Hverdagsliv

MORNINGS LIKE THESE

13. desember 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ops, en busstur senere så havnet jeg i Tønsberg igjen! Frisøren min er i Tønsberg, og for å slippe å ta en rask tur retur, bestemte jeg meg for å ta to netter hjemme. Lese masse, spise masse og sove masse. Jeg har det bra, men jeg kjenner et sånt innmari ubehag i kroppen, og jeg vet at det er stress. Så prøver bare å kose meg og slappe av. Til og med en morgengretten sharpei som meg må trekke på smilebåndet når jeg blir servert en kopp kruttsterk kaffe, gul sol og blikkstille vann ved frokostbordet ♥OLYMPUS DIGITAL CAMERA Har ikke så mye mer å si enn det, men i dag kommer det et etterlengtet paraplyinnlegg. Haha, har samlet opp litt da vettu! Og ellers skal jeg bare lese (men det snakker vi ikke mer om), julegaveshoppe og bake litt med mamsen. 

Ønsker alle en finfin søndag 🙂 

17 Comments

 • Reply Sunniva 13. desember 2015 at 14:45

  Koselige bilder! 🙂

 • Reply Marlene 13. desember 2015 at 15:06

  Med eksamen i grammatikk i neste uke burde jeg sittet og lest i dag jeg også! Men selvfølgelig har leselampa mi tatt kvelden, og jeg bor på landet så det er litt tiltak å få tak i ny lyspære i dag.. Haff! Gleder meg til paraplyinnlegg 🙂

 • Reply Mona 13. desember 2015 at 15:07

  Haha, å du er så god å skriver så herlig 🙂 ( Det snakker vi ikke mere om;)) hehe) Takk, å en finfin søndag til deg også 🙂

 • Reply LH 13. desember 2015 at 15:30

  Så fin du er på håret nå 🙂 Tvitvi med siste eksamen, krysser fingrene for at det går strålende 🙂 Kos deg med bakingen! Jeg ligger med mensensmerter fra helvete, så blir en daff søndag for min del.

 • Reply Ingvild 13. desember 2015 at 16:23

  Haha, jeg må bare si, den nesen din er faktisk helt perfekt !! 🙂

 • Reply Ingrid 13. desember 2015 at 17:12

  Hvorfor skal du alltid presisere hvor «kruttsterk» kaffe du drikker?

 • Reply Ida Wulff 13. desember 2015 at 17:21

  Ingrid: fordi jeg syns det er veldig veldig veldig stas å drikke kruttsterk kaffe. HERREGUD, kvinne

 • Reply Ida Wulff 13. desember 2015 at 17:21

  LH: tusen takk <33 masse god bedrin, stakkar!

 • Reply Helene 13. desember 2015 at 17:39

  Hei Ida 🙂 Vil bare si at jeg er ekstremt glad for at du er student, og at du blogger om eksamensperioden. Når jeg selv må sitte dagen lang og lese blir jeg bare trist av å lese om bloggeres perfekte dager. Så i eksamensperioden leser jeg bare din blogg, og jeg setter stor pris på at du får satt ord på noe av frustrasjonen de fleste studenter kan kjenne seg igjen i på slutten av hvert semester!

 • Reply Trine 13. desember 2015 at 17:59

  Hei😃

  Hvilken frisør bruker du i Tønsberg?

 • Reply Karoline 13. desember 2015 at 18:06

  Hvordan holder du tennene dine så fine og hvite når du drikker så mye kaffe? Sliter litt med eksamens-gule tenner for tiden etter to mnd med latterlige mengder koffein, og er derfor på kaffe- og tannblekingsrehab for få hvite tenner igjen 🙁

 • Reply Heidi 13. desember 2015 at 21:35

  Herregud! Merker at det var nødvendig med en lesepause for å heller lese litt blogger nå. Jeg lad nemlig at du skulle «bake litt med mensen». Herregud, æsj! 😂

  Men sånn ellers; TAKK for den deilige bloggen din! Pusterom i hverdagen altså.

 • Reply Hanne 14. desember 2015 at 00:32

  For en nydelig blå cardigan! Hvor er den fra? Lykke til med eksamen 🙂

 • Reply Anonym 14. desember 2015 at 09:52

  åå, virker fantastisk å bo med slik utsikt!

 • Reply Annes S 15. desember 2015 at 12:45

  For en nydelig utsikt! 🙂

 • Reply Anne 16. desember 2015 at 13:59

  Hei:) Hvordan foundation bruker du på vinteren? 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2015 at 14:21

  Anne: jeg har ingen fast foundation, akkurat nå tester jeg armani sin designer lift 🙂

 • Leave a Reply