Hverdagsliv

ALL HE WANTS FOR CHRISTMAS

17. desember 2015

AnnonseOLYMPUS DIGITAL CAMERAPå søndag blir jeg hentet hjem til jul. Hvordan jeg skulle greid å få med meg alle julegavene på bussen er et mysterium, jeg hadde i hvertfall ikke turt å legge dem under bussen helt alene. Et alternativ ville jo være å ligge under bussen sammen med dem, men ja… Alle skjønner vel at det ikke er en mulighet. Haha! Men gavesekken begynner å fylles opp, og jeg er snart i mål med alt. Men da jeg ble spurt om jeg ville tipse leserne mine om det perfekte gavetipset til menn, kom jeg til å tenke på at det faktisk alltid er til mennene jeg mangler gaver når julaften nærmer seg. Jeg syns det er SÅ vanskelig. For det første så gidder menn aldri å ønske seg noe (det er i hvertfall min erfaring), og for det andre så er det bare vanskeligere å finne noe til dem, i forhold til kvinner som elsker makeup, velværeprodukter, interiør og så videre. Men kanskje er det fordi jeg ikke er en mann, at jeg ikke klarer å knekke julegavekoden til menn, hehe..Men nå er ett av probleme løst, for jeg har fått noe som må være den perfekte julegaven til menn, nemlig en Braun Series 7 740s Wet&DryJeg har verken skjegg eller bart og kan ikke skryte på meg å ha testet den, pappahjerte har testet den hands on hvis du vil lese innlegget hans her. Det må jo være helt fantastisk med en barbermaskin man kan bruke i dusjen, denne funker nemlig like godt på våt hud som på tørr hud.OLYMPUS DIGITAL CAMERADenne snertne lille saken genererer 10000 vibrasjoner per minutt noe som gjør at den fanger opp mer hår, tilpasser seg skjeggtettheten og gir en tettere barbering. Hodet er roterende og justerer derfor barberingen etter konturene i ansiktet, noe som gjør det enklere å barbere for eksempel kjevepartiet, nakken og rundt nesen. Og så er den selvfølgelig trådløs, og du kan ha den i dusjen og bruke den opptil 50 minutter før den må lades igjen. Jaja, jenter?! Hehe. Jeg kjenner jeg er litt glad jeg ikke har hår skjegg i halve ansiktet, til tross for at det finnes fancy barbermaskiner!Men hvis du mangler en julegave til pappa, kjæreste, bror eller en annen mann som fortjener en ekstra fin julepresang; sjekk ut Braun Series 7 740s Wet&Dry ♥OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 Comments

 • Reply Julie 17. desember 2015 at 15:32

  Holy fucking shit, livet hadde vært fint hvis jeg hadde hatt økonomi til å bruke 2000,- på ÉN julegave!

  Ha en kjempefin juleferie Ida 🙂

 • Reply Helle 17. desember 2015 at 21:26

  Hei vakreste Ida. Først vil jeg bare si at jeg synes du stråler for tiden 🙂 Jeg lurer på om du kan lage et innlegg om neglene dine? For de er de fineste jeg har sett! Hvis ikke, kan du bare svare på hvilken lengde du har, hva slags farge, og hva slags type negler det er? Herregud så fine 🙂

 • Reply Ane 17. desember 2015 at 22:08

  Nå må du kose deg, slappe av og nye hvert eneste sekund av julen. Så velfortjent!

  Jeg har et spm ut av det blå.. Buksen som du har på deg under innlegget Under my umbrella, hvor er den fra? Så ut som fargen/vasken var så fin.

  God jul til deg, Ida!

 • Reply Anonym 17. desember 2015 at 22:45

  En god bok? Middag for 2? Klær? Vertøy? Fiskeutstyr? Musikk? Film? Parafyme? Dusjsett? Gavekort? Vin? Ull? Skiutstyr ? Kunne forsatt og fortsatt 😂😂

 • Reply Ida Wulff 18. desember 2015 at 14:25

  Ane: Hei <3 Den er fra Zara! God jul og klem til deg

 • Reply Ida Wulff 18. desember 2015 at 14:26

  Helle: Hei 🙂 Takk, så hyggelig! Disse neglene er laget hos Four Seasons på Aker Brygge, alt jeg vet er at det er firkantede gel negler i fargen baby pink. Klem

 • Leave a Reply