Hverdagsliv

VI HAR LITT GØY Å TA IGJEN

18. desember 2015

Sponset kjole I dag skal jeg ha julebord med noen av Oslo-jentene mine, og gud som jeg gleder meg! Til og med hun som bor i Dubai er kommet hjem, så i dag skal vi kose oss ekstra mye. Først blir det dinner og drinks på Hanami, og etterpå skal vi hjem og leke – som jeg liker å kalle det, haha. Jeg har laget Kahoot-quiz og alle har med seg pakker til pakkelek. Kunne ikke startet juleferien på en bedre måte, i kveld skal jeg ha det så gøy at det gjør opp for det kjedelige halvåret jeg har hatt. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kjolen har jeg fått fra en butikk som heter Seven i Tønsberg. De har SYKT mye fint, så anbefaler å sjekke dem ut hvis du fremdeles mangler julekjole/nyttårskjole. Selv om de holder til i Tønsberg, så sender de pakker i posten hvis du ikke har mulighet til å besøke butikken. Denne kjolen er fra Second Female, og blir kveldens antrekk. Sjekk ut @seventonsberg på Insta! 

5 Comments

 • Reply Madeleine 18. desember 2015 at 17:05

  Kos deg supermasse. Det har du fortjent <3 =)

 • Reply Bella(Bitte)-Louise 18. desember 2015 at 17:10

  Kjempe fint bilde <3

 • Reply Kamilla 18. desember 2015 at 19:57

  Ååhh, Kahoot er så gøy! Det må jeg lage til vi skal ha romjulsbord! Vil du dele spørsmålene dine? 🙂

 • Reply Pippi 18. desember 2015 at 21:39

  Just female

 • Reply Ida Wulff 19. desember 2015 at 19:16

  Kamilla: de fleste spørsmålene var om de som var tilstede dessverre! Men et godt tips er å gjøre quizen personlig 🙂 klem

 • Leave a Reply