Hverdagsliv

KLARER IKKE TA DET SERIØST

11. desember 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA God dag fra speilet! Jeg nailet eksamen i metode og markedsundersøkelser i går, hurra! Men det tror jeg egentlig alle gjorde, den er jo prikk lik hvert år. Så nå har jeg altså bare én eksamen igjen før det er julefeire. Av en eller annen grunn klarer jeg ikke å ta den seriøst. Nå har jeg startet å lese på en ny eksamen så mange ganger at det begynner å føles litt som en spøk, det er ingen tvil om at jeg tar det ganske med ro før den siste. Men i dag er lesedag! Bare litt kjedelig at klokka snart er to og jeg ikke har kommet i gang. Men jeg skal ut på en liten handlerunde, og  skal resten av kvelden brukes flittig. HEHE. Joda, den skal det. Nå skal jeg ut og handle nest siste rest med julegaver, og så skal jeg hente pakker på posten. Er jeg den eneste som kjøper mer ting til meg selv enn vanlig i desember, og kaller det julegaver til meg selv? Dem blir det himla mange av, men haugen med treningsklær jeg skal hente i dag er noe jeg faktisk trenger. 

Og shit, så mange som deltar i konkurransen under! Du må ikke bli stresset hvis kommentaren din ikke har dukket opp, jeg godkjenner kommentarer litt her og litt der. Husker dere den TV-reklamen som var sånn «her rekker jeg å sove litt»? Sånn gjør jeg det med kommentarer når jeg har konkurranser på bloggen. «Her rekker jeg å godkjenne litt kommentarer», for eksempel når jeg står i kø, sitter på bussen. Eller eventuelt på do. Så vet du det, haha!OLYMPUS DIGITAL CAMERA Vi snakkes sikkert senere, kjære lesere! 

23 Comments

 • Reply Matilde 11. desember 2015 at 15:17

  Hahah. Kjenner følelsen! Blir liksom mer og mer likegyldig til flere eksamener som kan krysses av lista. Heldigvis er jeg ferdig med julegaver, men blir liksom en del gaver til meg selv likevel:) Sååå er vel begrenset hvor lurt det er å bli ferdig med julegaver i november når det er så mye fint å kjøpe i desember…

  Uansett, lykke til med innspurten!

 • Reply Ida Wulff 11. desember 2015 at 15:35

  Matilde: hehe, ja ikke sant! 🙂 Tusen takk for det <3

 • Reply Mathilde 11. desember 2015 at 15:40

  det blir en UNFOLLOW på meg nå ja. Bloggen din har virkelig bare blitt utrolig kjedelig og jeg har ventet og ventet på at noe bedre skal komme men nei. Eksamen og hvor sliten du er er det eneste vi får høre om. Blir jo helt deprimert av å lese den. Før var den morsom og interessant men fy søren, virker som du har sjekket inn på gamlehjemmet nå

 • Reply Ida Wulff 11. desember 2015 at 15:57

  Mathilde: 100 spenn på at du kommer tilbake

 • Reply Sofie P 11. desember 2015 at 17:50

  Hadde nest siste eksamen i dag, og kjenner jeg også er på samme side som deg! Føles så underlig å skal begynne å lese på noe nytt IGJEN liksom. Men – den skal jeg naile. Må bare finne ut hva den handler om først.

  Men det jeg egentlig skulle med denne kommentaren var å gi deg et lite tips! Jeg er også venstrehendt, så når jeg leste det innlegget ditt om blekk overalt så følte jeg sååå med deg, men kom på i dag at jeg har jo funnet løsningen på det o store venstrehendtproblemet. Kjøp de pennene som kan hviskes ut! Tror de heter Pilot Frixion, de er lifesavers i eksamenstiden! Fås på alle bokhandler 🙂

  Håper det går bra med deg!

 • Reply Tina 11. desember 2015 at 17:52

  Åh er så godt å lese en blogg som jeg kan sammenligne mitt eget liv med! Gikk rett fra vgs og over på høgskole, merker at det er veldig stor forskjell, så det er alltid godt å kunne lese her og vite at det er flere som går gjennom denne litt frustrerende eksamenperioden. Merker at jo flere eksamener jeg leverer desto mer avslappet blir jeg, men tanke på de resterende. Masse lykke til videre 🙂 Du er super flink!

