Hverdagsliv

SAY YES TO THE DRESS

17. desember 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA I dag er jeg en stolt venninne. Dere vet hvordan jeg alltid babler om lenge leve singellivet og sove som en sjøstjerne i senga? Det står jeg fast ved, men det betyr ikke at jeg ikke bobler over av lykke når en av mine beste venninner får satt brudeslør i håret. Naddis skal gifte seg til sommeren, og jeg har helt sommerfugler i magen. I dag var vi en liten gjeng for å prøve brudekjoler. Så innmari hyggelig å få være med på hele prosessen. Tenk at en av mine venninner skal gifte seg, thats a first! 

Av åpenbare grunner kan jeg ikke vise dere the dress (den skal vel være hemmelig for den kommende ektemann), men jeg kan love deg at jeg fikk et sånt åh nå ble jeg rørt-ugly face i løpet av prøvingen. Så nå er det bare å finne seg en kjole selv også, og glede seg til sommeren. Da skal vi løpe rundt på et slott i Danmark i lange kjoler og med flagrende hår, og feire kjærligheten og livet. Æææ, jeg gleder meg OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA En liten kosebamse som syns det var veldig spennende å sniktitte på jentene som prøvde kjoler, hehehe. Bare å si i fra hvis noen vil låne meg en hund en dag! Jeg er hundesyk. Gjerne en shar pei eller en basset hound, jeg er obsessed… 

9 Comments

 • Reply Anonym 18. desember 2015 at 08:25

  Seriøst, Ida, skal du få ny header snart? Blir GAL og jeg er ikke alene 🙁 Digger bloggen din dog, du er fantastisk!

 • Reply LisaLDN 18. desember 2015 at 10:46

  Åh, so spennande! 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. desember 2015 at 12:10

  Anonym: I hear ya! Blir gal selv… Haha

 • Reply KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN 18. desember 2015 at 14:00

  Åh, så stas 😀

 • Reply S 18. desember 2015 at 14:02

  Håper på å se deg i en brudekjole en dag! Ha en fin dag <3

 • Reply Anette Lundsvoll 18. desember 2015 at 14:08

  Hei Ida,

  Likt som deg skal også min bestevenninne gifte seg til sommeren, og jeg skal atpåtil være forlover. Har du noen gode tips om hvor man kan lete etter kjole? 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. desember 2015 at 14:25

  Anette Lundsvoll: Hei 🙂 det vet jeg dessverre ikke, har ikke begynt å lete enda. Sier i fra hvis jeg finner noe bra, gjør gjerne det samme! Klem

 • Reply Beate 18. desember 2015 at 15:09

  Spennende 🙂

 • Reply Henriette 18. desember 2015 at 18:59

  Bra smaken er som baken, må si du har en anderledes smak for hunder enn de fleste andre jenter 😄

 • Leave a Reply