Hverdagsliv

DARLING, IM PUTTING YOU ON MY TO DO LIST

12. desember 2015

Ååååh, typisk meg assa. Rent sengetøy dynket i bringebær-tøymykner, levende lys, kroppsolje med lavendelduft, splitter ny pyjamas og så videre. Velvære fra ende til annen! Enda mer typisk meg: to toast AKA fire brødskiver med trippel cheddar, dobbel skinke og jarlsberg-ost, MOHAHAHA. La oss smøre dette utover det nyvaskede sengetøyet og gi bringebær-sengetøyet et hint av cheddar, for cheddar er det beste som finnes! Haha. Jaja, som dere kan se på den grisete fatet fra før jeg begynte å spise, så må jeg legge på rent sengetøy i morgen også. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var litt mer sofistikert. Kan vi bare snakke litt om den nye pysjen min? HERREGUD. Jeg kjøpte den på Bik Bok. Lyserosa shorts og lyserosa singlet. Jeg syns det var litt hardt å kjøpe den fordi det står «Darling» på brystet. Hva er det neste, liksom? Englevinge-dekorasjon på skapet i gangen og løkkeskrift på veggen som sier «carpe diem» eller «home is where the heart is»? Jeg er litt småallergisk mot chabby chic og bonderomantiske greier, men selv om singleten minnet meg om alle interiørbloggere i 2008, fikk den bli med meg hjem til pysjskuffen. Men så skal jeg ta den på meg. Og da ser jeg søren meg at denne teksten pryder ryggen; i’m putting you on my to do list. Jeg gremmes! Det er white trash-pysjen sin, det. 

Vel, over til et filmtips! Jeg tok nettopp en lengre lesepause – eller spisepause, hvis pausen skal hete det man fyller den med. Bestemte meg for å se en film, og landet ganske tilfeldig på en dansk film som heter The Reunion. Den var FANTASTISK! Det er veldig sjeldent jeg drar fram mannelatteren når jeg er helt alene, men jeg har ligget og hikstet av latter til denne filmen. Hvis du har Netflix kan du se den der!

Nå skal jeg lese litt Pierre Bourdieu, og så er det natta! ♥

16 Comments

 • Reply carolinesofiee 12. desember 2015 at 04:12

  Du skriver så bra! Liker ikke sånne tekster selv, føler de er skikkelig klisè hehe

 • Reply Lise 12. desember 2015 at 19:05

  Kjære Ida! Jeg har lest bloggen din i flere år, og jeg kommer til å fortsette å lese den, men jeg må bare kommentere at det er veldig mye snakk om eksamen og studier for tiden. Fullt forståelig ettersom det opptar dagene dine, men ikke like gøy for alle andre. Jeg ble ferdig med studier for to år siden og får helt fnatt av venninner som ikke snakker om annet enn studier. Det er virkelig en paraply for meg Hehe. Jeg høres sikkert kjip ut nå, men det er jo like kjedelig som å høre om noens jobb hele tiden, altså en typisk vanlig kontorjobb. Du forstår det sikkert selv den dagen du legger vekk bøkene for godt. Håper du fremover kan blogge bare bittelitt mindre om eksamen. Jeg vil uansett fortsette å lese bloggen din, men med et håp om at den kan handle litt mindre om studier. 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. desember 2015 at 19:31

  Lise: hei Lise 🙂 det skjønner jeg veldig godt, men det er dessverre sånn det kommer til å være. Jeg lever ikke et liv for å blogge, jeg blogger om livet mitt. Hadde dette vært en moteblogg, matblogg eller treningsblogg hadde det vært noe annet ettersom man kan konstruere hverdagen man deler – men når man bare skriver en dagbok om livet sitt, blir det hverdagen som er bloggen. Håper du overlever et par eksamensperioder til! Klem

 • Reply Rakel 12. desember 2015 at 20:04

  Hei:)

  Ville bare si at jeg, i motsetning til alle andre virker det som, synes det er supert at du blogger om eksamenstiden. Jeg er midt i eksamenstiden selv og synes det hjelper at det ikke bare er meg, hehe. Innleggene dine får meg alltid i bedre humør! 🙂 Hvor har du kjøpt bringebær-tøymykner??

  Klem <3

 • Reply Amanda 12. desember 2015 at 20:19

  Hei! Jeg lurte bare på hvor sengegavlen din er fra? Har sikket etter den leenge, men aldri fått ut fingern å spurt😜

 • Reply Charlotte 12. desember 2015 at 20:19

  Liker faktisk å lese disse hverdagslige innleggene om eksamen jeg. Føler meg ikke så alene om å ville rive av meg håret til tider, og at det er tungt for flere enn meg. Dessuten skriver du morsomme tekster titt og ofte, og det er sååå gøy 😀 Det er ditt liv, din blogg – da blir det sånn som du ønsker det. Og liker man ikke det, da leser man feil blogg, rett og slett 😀

 • Reply Ida Wulff 13. desember 2015 at 00:28

  Rakel: fant på kiwi! <3 nam nam 😀

 • Reply Therese 13. desember 2015 at 02:19

  Hei! Jeg elsker også å lese eksamensinnleggene dine, og det eneste jeg blir trist over er at du har eksamenspauser på sikkert 1 time, mens mine godt kan vare i 7-8 timer, og det faktum at jeg har sett 8 sesonger med «How I Met Your Mother», i EKSAMENSPERIODEN… Hjelpes, godt det snart er juleferie, for noe er galt med meg!

 • Reply LisaLDN 13. desember 2015 at 10:04

  Hehe, er veldig typisk – kunne glatt ha gjort det same sjølv 😛

 • Reply Ida Wulff 13. desember 2015 at 11:34

  Therese: Hahaha, hender jeg går på den smellen jeg også dessverre!! <3

 • Reply Rakel 13. desember 2015 at 12:04

  Da må jeg en tur dit, tusen takk for svar!:D

 • Reply Kristina 13. desember 2015 at 14:26

  Hvilken type cheddarost er det? NAAM!

 • Reply Ida Wulff 13. desember 2015 at 17:22

  Kristina: aaner ikke, bare den der standard skivete hvor alle skivene er pakket inn i plast? 😀 hehe

 • Reply Malin 15. desember 2015 at 20:48

  Trener du en del for tiden, eller har det blitt satt på vent grunnet studier og eksamen?:)

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2015 at 14:23

  Malin: jeg trener, men ikke hver dag hvis det er det du mener med «en del» 🙂 Klem

 • Reply Nora 3. januar 2016 at 02:08

  Hei Ida! Nå fikk jeg meg en skikkelig god latter, fordi jeg sitter med den samme pysjtoppen på meg i skrivende øyeblikk, og oppdaget ikke teksten selv før jeg skulle ta den på meg hjemme. Haha

 • Leave a Reply