Hverdagsliv

UNDER MY UMBRELLA

14. desember 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Paraplyene mine blir bare tammere og tammere føler jeg! Men det er jo grenser for hvor mange skikkelig forferdelige ting man kan irritere seg over, noen ganger koker det bare ned til det helt hverdagslige. Dessuten får man vel mindre tid til å irritere seg når man har det så himla travelt. Jeg tror det er sunt? Haha. Uansett, så har jeg skrapet sammen en liten gjeng med utslåtte paraplyer de siste ukene, here we go: 

Folk som skal inn. Altså, folk som står utenfor leiligheten din og vil bli med på lasset når du låser opp og skal inn. Eller folk som står utenfor og hopper innenfor når du selv går ut. Er det bare jeg som blir ekstremt hissig av det? Jeg får lyst til å kreve en forklaring, få personen til å vise fram egen nøkkel. Det kan jo være en innbruddstyv eller en som skal inn og banke exen sin. Og det vil jeg ikke gjøre meg medskyldig i. Men naive, smilende og hyggelige som vi skal være, sier jeg ikke et pip. Bare lar det gå. 

♦ Folk som promper på trening. Jeg orker ikke en gang. Har du vondt i magen, så bli hjemme og promp ferdig. For det første er det sykt hardt å trene samtidig som man holder pusten, for det andre er jeg livredd for at folk skal tro det er meg. 

♦ Pensum på 30 sekunder. Når du møter opp i eksamenslokalet, og skal sitte i noen minutter og puste, forberede deg mentalt liksom. Og så begynner folk å prate sammen om pensum, lære hverandre fremmedord og rase gjennom stoffet på 30 sekunder. For det første så lærer du ingenting de siste 30 sekundene før eksamen. For det andre så forstyrrer du folk som sitter konsentrert og prøver å ikke la seg vippe av pinnen av stress. Stort smil og tommel opp for at alle som trenger en siste gjennomgang gjør det før de entrer eksamenslokalet! Der inne er det liksom for seint 🙂 

♦ Konkurransetagging. Altså. På Instagram er det en haug av folk jeg ikke kjenner som tagger meg i sånne «tagg 3 venner og vinn hundre år med kosttilskudd». Har ikke noe annet å si om det, enn at det er noe irriterende. Tagg dine faktiske venner. ♦ Kylie Jenner på Snapchat. Jeg har en sånn tvangstanke om at jeg  åpne alle My Stories. Bare synd jeg er så himla lei av å se Kylie sitte i en bil og mime til en sang mens hun gnir fingrene mot de oversminka leppene sine. 

♦ Å se film. I utgangspunktet er jeg et seriemenneske. Og film er grunnen til det. I det siste har jeg sett en del filmer, for å forsikre meg om at jeg ikke skal bli sittende og glo i mange timer, midt i eksamensperioden. Men åh, FILM! Hvorfor slutter du. Jeg føler meg snytt, for at du ikke varer i mange timer og for at du tar fra meg muligheten til å følge resten av livet til de som er med i filmen. Alle gode filmer burde vært en serie. I går så jeg The Help. Tror det er min nye yndlingsfilm. Lag serie av den, please. 

♦ Laken. Jeg er over gjennomsnittet ivrig når det kommer til å bytte til rent sengetøy. Bare så synd at det verste jeg vet er å legge på nytt. Det er alltid så vanskelig. Her om dagen innså jeg at jeg ALDRI har greid å legge lakenet riktig vei på første forsøk – sånn ever. Til og med ikke når jeg tenker at nå skal jeg legge det motsatt vei av det jeg egentlig hadde tenkt, for da blir det sikkert riktig. Jeg starter alltid med å prøve å brette kortsiden av lakenet over langsiden av senga. Uansett. 

♦ Å våkne hjemme hos mor og far. Hele livet har jeg syntes at det er grusomt å våkne, jeg syns det gjør fysisk vondt. Hehe, ikke den største morgenfuglen akkurat. Å være hjemme og våkne i samme hus som pappa gjør det hele enda vondere. Han hører på noe som heter «Black Music Radio» drithøyt, snakker drithøyt og skal alltid mase om at alle må komme seg til frokostbordet for å se den fine omeletten han har laget. Og der gikk prisen for årets verste person til meg! OLYMPUS DIGITAL CAMERA Men ellers går alt helt strålende, altså 😀 Har du en paraply du har lyst til å dele med meg? Det er godt å få ut sånne småting altså, jeg lover!

102 Comments

 • Reply Anonym 14. desember 2015 at 11:26

  Elsker disse innleggene! Følger ikke Kylie Jenner på snap, men bare jenta irriterer meg uansett. «Jeg er for ung til å gå med så mye sminke» Ja, så slutt?!

  Det som irriterer meg mest for tiden er folk som snakker på bussen klokken 07.20 på morningen. Har en 6 åring på samme buss som meg, og skravla går i ett. Jeg er så heldig at han også er på bussen på vei hjem, og skravla går like fint da også. Er det mulig å ha sååå mye på hjertet? Han snakker ikke norsk, så jeg vet jo ikke hva han sier heller.

 • Reply Hanne 14. desember 2015 at 11:53

  Du vet det finnes med mennesker med kronisk mageplager og sykdommer? Som ikke kan være hjemme til de har «prompet ferdig». Kanskje noe å tenke på neste gang du synes det er DEG det er synd på.

 • Reply Cathrine 14. desember 2015 at 12:03

  Hahaha, jeg elsker paraplyene dine. Kjenner meg igjen i det meste, men her var det Snapchat og Kylie som traff mest! Hver gang jeg lider meg gjennom storyen hennes tenker jeg at «nå MÅ du fjerne henne!», men så gidder jeg aldri. Livets utfordringer altså 🙂

 • Reply Anonym 14. desember 2015 at 12:11

  Paraply 1.

