Hverdagsliv

JULEGAVETIPS TIL DEN SOM HAR ALT

6. desember 2015

Annonse Er dere godt i gang med julegavehandelen? Det er jeg! Takket være Black Friday fikk jeg handlet mesteparten i én fei, men jeg mangler fremdeles til noen familiemedlemmer som jeg ikke aner hva ønsker seg. Noen er bare sånn, at de ikke klarer å ønske seg noe annet enn fred på jord og snille barn. Og det er jo fint det, men jeg syns det er hyggelig å gi en liten oppmerksomhet på julaften uansett. Det er overhodet ikke det viktigste ved denne høytiden (maten er jo det viktigste, HEHE), men for meg er det en viktig del av tradisjonen å gi noe fint til de jeg er glad i. 

I dag tenkte jeg å vise dere noen julegavetips fra BuyHelse, og gi dere en rabattkode i samme slengen. Som dere vet, er det hovedsakelig fra denne nettbutikken jeg har skrevet om treningstøy, skjerf og mobildeksler. Mitt aller beste julegavetips fra BuyHelse er marmor-dekslene fra Richmond & Finch. Jeg elsker elsker elsker disse, og har ikke kledd iPhonen min i noe annet etter at de kom på markedet. Favoritten har hele tiden vært det hvite marmordekselet, men nå har det kommet i SORT, og jeg byttet ut det hvite med det sorte med den gang. Kjærlighet ved første blikk! Syns de ser så eksklusive og fine ut, og dessuten syns jeg det er en perfekt gave til begge kjønn. Lillebror har fått det brune (eller var det det grønne dekselet?) i gave, og han digger det. Men husk at de kun passer til iPhone 6! Jeg kjøpte det hvite dekselet i bursdagsgave til en venninne, et fint deksel er perfekt til den som har ALT fra før av. Ellers syns jeg også de fine ullskjerfene er en perfekt julegave, jeg har gitt bort slike skjerf mange ganger. Vi jenter/kvinner spesielt kan vel aldri få nok skjerf, skal jo gjerne ha et som passer til hver jakke og hver cardigan…. Haha 😉 Her ser du skjerf i lys grå, skjerf i gråbeige (det som ligger på toppen) og skjerf i mørk grå. De to «vanlige» gråfargene er flittig brukt hos meg, men jeg elsker også det som kalles gråbeige. Kan nesten se litt gammelrosa ut i noen lys, her er et bilde hvor jeg har på meg det skjefet: Skjerfene er i 100% ull og måler 70 x 175 cm. Med andre ord, også det perfekte «pleddet» når det er småkaldt i forelesninger, hehe. Snakker av erfaring! Eller når man har sølt kaffe på genseren, og gjerne vil skjule det. Snakker av erfaring der også….. Skjerfene finnes i mange farger, se alle HERPå skjerfene er det en rabattkode som gir deg 60 kroner i rabatt per skjerf. Koden er «idaskjerf» 🙂 Håper dere likte tipsene! Vi blogges senere i kveld 🙂 

10 Comments

 • Reply Studentfruene 6. desember 2015 at 17:03

  De dekslene var skikkelig fine! Lurer på om jeg må klikke hjem noen julegaver her, ja 😀 Takk for tips!

 • Reply Kathrine Louise 6. desember 2015 at 20:52

  De er så utrolig fine! Både dekslene og skjerfene. Skulle gjerne hatt kloa i det vite marmordekselet, men det er ikke så lenge siden jeg kjøpte meg deksel til mobilen så jeg får vel drøye litt til! Ha en fin kveld! 🙂

 • Reply trine 6. desember 2015 at 21:36

  Kan ikke du og Kristina lage videoblogg sammen igjen, dere er så herlige sammen

 • Reply Tina 6. desember 2015 at 22:30

  Hei! Rart spørsmål kanskje, men hva slags font er det du bruker der du har skrevet rabattkoden? Er så fin 🙂

 • Reply Anonym 6. desember 2015 at 23:19

  Jeg skal ha bedriftsøkonomi eksamen til torsdag og lurte på hvordan du øvde til denne? i og med at du slet en del som jeg har forstått det

 • Reply Ida Wulff 6. desember 2015 at 23:37

  Anonym: hei 🙂 jeg hadde privatlærer og gjorde gamle eksamensoppgaver! Lykke til!

 • Reply Elisabeth 7. desember 2015 at 11:16

  Haha, er det merke etter kulepenn du har på pekefingerneglen på det øverste bildet? Kjenner meg igjen, var alltid full av kulepennmerker i eksamenstiden 😉

 • Reply Ida Wulff 7. desember 2015 at 13:19

  Elisabeth: haha, ja. klikker, det GÅR ikke bort!! :p

 • Reply Stine Elize 7. desember 2015 at 15:44

  Så fine tips! 🙂

 • Reply imw 8. desember 2015 at 18:02

  Åh de mobildekslene er så fine!

 • Leave a Reply