Earworm siden vgs eg og, lurer på om det var du som tipsa om han ein gong i tiden? 🙂

 • Reply Mari:) 7. desember 2015 at 11:34

  Kjenner meg godt igjen ang pinnekjøttet. Skal man ikke ha kjole på når man spiser det? Og den remixen fra 2009 var jo bare helt sykt kul. Det var det året jeg flyttet til Oslo for første gang. Masse minner, ass! 😉 Glad man ikke har et sånt fest år for ofte 😛

 • Reply Ida Wulff 7. desember 2015 at 13:19

  LisaLDN: hehe ja, mulig jeg har skrevet om han før! :*

 • Reply Kathrine Louise 7. desember 2015 at 15:34

  For et artig konsept med den sangen 😛

 • Reply benedikte 7. desember 2015 at 18:52

  Haha! Det er virkelig alltid så gøy å klikke seg innom bloggen din, Ida! Har fulgt deg kjempelenge 😀 Lykke til med da examz!!!

 • Reply Marthe Sofie 7. desember 2015 at 22:00

  Dan Poptheology også lager slike remixer! Elsker de!

 • Reply Nina 8. desember 2015 at 23:28

  Hei! Vi har tenkt å lage pinnekjøtt for første gang i år, og ingen av oss har smakt det. Hva foretrekker du av røkt og ikke røkt? 😀 Vi aner ikke hva vi skal kjøpe.

 • Reply Rikke 20. desember 2015 at 11:47

  Ah minner!!! Dj Earworm is the man!!

 • Leave a Reply