  Når folk går på kjøpesenter i sneglefart og bare stopper midt i veien uten å se seg for om det er andre rundt seg.

  Paraply 2.

  Var på Kurt Nilsens julekonsert, fikk selvfølgelig ei tonedøv kjerring bak meg som på liv og død måtte synge med på alle sanger! Noe så irriterans! har faktisk betalt for å nyte konserten hans og for å få julestemning ikke for å høre på ei tonedøv kjerring som ikke har antenner nok til å skjønne at det ikke er hu vi vil høre på.

 • Reply Lina 14. desember 2015 at 12:37

  En ting som irriterer meg grenseløst er folk uten handikappbevis som parkerer på handikapparkering. Tror jeg må begynne å ha penn og papir i bilen slik at jeg kan legge en notat med det de fortjener å høre!

  Så utrolig bra du ser ut forresten! Er det noen spesielle sminkeprodukter du bruker som gir en så bra ansiktsglød?

 • Reply Emilie Eriksen 14. desember 2015 at 12:37

  Haha, kjenner meg så godt igjen i det med lakenet. Noe av det kjedeligste jeg vet om er å skifte sengetøy, men er så fantastisk når jeg først har gjort det. Hehe..

 • Reply marthe 14. desember 2015 at 12:42

  Jeg bruker å holde hjørnene i lakenet og strekke ut armene for å «måle» hvilken side av lakenet som er lengst og kortest 🙂 da slipper jeg å legge på feil 😉

 • Reply Anonym 14. desember 2015 at 12:55

  Folk i kommentarfelter. Prøver å holde meg unna å se på alt det evneveike som spres der, men av og til blir jeg sittende å lese alt av kommentarer. Det finnes så mye oppkast i kommentarfelter

 • Reply Nina 14. desember 2015 at 13:31

  Enkelte mennesker på treningsstudio.. De som gjerne bruker alle apparatene og svetter så man skulle tro det var Niagara Falls.

  Altså, helt greit at man svetter på trening – det er jo det man skal?

  Men for GUDS skyld tørk/vask av etter seg! Hvem vil vel bade i andres svette?! Nei, fysj!

 • Reply Anki 14. desember 2015 at 14:02

  Har du tenkt over at enkelte mennesker med vondt i magen kan ha en kronisk tarmsykdom? Skal vi bli hjemme fra trening også, fordi du syns det sykt hardt å trene mens man holder pusten?? Det er sykt hardt å trene for oss med en kronisk tarmsykdom fordi vi prøver HARDT å IKKE å prompe under trening.

 • Reply L 14. desember 2015 at 14:02

  Min paraply:

  Naboer som pusser opp og banker med hammeren i veggen dag inn og dag ut, grr!

  Etter siste eksamen var jeg klar for å våkne opp av meg selv, ikke av dunking og hamring..

 • Reply L 14. desember 2015 at 14:04

  Den der laken greia har jeg også. Like irriterende hver gang. Har tenkt akkurat samme tanken flere ganger…Ja, nå snur jeg det andre veien… men NEIDA!

 • Reply Tale 14. desember 2015 at 14:15

  Folk som plukker opp hundedritten for så å slenge den sorte posen med bæsj på bakken. Miljøsvin.

 • Reply Thea 14. desember 2015 at 14:29

  Haha fy fader, punkt nr. 2 skjedde på trening i dag! Holdt på å brekke meg, og det stod mellom 3 skyldige som stod rundt meg, men tenker jo selvfølgelig at de tror det er meg! For et stress

 • Reply Even Beinlaus 14. desember 2015 at 14:31

  Slike som sutrer og klager over den lille sneen som kommer, om den kommer i det hele tatt, forlanger at den skal komme ferdig måket. Det finnes mange land hvor sneen kommer ferdig måket. Enkelte av dem er sikkert flotte å bo og jobbe i også. Jeg liker sne, jeg vil helst ha mye av den. Den gir meg mange måneder uten mygg, fluer og veps. Den gir meg mange måneder der jeg slipper at svetten står bare jeg leer på et øyelokk. Er det kaldt, så kle på deg varme klær. Det er jo begrensninger for hvor mange klesplagg man kan ta av seg når det er for varmt. Når man står der i nettoen, og det fortsatt er for varmt, hva gjør man da?

 • Reply Thor 14. desember 2015 at 14:53

  Hehe, fikk meg til å smile denne. Spesielt den siste der. Og husk den som fisen først er var, den er fisens sanne far (eller mor) ;D.

 • Reply Anonym 14. desember 2015 at 14:54

  Det finnes mennesker som er syke kronisk òg må trene for å holde seg friske…. Så mens du bruker tid på å irritere deg over dette. Bruker jeg bl.a tid ut òg inn av sykehus, på å ta medisiner òg på å håpe at det blir bedre neste år. Så kanskje det ikke er så ille allikevel…..

 • Reply Daniel Miller 14. desember 2015 at 14:57

  Så fine bilder av deg 🙂

 • Reply Nathalie 14. desember 2015 at 15:02

  Haha!! AMEN til eksamenspensumpå3sekunder-paraplyen! Har eksamen i morgen, så kjente den paraplyen langt opp i hjertet 😎

  Du er så fin!

 • Reply Emilie 14. desember 2015 at 15:02

  Hvor er cardiganen og toppen fra? 🙂

 • Reply Anonym 14. desember 2015 at 15:28

  Jeg har litt for mange paraplyer akkurat nå mens jeg sitter her med eksamen.