 • Reply Lina 11. desember 2015 at 18:14

  Liker svaret ditt til Mathilde her, Ida.

  Sure mennesker tipper jeg på at bloggen din (og du) overlever fint uten uansett 🙂

  Lykke til med siste eksamen! Jeg har gått på hundre «julegave-til-meg-selv»-smeller allerede. Gruer meg til å få lønning på tirsdag.

 • Reply Anonym 11. desember 2015 at 18:15

  Hei fine Ida 🙂 Hvor er genseren din fra?

 • Reply Emilie 11. desember 2015 at 18:36

  Hei Ida! jeg synes det er veldig gøy at du skriver ærlig om det å ha eksamensperiode, kjenner meg så godt igjen i det du skriver. Det er på en måte litt motiverende å vite at man er flere om det samme om du skjønner? Lykke til med siste eksamen 🙂 Du er herlig og jeg digger bloggen din veldig mye!

 • Reply ingvill 11. desember 2015 at 18:40

  Hahahah svaret ditt til Mathilde er priceless! digger deg, ida!!

 • Reply anne 11. desember 2015 at 18:46

  Hvor er genseren på bildet fra? 🙂

 • Reply Mariell 11. desember 2015 at 19:17

  Jeg digger bare bloggen mer og mer når du snakker om eksamen, haha!

  Føler sååå med deg, da vi er i samme båt, og da føler jeg at du kanskje er litt mer «menneskelig» enn de andre større bloggerne.

  Fortsett med å skrive om livet ditt! Og eksamen nå er jo en del av det 🙂

 • Reply Marthe 11. desember 2015 at 21:01

  Du er så pen!! Elsker bloggen din.

 • Reply Julie 11. desember 2015 at 21:25

  Wow, så vakker du er, Ida!! Og du O’store Mathilde over her som skal trykke unfollow i store bokstaver: husk at eksamenslesing dreper alt du har av livsgnist og at julen handler om å glede andre 😉 bare så vi ikke er så ekle mot hverandre neste gang en hardtarbeidende toppblogger ikke klarer å innfri dine ønsker fordi hun er for opptatt med å få seg en utdannelse. God jul a <3

 • Reply Kristin 11. desember 2015 at 21:37

  Hvor er genseren fra? Den så enkel og fin ut 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. desember 2015 at 22:40

  Kristin: det er en body fra Bik Bok! 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 11. desember 2015 at 22:40

  Julie: haha, du er god da! gleder meg til livsgnist igjen! klem 🙂

 • Reply Ida Marie 11. desember 2015 at 22:52

  Godt å se at jeg ikke er alene i studiebåten, heheh! Kjenner følelsen du sitter med nå; hadde eksamen i dag og i går, så nå er det kun en igjen før jul. Motivasjonen er ikke helt på topp selv om den burde være det!

  Uansett, masse lykke til, Ida! Sender deg en stor klem 🙂

 • Reply Anniken 12. desember 2015 at 00:12

  Jeg er helt uenig i det Marthine sier, men det er muligens fordi jeg er i akkurat samme situasjon som deg for tiden. Elsker at du klarer å treffe «spot on» på hvor dritt eksamenstiden kan være og hvor deilig det er når det går bra. Kjenner meg veldig godt igjen at den siste eksamen blir ubetydelig, vi har jo fader meg vært så flinke på de 5 første!! Haha, jaja, lykke til! Jeg vet jeg trenger det iallfall. PS: SNART JULEFERIE PÅ OSS OGSÅ!

 • Reply Camilla 13. desember 2015 at 10:41

  Jeg gjør akkurat det samme! Tenker at det er lurt å bestille litt til meg selv også :p bare fordi jeg strever sånn med å finne gaver til andre! Haha 🙂 godt at det ikke bare er meg!

 • Reply SaraW 13. desember 2015 at 23:01

  Etter en skikkelig dritt emosjonell dagen derpå og krangling med kjæresten var dette det beste filmtipset eg kunne få! Ja til meir mannelatter!

  Takk! <3

  PS. Eg les kvar dag, kommenterar nesten aldri! Beklagar.

 • Reply Martine 15. desember 2015 at 22:26

  Du har så utrolig fint hår! Bruker du noe spesielt i håret eller et det hårspray? 🙂

  Tusen takk!

 • Reply home pest control service 25. mars 2024 at 10:46

  Thanks for the article.Really looking forward to read more. Great.

 • Leave a Reply