Hverdagsliv

NÅ ER DET JULEFERIE

16. desember 2015

Herregud! Tenk at dette semesteret nå offisielt er over. Åtte eksamener og mye frustrasjon, men nå er jeg halvveis i bacheloren min. Tiden flyr, altså. Ekstra godt var det i går, å få timeplan for neste semester. Da skal vi nemlig ha valgfag, og har kun undervisning to ganger i uken. Og kun to eksamener! Så det blir veldig avslappende, i forhold til hardkjøret som har vært nå. Jeg har valgt endringsledelse og innovasjon som valgfag, og gleder meg veldig mye til det. Noen andre som skal ha det faget neste semester? Har skjønt i kommentarfeltet at flere av leserne mine går på samme skole, syns det er så hyggelig at vi kan dele erfaringer og gi hverandre råd! 🙂 

Men ja, JULEFERIE. Etter eksamen i dag dro jeg på Vapiano og spiste lunsj med noen i klassen. Et glass hvitvin og en svær haug med pasta, akkurat det jeg trengte, hehe. Og resten av dagen har gått til å pusse opp meg. Vipper, negler og så videre. Ser ut som jeg har vært på fylla i fire uker, og så har ikke julebordsesongen startet en gang…. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kjøpt roser til en jeg elsker og beundrer: meg selv, så klart 🙂 

24 Comments

 • Reply LH 16. desember 2015 at 16:29

  Gratulerer med gjennomført eksamensperiode! 🙂 Er vel ikke lenge til det bærer til varmere strøk heller nå, kos deg masse med juleferie (:

 • Reply LO 16. desember 2015 at 17:06

  Gratulerer med fullført semester! Håper julen din blir fantastisk, kjære Ida.

 • Reply Camilla T 16. desember 2015 at 17:30

  venter enda på at du kommer til å annonserer at jeg vant startshop-konkurransen!

 • Reply Anita Haug 16. desember 2015 at 18:12

  Nydelig roser, jeg elsker hvite roser <3

  Flott blogg du har, med flotte bilder 🙂

  Anita

 • Reply Kristin 16. desember 2015 at 19:38

  Uten å ødelegge din ekstase over to eksamener neste semester, hadde jeg samme valgfag i fjor – og hjemmeeksamen er ganske stor og krevende, litt på samme krav som en bachelor når det kommer til metode og problemstilling. Likevell er det en super trening når man skal i gang med bachelor senere. 🙂 Uansett, angrer ikke på at jeg valgte det og håper du lærer deg å like foreleseren! haha Nyyyt ferien så lenge det varer! Jeg har siste i morgen, da er mine 8/8 overstått, pjooh!

 • Reply emilie 16. desember 2015 at 20:27

  ååh gratulerer med ferie!! rosene er velfortjent, høres ut som et beinhardt semester. også i gaveinnpakking da 😉

 • Reply LisaLDN 16. desember 2015 at 22:22

  Weee, gratulerer! Er juleferie her i gården og no, stikker til Dubai i morgo! Skal på ørkensafari med venninnegjengen mandag, gleder meg veldig – trur mi har booka den du tipsa om 🙂

 • Reply Anonym 16. desember 2015 at 23:37

  Hadde også min siste eksamen i dag, så deilig! 🙂 Føler det virkelig var på tide med en ferie og komme hjem til mamma og pappa, og fullt kjøleskap 🙂 kos deg masse og nyt ferien 🙂

 • Reply Ida L 17. desember 2015 at 00:15

  Beklager å knuse drømmen din. Men endringsledelse er helt sykt hardt, og hjemmeekssmen der tilsvarer vel i hvert fall 3 hjemmeekssmener. Så ville ikke tatt gleden på forskudd. MEN det er veldig lærerikt 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2015 at 01:19

  Ida L: ettersom det er 30 studiepoeng skjønner jeg at det ikke er en barnehage, men jeg tenker at det blir luksus å kun forholde seg til ett fag! Gruppeeksamen er vi allerede i gang med (selv om den ikke er utdelt, hehe) så det skal nok gå bra. Gleder meg! 🙂 nå vet jeg ikke om du titter innom her igjen, men kan jeg spørre deg hva disse seminarene går ut på? Skal alle presentere oppgaven sin muntlig? Klem

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2015 at 01:19

  Anonym: deilig, gratulerer med overstått!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2015 at 01:20