  1. Å bli tatt for å være slutty når du selv har ligget med 6 og han du holder på med har ligget med 28, likevel er det du som blir samtaleemnet. WTF

  2. Mennesker som bruker HELE fortauet slik at du faktisk må gå ut på veien fordi de ikke gir plass til at du kan gå forbi. idioter

  3. Mennesker som legger ut i det vide og brede om dyrene sine. Gjerne 237 sekunder snapstory av hunden deres mens du hører i bakgrunnen «FIIIIDOOO, ER DU SÅ FIIIN DU DAAAAA!!!» who the fuck cares. sletter alle som legger ut sånt fra nå av

  sånn det var alt jeg hadde tid til, nå må jeg gjøre eksamen igjen

 • Reply Thea 14. desember 2015 at 15:53

  Disse innleggene er så festlige 🙂 Spesielt enig i pensum på 30 sekunder, Kylie Jenner og lakenet 🙂 Takk for oppmuntringen!

 • Reply Thea 14. desember 2015 at 16:42

  Kunne ikke vært mer enig i Kylie Jenner sin snapchat. Hvorfor er hun størst på snapchat og hvorfor snapper hun når hun kjører. Så. sykt. irriterende.

  Noe av det jeg synes er mest irriterende er mennesker som kommer med stikk. De gir deg et slags kompliment, som egentlig er slemt ment. Som for eksempel «Du er vågal som velger rød kjole» eller «Du har samme figur som -navn på en rund dame som begge kjenner-«. Men de sier det på en «hyggelig» måte, slik at man ikke kan vær så frekk man ønsker tilbake. Heldigivs omgås jeg ikke slike mennesker ofte, men kommentarene sitter som klistret på hjernen.

 • Reply Nora 14. desember 2015 at 16:43

  Omg jeg kjenner meg igjen i det å snakke om pensum rett før eksamen. Det er noe av det værste jeg vet og jeg blir kjempe stressa av folk som prater om ting du selv kanskje ikke har lest på, så blir man så usikker og enda mer stressa. Seriøst folkens slutt med det!!!

 • Reply Maria 14. desember 2015 at 16:53

  Jeg synes at du klager over alt fortiden! Alt kan ikke være som du vil, vet du;)

 • Reply Caroline Simonsen 14. desember 2015 at 16:56

  Morsomt!

  Du må lese boken «The Help», eller «Barnepiken» på norsk. Den er så fin,

  og filmen rettferdigjør ikke boken desverre! Så hvis du syntes den var bra,

  har du bare en ting å gjøre 🙂

 • Reply Togjenta 14. desember 2015 at 17:03

  For nesten lyst til å føye på et punkt. Personer som aldri har opplevd noe skikkelig fælt, så de lager teite lister over ting som ikke betyr noe. Klage over ting som ikke er noe å klage over.

  Tenk om du var den personen med kronisk små mageproblemer? Hva om det var du som var over 110% over din stresskapasitet på eksamen? Og korfor bry seg om at en film er for kort eller om du trenger trening i å re opp senga?

 • Reply Christina 14. desember 2015 at 17:18

  Så bra, haha.. Er så enig med det 1 og 5. Innbruddstyv eller voldtekstmann :p lol.. meg og mine tvangstanker.. Også er jg meget lei Kylie… 😉

 • Reply Christina 14. desember 2015 at 18:01

  Paraplyen: Kylie Jenner på Snapchat

  Vel, du er ikke den eneste. Kanskje på tide å stryke vedkommende av lista?

 • Reply lisa 14. desember 2015 at 18:03

  hhah den med kyle jenner…jeg er så enig!! Jeg har også sånn at jeg MÅ åpne alle mystories, og hun irriterer vettet av meg med den der fingerberøringen av leppene i bilen hahah

 • Reply Anonym 14. desember 2015 at 18:04

  HATER FOLK SOM SITTER PÅ BUSSEN NÅR EN ELDRE DAME ELLER HERRE KOMMER INN OG KLARER SÅ VIDT Å STÅ. DETTE IRRITERERER MEG LIKE MYE SOM DE SOM SKRIVER ALT I CAPS LOOK.

 • Reply Kjersti 14. desember 2015 at 18:17

  Folk på lesesalen/biblioteket som sier «gidder du å se etter tingene mine litt» og blir borte en time. Hallo, jeg må på do, men har påtatt meg ansvaret å se etter tingene dine. Enn hvis du kommer tilbake akkurat når jeg ef på do!

 • Reply Camilla Albertine 14. desember 2015 at 18:44

  Helt enig i Kylie Jenner på Snapchat! Men så er jeg så nyskjerrig at jeg klarer ikke å slette henne heller…

 • Reply LH 14. desember 2015 at 18:47

  Du, dette med lakenet, her er et tips: Ikke klipp av vaskelappen! Har aldri vært borti et laken som IKKE har lappen festet på kortsiden/i hjørnet av kortsiden. 🙂

 • Reply Christina 14. desember 2015 at 19:01

  Hei:-) Jeg er så enig med deg angående folk som går gjennom pensum inne i eksamenslokalet. Irriterte meg veldig over det da jeg hadde eksamen for et par uker siden. Jeg ville sitte og ta det med ro og stresse ned før eksamen startet, men så sitter tre stykker og snakker om pensum, hva de må huske osv. Jeg ble bare mer stresset av å høre på dem. Gjør dere ferdig med lesinga FØR dere går inn i rommet, ja.

 • Reply Anna 14. desember 2015 at 19:06

  Hei! Blir vinneren av iphone-konkurransen publisert her på bloggen? 🙂

 • Reply Anonym 14. desember 2015 at 19:07

  – folk som klager over den ene jævla kvisa som de får en gang i året

  – folk som sier «nei, jeg kan heller ingenting» før eksamen, men allikevel kommer ut etterpå og skryter over at de har skrevet dobbelt så mye som resten

  – folk som har tid til å kose seg, når jeg må sitte begravd i eksamensnotater

  – folk som må kommentere at pepsi max er usunt, fordi det gir kreft og dreper hjerneceller blablabla

 • Reply Oda 14. desember 2015 at 19:34

  Den cardiganen var nydelig 🙂 Hvor er den fra?

