Hverdagsliv

EN JULESANG JEG ELSKER

21. desember 2015

Okey, så er det egentlig en nyttårssang, men jeg elsker å høre på den i julen. Etter at jeg hørte den i SATC-filmen, har den vært fast inventar på spillelistene mine. Litt rart, ettersom den gjør meg sykt trist. Men fin er den! Tannlegen ga meg litt av en julegave; jeg trenger ikke trekke visdomstenner! Men det var nok av andre ting å finne på inni dette brødhullet, så jeg slipper ikke helt unna likevel. Faktisk første tannlegen jeg har vært hos som ikke fyet på meg for at jeg snuser. Akkurat i det jeg skulle dra den der jaja, men jeg skal slutte uansett så, så sa han at snus motvirker hull i tennene. Det har jeg alltid påstått, men jeg har aldri blitt trodd. Så da fikk jeg det bekreftet! 😉 Nå skal jeg få orden på løvemanken og møte Malin i byen. Forhåpentligvis kjøpe siste rest av julegaver (hvorfor er det alltid en siste rest uansett hvor tidlig ute man har vært?) og kjøpe 5-6 pysjamaser og kosedresser. Noen ganger får jeg bare helt cravings på den type plagg, nå skyldes det nok feriemodusen. Hva er din favoritt julesang? Ser at jeg godt kunne oppdatert listen min litt.. 

11 Comments

 • Reply Sigrid 21. desember 2015 at 13:24

  Min favoritt er Stjernesludd, av Dum Dum Boys, og «Mom returns and finale» fra soundtracket til Hjemme Alene, av John Williams 🙂

 • Reply Michael 21. desember 2015 at 14:00

  Maria Mena «Home for Christmas» Da får meg hjemlengsel og vil hjemover.

 • Reply Anette 21. desember 2015 at 15:49

  Hei!

  Jeg bare lurte på hvilken frisørsalong du går til Tønsberg og hvem du går hos? 🙂

  God jul!

 • Reply Anne 21. desember 2015 at 16:32

  elsker all i want for christmas, hehe.. 🙂 og elsker bloggen din!

 • Reply Julie 21. desember 2015 at 17:04

  Elsker også den sangen! Du må høre Kurt Nilsen sin versjon 🙂

 • Reply Martha 21. desember 2015 at 19:12

  Åh, ja elsker denne. Ble fast inventar i julelista etter SATC for min del også. Finnes ikke koseligere og finere, vel? Andre favoritter jeg har er:

  Fairytale of New York – The Pogues.

  Santa Claus is coming to town – Jacson 5 (haha, så fartsfylt og morsom, synes jeg)

  Jolevise – Odd Nordstoga

  Og av de helt tradisjonelle blir det Det lyser i stille grender.

 • Reply Susanne 21. desember 2015 at 19:18

  Min sang er all i want for christmas (: God jul <3

  Hvordan gikk det med deg på bedriftsøkonomi eksamen? :D:D

 • Reply Sandra Marie 21. desember 2015 at 20:19

  Alltid påstått det jeg også. Slutta å snuse og fikk hull med engang, tilfeldig? neppe!

 • Reply Anette 22. desember 2015 at 00:12

  Have Yourself A Merry Little Christmas – Charles William, verdens fineste julesang 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=z2dg5S7EQXI

 • Reply Anna Maria 22. desember 2015 at 00:57

  Min favoritt er også Auld Lang Syne, med samme begrunnelse som deg! Jeg elsker at Carrie løper over til Miranda midt på natten bare for å være sammen – uten at Miranda ba henne om å komme. Det sier så mye om vennskapet deres, slike vennskap betyr alt!

  God jul Ida, håper du får en fin jul sammen med familie og venner. Klem

 • Reply Ida Wulff 22. desember 2015 at 12:30

  Anette: jeg går til Ida Emilie på Rock Hair 🙂 God jul!

 • Leave a Reply