  LisaLDN: sååå gøy!! God tur og kos dere masse 😀 ørkensafari er fantastisk <3

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2015 at 01:21

  Kristin: hei! 🙂 likte du ikke foreleseren? Syns han virket så koselig på introvideoen, hehe! Lykke til med din siste i morgen! Klem

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2015 at 01:21

  Anita Haug: tusen takk, Anita <3

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2015 at 01:22

  LO: takk det samme! <3

 • Reply Ingrid lime 17. desember 2015 at 01:48

  Ida! GRATULERER med overstått eksamenstid :)! Dette er premiere for å kommentere på en blogg noen sinne, så tenkte at nå var det vitterlig på tide. Det virker som at du og jeg har hatt samme grufulle eksamensperiode. Dette semesteret har virkelig tatt på. Jeg vil bare si TAKK for at du har delt tanker og frustrasjoner over alt som hører med i innspurten av et semester. Selv har jeg holdt inne mye fordi jeg vet at folk blir lei av å høre på eksamenssyting. I tillegg får man gjerne dårlig samvittighet av å synes synd på seg selv over noe så midlertidig, og i det store bildet – uviktig. Når alt plutselig er over kan man plutselig kjenne på en tomhet, mens man forventet at en sinnsyk følelse av lettelse i dét man går ut de dørene fra eksamenslokalet. Uansett, det jeg prøver å si er: TUSEN TAKK for at du gidder å sette ord på ting! Og tusen takk for at du gjennom alle (herrens) år har vært tro mot din egen bloggestil. Med hånden på hjertet: Du er den eneste bloggen jeg alltid «kommer tilbake til». P.S. Sorry for Kanye West-aktig bruk av Caps Lock, hehe..

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2015 at 11:25

  Ingrid lime: tusen takk for hyggelige ord, Ingrid! Det setter jeg stor pris på. Håper du har kommet deg helskinnet gjennom eksamensperioden, og koser deg masse i julen!! Stor klem <3

 • Reply Martha 17. desember 2015 at 12:17

  Klarer ikke å sette fingen på hvorfor, men jeg blir alltid så glad og lett til sinns av å lese bloggen din. Den appelerer veldig til meg, det skal være sikkert, og jeg vil være her og lese så lenge du skriver 🙂 Gratulerer med overstått eksamensperiode, og god juleferie 🙂

 • Reply Kaia 17. desember 2015 at 17:19

  Hei Ida! Jeg følger en del blogger på Bloglovin, men får sjelden tid til å lese alle innleggene nøye. Det gjør ikke så mye med de andre bloggene, men akkurat dine innlegg sparer jeg alltid til en gang jeg har god tid – fordi jeg synes du skriver morsomt, bra, interessant og alt det der. Håper du får en fin jul 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. desember 2015 at 14:26

  Martha: utrolig hyggelig å høre! Tusen takk og god jul til deg <3

 • Reply Kristin 18. desember 2015 at 17:00

  Svar: Jo, jeg syntes egentlig han var kjempe morsom – men tok litt tid før jeg skjønte hvordan han var, haha. Ser at timeplanen deres er et litt annet opplegg enn det vi hadde. Vi hadde en uke med forelesning hver dag i 6 timer, fri i 3-4 uker også på igjen. Ikke så mye rettet til pensum, men han har mye spennende teorier og er veldig opptatt av at man skal gjøre det bra på hjemmeeksamen 🙂

 • Reply Veronica 18. desember 2015 at 21:51

  Hurra for ferie. Jeg forsvarte masteroppgaven min i statsvitenskap i dag, og fikk en B (i følge sensorene, en sterk B. Selv om det ikke synes, så vet jeg, hihi). Så endelig en mastergrad i statsvitenskap, og formell tittel som statsviter 😀 Det har vært fem ekstremt tøffe år – jeg vet hvordan det er å sitte med eksamenslesing dagen lang. Og jeg har nesten alltid fått A eller B, så presset jeg legger på meg selv er ditto. Men stå på, Ida, for følelsen når du har nådd målet ditt med gode resultater, kan ikke beskrives. God jul!

 • Reply Ida Wulff 19. desember 2015 at 19:17

  Kristin: takk for svar! 🙂 Ja, jeg hadde håpet på intensiv undervisning, men men!

 • Reply Hanne 17. februar 2016 at 23:29

  Skal du ta en master i markedsføring? Hvorfor eller hvorfor ikke? 🙂

 • Leave a Reply