 • Reply Noen 14. desember 2015 at 19:49

  Jeg har en paraply jeg kan dele med deg når det regner:)

 • Reply Cathrine 14. desember 2015 at 20:15

  KylieJenner ja… tror det er på tide at jeg fjerner henne fra snap!

 • Reply Siri 14. desember 2015 at 20:54

  Er såå enig den med Kylie, har så lyst til å slette hun.. men samtidig gøy å se om det kommer noe annet istedet haha

 • Reply Emilie 14. desember 2015 at 21:43

  Åh gud, kjenner meg så sykt igjen i den med pensum på 30 sek!! Sykt irriterende når man er godt forberedt og prøver å ta det med ro og ikke stresse, og så skal andre som begynte å lese to dager før ødelegge…Hater hele den stemningen rett før prøver. Mye bedre når man bare snakker om noe annet 🙂

  Ellers har jeg en paraply fra i dag, fyren som satt ved siden av meg på lesesalen pustet så latterlig tungt og høyt! Faktisk helt utrolig at man kan lage så mye lyd ved å bare eksistere. Holdt på å be han om å slutte å puste. Eksamensperiode <3

 • Reply Ida Wulff 14. desember 2015 at 21:47

  Anna: vinnere av Startshop-premier blir annonsert i neste Startshop-innlegg, men vinneren er kontaktet på mail 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 14. desember 2015 at 21:50

  Emilie: merke vet jeg dessverre ikke, men vet at mamma har kjøpt den på Seven i Tønsberg 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. desember 2015 at 21:52

  Anki: først og fremst; dette er skrevet med humor. Jeg kan ikke ta hensyn til alle sykdommer og diagnoser som finnes når jeg skriver. Selvfølgelig mener jeg ikke at de med tarmsykdommer skal la være å dra på trening. Men jeg mener at alle som har _mulighet_ til det, bør gå på do eller ut av «klynga» hvis de absolutt må prompe.

 • Reply Ida Wulff 14. desember 2015 at 21:53

  Lina: nei, det er virkelig ikke bra når folk gjør det! Uff…
  Takk, så hyggelig! Akkurat nå prøver jeg meg på Armani sin foundation «designer lift» i fargen 5. Syns den gir ganske fin glød 🙂

 • Reply Marion 14. desember 2015 at 21:56

  Haha 🙂

  Paraply: blogglesere som må kommentere at du klager, haha! Da er man jo den største klageren selv da!

 • Reply Anonym 14. desember 2015 at 22:06

  så slett Kylie på snapp, hvis hun plager deg så mye….

 • Reply Marie 14. desember 2015 at 22:14

  Hei! Etter jeg så den lilla genseren din i videoen om uvanen din med smoothies osv, har jeg vært på vill jakt etter den! Var den fra Second Female? Har prøvd å lete over alt føler jeg, uten hell… Er den fra i år?:) PS: bloggen din er helt konge! Leser ofte, og du skuffer aldri!

 • Reply Anonym 14. desember 2015 at 22:24

  Få deg en 2×2 seng, så er det ikke så farlig med lakenet lengre 🙂

 • Reply Anonym 14. desember 2015 at 22:46

  Ida, jeg elsker bloggen din!! Wow. Kommenterer ikke innleggene dine ofte, men er en fast leser og jeg nærmest GLEDER meg til å lese hver gang du poster noe nytt. Høres sykt rart ut men selv når du skriver om de mørke, trise eksamensperiodene så er det like spennende. Stå på!

 • Reply Benedikte 15. desember 2015 at 00:06

  Skrivefeil! Jeg er sykelig opptatt av skrivefeil og _må_ rette på andre, forutsatt at de regnes som en av de «nære». For eksempel sender jeg ofte pappas email tilbake til ham korrekturlest før jeg svarer. I know, it´s a problem!

 • Reply Anonym 15. desember 2015 at 00:50

  Folk som kommentere om kroniske sykdommer og ikke klarer å ta ting med en klype salt, er det rart det er krig i verden……. Le eller dropp å les bloggen, gaaaad! Tror noen av de som kommentere trenger en paraply mitt i tryne #blirsåirritert

 • Reply Anonym 15. desember 2015 at 01:14

  Haha! elsker de her innleggan! enig i kylie jenner paraplyen, følge ikke ho på snap men ho e jo ca akkurat det samme på insta kan jeg tenke meg.

  Veldig enig i eksamenspensum på 30 sekunder. Sist jeg hadde eksamen endte jeg opp med å bli så stressa at jeg prøvde å pugge på 30 sekunder sjøl. Møt hverandre for en kaffe og snakk ferdig om pensum før dokker kommer til eksamneslokalet!

  Har noen paraplyer sjøl.

  1. Å bli syk før eksamen, for så å gå glipp av eksamen. ikke en med to. FML

  2. Vaktmesteren min. Hallo jeg har ikke lyst å snakke med deg i ti min om været. Gidder ikke det så jeg unngår vaktmesteren. Haha

  3. Folk som ikke flytter seg når de ser at du har det travelt. Eller folk som går fem stk i bredden og ikke kan flytte seg litt engang for folk som kommer i møte. Eller unger som løper på meg, og begynner å gråte. Akkurat som det e min skyld at dem e totalt skjeløyd og ikke kan se seg for.

  4. Folk som ska være så jævla overdrevent sunn og som absolutt skal fortelle alle kor sunn dem e. OK takk fikk ikke dårlig samvittighet for den sjokoladen jeg tok meg nu pga eksamensdepresjon.

  5. Folk som sier de ikke har smakt på alkohol på lenge fordi de ikke vil ødelegge søndagen sin. Ok drikk på fredag, problem solved. Neida men det at de ikke har smakt alkohol på tre mnd, vil det si at de kun drikke for å bli full? eller blir søndagen ødelagt etter et glass vin eller en øl? koffår må man skrive på facebook at man ikke drikker?Vær edru og hold kjeft, vil ikke høre om folk som drikker eller ikke drikker.

  kunne sikkert hatt enda flere punkter, men må fortsette med eksamen haha! Lykke til med resten av eksamensperioden 🙂

 • Reply Synne 15. desember 2015 at 01:17

  Kjenner meg så godt igjen ang Kylie Jenner. Selv om jeg elsker den familien, måtte jeg rett og slett slette henne fra snap for hun irriterte meg for mye:P(Lider av det samme som deg, MÅ åpne alle snaps!)

 • Reply Martina 15. desember 2015 at 01:49

  Folk som tar seg nær av ting og ikke klarer å se humoren i det(!!)

  Prump på trening er nesten som prump på fly, spesielt hvis du er i en sal-time med på colluseum med 60 andre og ikke kan flytte deg!

  #2, mennesker på biblioteket som syntes eksamen er gøy, ler, synger og generelt er kvalme.

 • Reply Harikkedunoemed 15. desember 2015 at 04:29

  Herrigud. Er det dette verden har blitt til.. Meget intelligent innlegg må jeg si. Du driter deg selv ut på media, good job!

  Ingen utenom de hjerneløse følgerne dine tar det du skriver seriøst. Har du tenkt over det at å prompe er «sunt»? Spiser du sunn mat, så promper du. Sånn er kroppen skapt.

  Derimot hvis du spiser mye usunt, så ender du nok sjeldent opp med å prompe, noe som sier meg at du egentlig ikke har så mye å gjøre på et treningssenter (utenom det å poste selfies forran speilet og late som du faktisk trener).

  Hold deg til sminke og klesplagg kjerring.

 • Reply Astrid 15. desember 2015 at 09:12

  Nyskjerrige folk (les: familie) som stikker det nykjerrige trynet sitt oppi ALT. Den verste er

  «Hva laaager du», når du står og lager mat til DEG SELV (og ingen andre), og de virker interessert i hva jeg lager sånn at de også skal få smake. Jævla gjennomskuelig.

 • Reply Anne 15. desember 2015 at 09:37

  Paraply 1: Folk som snakker høyt eller spiser burger/pizza på buss/trikk når du faster og holder på å sulte i hjel..Setter meg fort et annet sted da.

  Paraply 2: Jeg jobber i butikk og det er så irriterende når kundene forlanger at du pakker inn 5-6 gaver for de til tross for at det er kø bak de og du er alene i butikken..Ikke får man noe takk heller!

  Paraply 3: Venner som har null forståelse for eksamens-stress og at du ikke har tid til å være sosial uka før eksamen!

  Paraply 4: Eldre på bussen som nekter å ta i mot tilbudet om sitteplass til tross for at de har bikka 70..

 • Reply Erik 15. desember 2015 at 10:25

  Fatter’n pleide å irritere meg med høy, klassisk musikk om morningen.

  Nå er’n død av kreft.

  Hadde gitt mye for å bli vekket av det igjen.

 • Reply Kamilla Haaland 15. desember 2015 at 11:02

  Endelig et nytt paraplyinnlegg! Digger disse! 🙂

 • Reply Helene Viktoria 15. desember 2015 at 11:59

  1. Noe som irriterer meg grenseløst er eldre mennesker som forventer at du skal reise deg for de på buss osv. For det første så hadde jeg gjerne reist meg for de, men jeg vil gjøre det av egen vilje og vennlighet. Ikke stirr på meg som om jeg er en landsforæder. For det andre så vet de ingenting om min helse. Sannsynligheten for at du er mindre sliten enn meg er ganske stor. haha!

  2. Folk som ikke pusser tenner om morningen og kommer på jobb/skole og lukter søppelfylling blandet med kaffeånde. Brekker meg. Dette er selvfølgelig også de samme menneskene som ikke eier intimsone.

 • Reply Sara S 15. desember 2015 at 12:14

  Min paraply:

  Jeg er den typen som sjeldent er på kjøpesenter, nettopp fordi hver gang jeg er der, så lander jeg bak noen som går ekstreeeemt sakte. Og når jeg prøver å gå forbi, så går den personen den veien, eller så kommer det andre mennesker som skal i motsatt retning.

  Jeg takler ikke kjøpesentere…

 • Reply Anne S 15. desember 2015 at 12:43

  Haha, skikkelig gøy innlegg! Og er forøvrig SÅ enig i punkt nr.1. Skikkelig irriterende.

 • Reply Elisabeth 15. desember 2015 at 14:02

  Jeg jobber i butikk som også er søndagsåpen, så har ganske mange butikkrelaterte paraplyer:

  – Folk som forventer at jeg skal hente ting fra hovedbutikken til de.. De må ha misforstått konseptet med søndagsbutikk, jeg er ikke deres personlige handler, og har heller ikke tid til å løpe rundt som en galning for at de skal få riktig kakao og de små marshmellowsene i.

  – De som snakker på telefonen mens de er i kassa… Ærlig talt, det gjør jobben min som er relativt enkel ganske mye vanskeligere..

  – De som stjeler poser.. Ærlig talt, det koster 1 krone for en pose, og hvis du ikke vil betale det så ta med egen. Vi ser forskjell på de som faktisk glemmer det, og de som later som.

  – De som ser ned på deg fordi du sitter i kassa på vanlig butikk. Nei, dette er ikke det jeg skal gjøre resten av livet, jeg er student som trenger ekstra oenger. Og om jeg så skulle ha jobbet i butikk resten av livet så betyr ikke det at jeg ikke er nødvendig. Hvem ellers skulle du handlet mat av?

  – Folk generelt. Folk suger.

 • Reply Nils Haugen 15. desember 2015 at 14:15

  Det dannes cirka 2,5 ltr tarmgass i kroppen pr dygn så detta är direkt idiotiskt, tarmgassen skal jo ut ellers så kommer folk till å ligne sperrebalonger. Hvor dum er det lov til å bli?

 • Reply Marie 15. desember 2015 at 14:21

  Hvor har du kjøpt den cardiganen? Den var så fin! 🙂

 • Reply Heidi 15. desember 2015 at 15:53

  Gutter som skræver så voldsomt mye på kollektivtransport, at du sitter helt sammenklemt på ditt sete, fordi vedkommende har så blue balls at han ikke kan sitte med beina nogenlunde samlet og holde seg på sin side av setet.

 • Reply Else Mari 15. desember 2015 at 17:36

  Morsom lesing! Man skjønner jo at det er småting du klager over her, og ikke verdens problemer. Lov å gjøre litt gøy ut av ting! 🙂 (myntet til de som tar det blod seriøst..)

  Men fra det ene over til det andre, jeg har bestilt selvbruning fra Vita liberata, phenomenal mousse. Jeg lurte på hvordan den er mtp. trening osv? Og om man kan bruke den i ansiktet (mulig blande den med ansiktskrem)? Eller må man ha den som er beregnet for ansikt? Hadde vært kjekt med svar før jeg begår noen store tabber før julebord, hehe.

  Klem!

 • Reply Ida Wulff 15. desember 2015 at 17:47

  Elisabeth: helt enig med deg!! blir helt forskrekket når jeg ser hvordan «medkunder» oppfører seg. Det eneste jeg er skyldig i er å få noen til å gå og hente noe som manglet. Men ååå, jeg ønsker meg store søndagsåpne butikker, hehe 🙂 klem

 • Reply LH 15. desember 2015 at 18:28

  Elisabeth: Dette med å «stjele» poser, altså det er DIN jobb og spørre om jeg vil ha pose, spør du ikke om jeg vil ha pose, kan du vedde på at jeg ber om å få pose, etter jeg har betalt. De aller fleste poser er dessuten stor reklame, da de har logo på posen. Så jeg «stjeler» poser, med god samvittighet, så lenge den bak kassa ikke gjør jobben sin. 🙂

 • Reply Bergenser 15. desember 2015 at 19:31

  Nå er jeg fullt klar over at paraplyen er i høyeste grad metaforisk, men siden jeg er mye bedre på mer fysiske greier: test ut stormparaplyen fra enklere liv. Kanskje den er mindre slapp enn de andre 😉

 • Reply Kristine 15. desember 2015 at 23:24

  1. Folk som leter land og strand rundt etter blogginnlegg å bli krenket av, for så å kjefte på den som har skrevet det som de føler seg krenket for når det er 100% tydelig at det ikke var ment som krenk!

  2. Folk som kjører forbi heeeeeeele køen i avkjøringsfila for så å HIVE seg inn i en ALT for liten luke, tvinge bilen bak (meg) til å bråbremse og lage kø og helsikes farlige trafikksituasjoner! Stå i kø, din forbanna kødd. Sånn er livet!

  3. Voksne mennesker på kontoret som ikke klarer å sette skitten oppvask INN i oppvaskmaskinen, men i vasken (20cm unna…)

 • Reply Charlie 16. desember 2015 at 10:26

  Hahaha, åh, elsker paraplyene dine!! =D

  Og jeg er så enig i Kylie Jenner – nå tok jeg faktisk steget og slettet henne… orker ikke se henne ta på leppene sine og mime til musikk mens hun kjører bil mer… =P

  Mine paraplyer for tiden er

  1. Folk som har enormt god tid på kjøpesentre og går og slentrer sakte foran deg når du har det travelt!

  spesielt når du går i en litt trang gang, hvor det ikke er plass til så mange i bredden og de to litt eldre damene som går foran deg, slentrer i saaaakte tempo litt sånn i sikk sakk sånn at du ikke kommer forbi når du har det travelt og skal rekke jobben….

  2. Når noen spør om jeg kan pakke sminke kittet mitt og komme og sminke de til tilstelninger, så spør de om pris og forteller i samme slengen at DE trenger at det blir en snill pris… Jeg foreslår en så snill pris det går an uten at jeg skal gå i minus, og de syns det er for dyrt!!

  Lett å glemme at jeg har sykt mye for og etter arbeid med å bl.a. rengjøre koster og produkter etter hvert oppdrag..

  3. Når du handler varer på dagligvaren for en million og personen i kassa spør om du skal ha pose- «jatakk» og så får du EN pose… trenger minst fem liksom!

  Føles sykt godt å få ut de paraplyene faktisk, haha! Ha en flott dag videre Ida! =D <3

 • Reply Anonym 16. desember 2015 at 11:04

  Elisabeth: «folk generelt. folk suger.» Helt enig, med hvorfor i all verden jobber du i et service yrke om du mener dette? Det blir for dumt.

 • Reply Elisabeth Holm 16. desember 2015 at 12:50

  Hahaha… Utrolig morsomt å lese. Samtidig som jeg vet hvor irriterende alle disse irriterende tingene er! Så egentlig er det jo virkelig ikke noe å le av i det hele tatt… Jeg har en god del paraplyer! Men om jeg tør å dele de enda, gjenstår å se…. Hehe… Jeg er redd folk vil tro jeg er gal….. 😛 God jul, Ida! 🙂

 • Reply annelicharlott 16. desember 2015 at 12:52

  Hahahaha! Ja, helt utrolig at noen fortsatt følger Kylie på snap. Er så møk kjedelig

 • Reply Susanne 16. desember 2015 at 13:49

  Min paraply er folk som alltid må dra på med en kommentar fordi man burde tenkt på «de fattige» «de syke» «de som ikke har det like bra» «barna i Afrika» eller «de med tarmsykdommer» når noen irriterer seg over noe. Promping er plagsomt. Jeg unngår bevisst et par av byens dansegulv fordi folk blir så jævlig ledige i fisringen når det kommer på litt høy musikk, HVA er greia med det?? Tviler på at alle de har tarmsykdommer…

  Du ser fresh ut forresten 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2015 at 14:22

  Susanne: hehe, HELT enig med deg 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2015 at 14:23

  Kristine: hehe, ja takk til nr 1!

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2015 at 14:24

  Erik: Så leit 🙁 det skjønner jeg!

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2015 at 14:26

  Harikkedunoemed: wow, tipper du røyker 100 petterøes om dagen som du har rulla sjæl.

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2015 at 14:27

  Anonym: så hyggelig å høre!! klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2015 at 14:27

  Anonym: smart! 😀

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2015 at 14:28

  Marie: den er dessverre ikke fra i år! 🙁 kjøpte den på vareprøvesalg for en god stund siden. men du, sjekk Arnie Says på Tatler i Bogstadveien? De pleier å ha samme type genser, kanskje du er heldig og finner en i den fargen 😀

 • Reply Mari 16. desember 2015 at 15:26

  Folk som ikke blinker seg ut av rundkjøringer!!

 • Reply Ingri 16. desember 2015 at 16:27

  Min største paraply er folk som røyker rett før de går inn på bussen… Dårlig nok luft på bussen fra før om jeg ikke må bli passiv røyker i tillegg!

 • Reply Helle 16. desember 2015 at 16:51

  Paraply: Espen Hilton på snap!

 • Reply Marte 16. desember 2015 at 21:02

  Min paraply går til de som jobber i dagligvare som hisser seg opp og klager over kundenes oppførsel. I samtlige av disse innleggene dine høljer det med paraplyer fra medarbeidere i dagligvare. Nå har jeg selv begynt å jobbe i en slik, og det kunne ikke brydd meg mindre om feks. noen tar en pose ekstra eller ti. For det første preger det ikke min økonomi, for det andre har de valgt å legge handleturen sin hos nettopp oss (så vi får igjen så mye mer enn vi taper på den ene krona), og for det tredje går de rundt som levende reklame med posen i hånda. Og generelt utover poseproblematikken så får jeg betalt for å sitte bak en skjerm og et rullebånd å være blid – det er en rolle jeg har, det er ikke MEG. Så det er ikke MEG personlig folk ikke gidder å si hei til, det er hun de ikke kjenner i kassa de dropper å hilse på i farta den ene travle dagen. Det går såå fint. Selvfølgelig hender det at jeg blir stresset der og da av at det blir kluss når noen ikke har lagt på «neste kunde»-brikke slik at jeg slår feil varer sammen osv, men det er ikke slik at det er det siste jeg tenker på før jeg sovner, akkurat. Hvis kunder er så utrolig plagsomme, så kan man rett og slett ikke jobbe i butikk.

 • Reply L 16. desember 2015 at 21:41

  Folk som sier » Det kommer til å gå såååå dritt på eksamen» og så ender de opp med en A og skryter det til alle på FB etterpå.

 • Reply Anonym 17. desember 2015 at 01:39

  Jeg er desverre en av dem som plutselig promper i offentligheten. På ugunstige steder som trenigssenter, tog osv. MEN, jeg kan virkelig ikke noe for det!!! Prompen bare kommer brått, og jeg får ikke stoppet den! Prøver mitt beste, og kan ikke noe for at det skjer… Det er dritt. (hehe).

  Men, det som irriterer meg er folk som irriterer seg over alt mulig! Visse personer må lære seg å ta litt hensyn, og ikke bli irritert over små ting. Det er ofte en grunn for at folk oppfører seg som de gjør, og om ikke, så gjør du av og til irriterende ting selv! Så da bør man akseptere at andre gjør det av og til og.

  Ser mange klager over de som går sakte på kjøpesenter forresten, men personlig synes jeg det er hele vitsen med å gå på et kjøpesenter! Å traske rundt i flere timer, se litt, prøve litt, shoppe litt, spise og bare kose deg uten å stresse rundt.

  Det er like teit som at jeg skulle blitt irritert for at folk har det travelt! «Herregud, kan du ikke komme 5 minutter tidligere på kjøpesenteret så vi slipper at du løper småstressa rundt oss?»

 • Reply Ana 17. desember 2015 at 08:26

  😉 Ja de var litt tammere enn de pleier å være 😀

  Min hverdagsparaply: Hvorfor kan ikke ting settes på plass der de ble tatt fra!?! Min samboer er utrolig flink til å finne nye steder å sette det han tar ut av oppvaskemaskinen ( tror det må ha gått sport i det )

  Ønsker deg en kjempefin jul og takk for et underholdende år 🙂

  Juleklem 🙂

 • Reply En som har litt for mange paraplyer akkurat nå 17. desember 2015 at 08:35

  – Når de åpner en ny kasse i matbutikken, også går de som står helt BAKERST i køen dit. Snakk om sniking. Dårlig stemning, spør du meg!

  -Folk som snakker i kinosalen. Se filmen hjemme om du absolutt må forstyrre andre.

  -Snikskryt. Noe av det verste jeg vet. For all del, folk kan skryte av seg selv, men gjør det nå åpenlyst. Blir kvalm når man sier noe indirekte, men så er det likevel en «skrytete agenda» bak det.

  -Forelesere som ikke gjentar spørsmål fra salen. Du hører bare svaret uten og nødvendigvis skjønne hva de i det hele tatt snakker om.

  -Folk som deler skikkelig rasistiske linker ifht flyktningskrisen. Skam dere!

  -Folk som presser seg inn døra på bussen før du rekker å gå ut.

  -At folk har en tendens til å gå megasakte gjennom åpninger (det være seg dører, porter etc). Hvis dere ikke har lagt merke til det, tenk på det neste gang. Slår aldri feil, og er superirriterende.

 • Reply Line 19. desember 2015 at 01:04

  At det omtrent alltid lukter promp på et dansegulv 🙁 Kan ikke folk knipe igjen, eller gå på do?!

 • Reply Thea 20. desember 2015 at 22:41

  Hvor er den fine stolen til venstre fra? 🙂

 • Reply v 21. desember 2015 at 18:15

  Har så mange, og så mange av de er veldig nådeløse, men really.

  1. Gamle mennesker som såvidt klarer å stå, som tar kollektivtransport eller går alene på kjøpesentre. Altså?? Misforstå meg rett, men om du er så dårlig, burde du kanskje ha assistanse, og kanskje ikke ferdes alene.

  2. Damer med barnevogn og null respekt for andre enn seg selv og kreket sitt. Som kjører barnevognen helt inni deg på t-banen før du engang rekker å flytte på deg. Og som tar opp en hel kafé for å skifte bleier, amme, og gjøre diverse ting som ikke er forbundet med «kafébesøk».

  3. Og damer med forvokste krek i barnevogn som lar de skrike på alt uten å heve et øyelokk????

  4. Hårsåre mennesker som absolutt må la seg provosere av hver minste lille ting OG velge å dele sin mening i kommentarfelt. Og de som generelt ikke klarer å ta ting med en klype salt.

  5. Jernbanetorget og Karl Johan er et irritasjonsmoment i seg selv. Holder meg langt unna, fordi mennesker. Trege mennesker.

  6. Når man må sitte trangt i rushen, og sidemannen titter (eller nistirrer) på telefonen din. Det er no-go, og man bør ha nok selvbeherskelse til å la være.

  7. Mennesker som jobber i serviceyrker som ikke er serviceinnstilte 🙁 Altså, for all del, det er lov å ha en dårlig dag og irritere seg over andre, men er du på jobb må masken på.

  8. Steiner i klementinene.

  9. Mennesker som skal gjøre seg så fortjent til å vinne et telys på julekalender-konkurranse på facebook at de blar ut om hele privatlivet sitt og hvordan de kjenner noen som er død/døende eller fortjener gaven mer enn alle andre. Det er som oftest tilfeldig trekning, med mindre annet er spesifisert, vær så snill. Jeg har da like mye lyst på det telyset?

  10. Nå irriterer jeg meg egentlig bare over at jeg irriterer meg over så mye.

 • Reply Siri Tomine 22. desember 2015 at 20:41

  Hvor er buksen din fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. desember 2015 at 22:29

  Thea: vingestol fra Wegner – eller noe lignende 🙂

 • Reply Jeg ler meg skakk av deg, Ida. 5. januar 2016 at 01:46

  Jeg har også endel paraplyer:

  Mennesker som legger ut hele sjukdomshistorien til enten seg selv, venner eller familiemedlemmer for å vinne en konkurranse på sosiale medier. Har det ganske bra jeg, men fortjener ikke jeg å vinne noe selvom ikke faren min «trenger en oppmuntring i hverdagen etter lang tid med mye sykdom og tunge tider»? Argh.

  – Mennesker som man VET har mobilen på seg hele tiden, men som ikke tar telefonen eller svarer på melding når man sender de noe.. Hallo, jeg vet telefonen din er limt til hånda di liksom.

  – Når jeg har/er på besøk og vi skal se film/serie o.l og den andre personen sitter og trykker på telefonen hele tiden, sjekker instagram, snap og face.. Rett og slett IKKE får de med seg hva som skjer og når jeg kommenterer noe i filmen så bare «hæ? hva da?». Nei så dra hjem å glan på den telefonen din istedet da vettu.

  – .. også lo jeg godt av en lenger opp her som skrev: Espen Hilton på snap. Altså, jeg kjenner han ikke så han er sikkert super ålreit og alt det der – MEN han overtar jo alle snaphistoriene til folk jeg kjenner og/eller følger med å dytte seg selv inn i bildet,lage grimaser og skal være så innmari morsom hele tiden. Det er ikke morsomt. Eller, det kunne vært det om han ikke ABSOLUTT måtte være så voldsom hele tiden.

  – SMATTING. Folk som smatter! Jeg har ikke ord!!!! Har ikke morra di lært deg å tygge med munnen igjen???

  – Og til slutt, om du bor i tette bygårder, så værsåsnill: Skal du ha sex så lukk vinduene dine til soverommet, stuen eller der du måtte ha deg. Det er så utrolig ydmykende og pinlig å ha besøk av foreldrene sine når du/dere skriker så høyt at man skulle tro dere ligger på stuegulvet mitt og har dere. OG; Slutt å fake. Det er ikke så digg for deg at du skriker fra St.Hanshaugen til Ullevål vettu. TA HENSYN TIL NABOER RUNDT DEG SOM ER I GANG MED HVERDAGSLIGE SYSSLER.

  Takk for meg, dette føltes fantastisk!

  Fortsett med paraplyer, Ida – selvom det kan være litt «tørke» for deg til tider. Jeg ler så tårene triller hver eneste gang. Du er best!

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2016 at 03:28

  Jeg ler meg skakk av deg, Ida.: hahahaha, jeg ler meg skakk jeg også. Takk for dine paraplyer!!

 • Reply Aislynn 6. februar 2024 at 14:00

  you are really a excellent webmaster. The website loading velocity is incredible.
  It sort of feels that you are doing any distinctive trick.
  Furthermore, The contents are masterwork. you’ve done a fantastic task in this topic!

 • Reply 바카라사이트 7. februar 2024 at 21:26

  In gaming, there’s a gap amongst understanding strategy and its
  real-planet application.

  My page … 바카라사이트

 • Leave a Reply